امتیازات بازی Battlefield: Bad Company

يکی از بازيهايی هست که تو ليست انتظاره منه..البته بخش single بازی واسه من مهمه.
تيکه صحنه هاتی از دموی بازی تو سي-دي بازيرايانه ديدم انصافاً موهای بدنم سيخ شد.. فيزيک و گرافيک بازی به طور خارقلعاد ای بالا بود.
البته گويا مشکل افت فريم داشته که به نظر حلش کردن.

Demoش که نا اميد کننده بوده ولی حالا نمرش :eek::eek:
بگزريم کلا من هم رو این بازی حساب باز کردم. :love::love:
میشه بگید مشکل دموش کجاش بود ؟
من که از دمو خیلی لذت بردم. گرافیکش که خیلی خوب بود. وسایل نقلیه هم که عالی بود.

مطمئناً سایت Gameinformer سایتی نیست که الکی به بازی ها نمره بده.

فکر نمیکردم 9.25 بهش بده
ولی دیگه باید ببینیم چی ساختن خدا کنه از شماره های قبلیش سرتر باشه
بارها و بارها از سوی سازندگان گفته شده که این شماره از بازی روی بخش Single Player خیلی بیشتر تمرکز کرده و همونطور که میدونید یا نمیدونید بازی از یک موتور خیلی خوب بهره میبره که قابلیت تخریب درش خیلی خوب کار شده.

اگر اینترنت پرسرعت دارید حتماً دموی بازی رو دانلود کنید. ( حجمش حدود 1.5GB هست )

آقا به نظر من یکی از باحال ترین داستانا رو بازیش داره هم داستانش سادس هم خیلی باحال.
گیم پلیشم دیگه با اون تخریب پذیریش ترکونده.
منتظر 2تا بازی DICE هستم.یکی این یکیم mirror edge:love:

میشه بگید مشکل دموش کجاش بود ؟
من که از دمو خیلی لذت بردم. گرافیکش که خیلی خوب بود. وسایل نقلیه هم که عالی بود.

امير جان که من خيلی قبولشون دارم ( Nik عزيز :love: ) بعد از اینکه رو بازی کردن زياد از بازی خشش نيومده و گفت بازی در سطح پايينی هست
دليلشم میتونی تو BF : Bad Company تو X360 Games بخونی ;);)

البته من خدم بازی نکردم و به این بازی هم اميد دارم :biggrin1::biggrin1:

بازیش به جز باگ مشکل دیگه ای نداره. مخصوصا باگهای بخش آنلاین که آدمو از این بخش ناامید میکنه ولی کلا بازیش از سریهای قبل خیلی بهتره(شاید)

ديگه فکر کنم با يه بازی فوقولعاده طرفيم

GamePlanet : 9/10

نکات بازی از ديدگاه اين سايت :
نکات +
گرافيک خارقلعاده ...جو عالی ....اولين چيزی که آدم به تو اين بازی مبهوتش میشه تخريب پذيری محيط به خصوص ساختمانها هستند...
منطقه های بزرگ و گوناگون زياد به چشم میخوره و از وسايل نقليه هم ميتونيد استفاده کنيد....
مپ های خوب برای بخش مولتی پلير
نکات _
هوش مصنوعی تو بخش single player مقداری عذاب اوره....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or