ps3 lover کاربر سایت Mar 5, 2010 #2 امتیاز خوبیه... فقط تنها خواهشی که از دوستان دارم اینه که در صورت امکان نمره ی نسخه ی کنسولیه همون سایت رو هم تو این بخش قرار بدن.:smile:
امتیاز خوبیه... فقط تنها خواهشی که از دوستان دارم اینه که در صورت امکان نمره ی نسخه ی کنسولیه همون سایت رو هم تو این بخش قرار بدن.:smile:
Isildur Rise and Shine Mr. Freeman Loyal Member Mar 9, 2010 #3 GAMESPOT: 8.0 The PC version of last year's beautiful action adventure is lots of fun, but you'll have to overcome its online-only copy protection and high price point(retailing at $60, a full $10 more than most PC games sell for at launch.). بیشتر... Damn you UBI.... آخرین ویرایش: Mar 9, 2010
GAMESPOT: 8.0 The PC version of last year's beautiful action adventure is lots of fun, but you'll have to overcome its online-only copy protection and high price point(retailing at $60, a full $10 more than most PC games sell for at launch.). بیشتر... Damn you UBI....
sharoshor کاربر سایت Mar 9, 2010 #4 من جای اون وری ها بودم برای بازی که نمیتونم بازی کنم 0 هم نمیدادم.
C capitanrayan ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده کاربر سایت Mar 9, 2010 #5 واقعا یوبی رو منفجر کردن- هر چی خبر جدید از یوبیه اینه: سرورها تحت اتک هستند-هکر ها پیر و پدر و مادر یوبی رو دراوردن
واقعا یوبی رو منفجر کردن- هر چی خبر جدید از یوبیه اینه: سرورها تحت اتک هستند-هکر ها پیر و پدر و مادر یوبی رو دراوردن
Isildur Rise and Shine Mr. Freeman Loyal Member Mar 22, 2010 #7 GameZone : 8.5/10 PC Gamer UK : 86/100 PC Power Play : 5/10 آخرین ویرایش: Mar 22, 2010