P Pouria0 کاربر سایت Nov 19, 2011 #1 این بازی زیبا فعلا 4 نقد ثبت شده در متا داره: Gamers.at: 9.3 Game Star: 9.0 XGN: 9.0 PC Games: 8.9
mahi58 کاربر سایت Nov 22, 2011 #3 خیلی جالبه، الان متاش 90 درصده! انقدر هم بازی بدون هایپیه که اصلا اسمش هم توی سایت های خبری نیست طفلکی، ولی واقعا شیرین کاشته و توی عکس هاش گرافیک خیلی زیبایی هم داره. حال کردم با بازی، حتما دانلودش می کنم.
خیلی جالبه، الان متاش 90 درصده! انقدر هم بازی بدون هایپیه که اصلا اسمش هم توی سایت های خبری نیست طفلکی، ولی واقعا شیرین کاشته و توی عکس هاش گرافیک خیلی زیبایی هم داره. حال کردم با بازی، حتما دانلودش می کنم.
Brox کاربر سایت Nov 24, 2011 #5 ایول anno ! چه بدون هایپ می ترکاند ! لامصب هرروز بازی های بیشتری واجب میشه. (کاش حداقل کفایی بود !) با محیط علمی تخیلی و آینده نگرانه ی بازی که خشونت الکی نداره ، عجیب حال می کنم . آخرین ویرایش: Nov 24, 2011
ایول anno ! چه بدون هایپ می ترکاند ! لامصب هرروز بازی های بیشتری واجب میشه. (کاش حداقل کفایی بود !) با محیط علمی تخیلی و آینده نگرانه ی بازی که خشونت الکی نداره ، عجیب حال می کنم .
Nostradamus کاربر سایت Nov 24, 2011 #6 درود . البته از جمله بازی های استراتژی هست که از دایرکت ۱۱ پشتیبانی می کنه و بهترین کارت های گرافیک رو به زانو دراورده. بازی خیلی خوش ساختی هست .
درود . البته از جمله بازی های استراتژی هست که از دایرکت ۱۱ پشتیبانی می کنه و بهترین کارت های گرافیک رو به زانو دراورده. بازی خیلی خوش ساختی هست .
s.1 کاربر سایت Nov 24, 2011 #7 نوشته شده توسط Nostradamus: درود . البته از جمله بازی های استراتژی هست که از دایرکت ۱۱ پشتیبانی می کنه و بهترین کارت های گرافیک رو به زانو دراورده. بازی خیلی خوش ساختی هست . بیشتر... البته بتمن رو دستش بلند شده:d
نوشته شده توسط Nostradamus: درود . البته از جمله بازی های استراتژی هست که از دایرکت ۱۱ پشتیبانی می کنه و بهترین کارت های گرافیک رو به زانو دراورده. بازی خیلی خوش ساختی هست . بیشتر... البته بتمن رو دستش بلند شده:d