امتیازات بازی 2010FIFA World Cup

Frobary

Loyal Member
سلام!

PS32010.jpg

این بازی که 27 April عرضه خواهد شد اولین امتیازش را گرفت. Official PlayStation Magazine UK به بازی امتیاز 9.0 از 10 داده است.

فیفا چه کلیدی کرده رو 9 ، نمیشه یه بار 10 بدن خو ؟!:biggrin1:
البته نباید آنچنان انتظاری هم از World Cup داشت ، چون بهرحال شماره اصلی نیست.

تیم سازنده هم همون نیست! و فقط گیم پلی رو -یک مقداریشون رو بازی کار کردن!ما فکر کنم تب جامجهانی رو ارضا کنه!:دی

به نظرم که امتیازات خوبی میگیره و تقریبا در همون حد FIFA10 میگیره اما بعید هست که بیشتر بگیره. فکر کنم کمتر بشه. اما چیزی که مهم هست اینه که به قول رضا کاملا در حین جام جهانی طرفداران بازی رو ارضا میکنه:biggrin1:

بازی هم تا جایی که من میدونم چون یک بازی کامل هست بله با همون قیمت همیشگی بازی ها به بازار وارد میشه.

والا هسته گیم پلی هیچ تغییری نکرده. فقط کمی سرعت دادن بهش که اونم به خاطر حال و هوای جام جهانیه.
بقیه کار های effect هم بسیار عالی کار شده مثل داد کشیدن مربی و رقص تماشاگرا و ....

یک مشکلی این فیفا 10 داره که شاید من نمیدونم راهش چیه اینه که نمیشه مثل PES ترکیب های دلخواه را سیو کرد و هر بازی باید از اول ترکیب را ارنج کرد ولی سیستم بازی رو میشه سیو کرد حالا اگه راهی نداره کسی میدونه تو این شماره حل شده یا نه ؟
دو مورد دیگه هم دوست دارم درست بشه :
1 -نحوه نمایش مهارت ها ی بازیکن ها را بشه خودمون انتخاب کنیم یا بچینیم نه این که به ترتیب حروف باشه
2 - نحوه نمایش تیم ها هم به صورت جدول بشه و پرچم کشور تیم های ملی را درست کنند و تیم های ملی بیشتری هم اضافه کنند به بازی

آخرین ویرایش:
یک مشکلی این فیفا 10 داره که شاید من نمیدونم راهش چیه اینه که نمیشه مثل PES ترکیب های دلخواه را سیو کرد و هر بازی باید از اول ترکیب را ارنج کرد ولی سیستم بازی رو میشه سیو کرد حالا اگه راهی نداره کسی میدونه تو این شماره حل شده یا نه ؟
دو مورد دیگه هم دوست دارم درست بشه :
1 -نحوه نمایش مهارت ها ی بازیکن ها را بشه خودمون انتخاب کنیم یا بچینیم نه این که به ترتیب حروف باشه
2 - نحوه نمایش تیم ها هم به صورت جدول بشه و پرچم کشور تیم های ملی را درست کنند و تیم های ملی بیشتری هم اضافه کنند به بازی
دقیقا شما نمیدونین روشش رو :دی

برین توی منوی My Fifa 10 اونجا (دقیق یادم نیست کجاست.) میتونید منوی مربوطه رو پیدا کنید و ترکیب دلخواه رو سیو کنید.

در مورد پرچم ها و تیم های ملی هم فکر کنم شما دمو رو بازی نکردید. از بزرگترین کشور ها بگیر تا ایران و مغولستان هم با تمام جزئیات طرح پرچم و تعداد جمعیت کشور و پایتخت و اخبار مربوط به هر کشور و ..... رو درست کردن. بازم چیزی موند؟

خیلی ممنون از جوابتون ولی اونی که شما میگید فرق داره و از اون طریق یک ترکیب میشه برای یک تیم چیند که همیشه اون ترکیب براش بمونه و حالت دیفالتش بشه ولی من میخوام چند تا ترکیب ذخیره داشته باشم (مثل pes که 10 تا ترکیب میشه ذخیره کرد ) و هر وقت که خواستم بنا به شرایط بازی و تیم حرف ترکیبم را انتخاب کنم که ظاهراً چنین قابلیتی نداره
اون ابیلیتی بازیکن ها هم خیلی نحوه نمایشش بده و حد اقل کاری که میتونن بکنند براش اینه که با یه کلید به جهت چپ و راست بشه ابیلیتی را ورق زد نه این که هی واسه هر بازیکنی نگه داری پایین تا برسه به تهش(البته من خودم یه روشی بلدم که هم آنالوگ سمت چپ و هم جهت پایین دی پد را نگه میدارم که زود تر بیاد پایین ولی باز هم عذاب آوره و بهتره که بشه ورق زد)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or