امتياز هاي بازي Kingdom Under Fire

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
خب اين بازي شماره 4 اين مجموعست سبك بازي action-rpg
اين بازي اولين امتيازشو گرفت
اولين سايت سايت Play Magazine بود كه امتياز نسبتا خوبي داد به اين بازي
Play Magazine:8

سايت palgnau هم به اين بازي امتياز 6.5 داد
{ سايته معروفي نيست بهش زياد اهميت نديد }
بايد منتظر باشييم ببينيم سايت هاي 1up-gamespot-ign -و..... بهش چند ميدن

آخرین ویرایش:
سايت palgnau هم به اين بازي امتياز 6.5 داد
{ سايته معروفي نيست بهش زياد اهميت نديد }
بايد منتظر باشييم ببينيم سايت هاي 1up-gamespot-ign -و..... بهش چند ميدن
این بازی، بازی زیاد جالبی نیست و یک بازی action rpg سبک ژاپنی و با گیم پلی کاملا معمولی است. تنها نقطه جالب بازی حالت online co-op 4 نفره هست که البته فقط از طریق live هم می شه بازی کرد.

کلا رو بازیش حساب باز نکنید و از سایت های معتبر هم فکر نمی کنم امتیاز خاصی بگیره و نهایتش با ارفاق 7-7.5 هست.

پ.ن: Play Magazine وقتی به بازی ای مثل LAIR می ده 9 ببین این دیگه چیه که داده بهش 8 !

این بازی، بازی زیاد جالبی نیست و یک بازی action rpg سبک ژاپنی و با گیم پلی کاملا معمولی است. تنها نقطه جالب بازی حالت online co-op 4 نفره هست که البته فقط از طریق live هم می شه بازی کرد.

کلا رو بازیش حساب باز نکنید و از سایت های معتبر هم فکر نمی کنم امتیاز خاصی بگیره و نهایتش با ارفاق 7-7.5 هست.

پ.ن: Play Magazine وقتی به بازی ای مثل LAIR می ده 9 ببین این دیگه چیه که داده بهش 8 !

این فکر کنم سبکش مثل wisper باشه
بعد اون play magazine فکر کنم مربوط به خانواده PS میشه و باید هم به بازی هاش بالا بده

این فکر کنم سبکش مثل wisper باشه
بعد اون play magazine فکر کنم مربوط به خانواده PS میشه و باید هم به بازی هاش بالا بده
wisper دیگه چیه؟

منظور از ژاپنی turn base نبود چون این بازی کاملا RPG نیست. منظورم سبکش شبیه بازی هایی مثل N3 هست البته نه با اون شلوغی.

من این بازی رو دارم.

اقا اشكان من اين بازي رو بازي نكردم براي همين نظر نميدم اما چون شماره هاي قبلي اين بازي روي xbox نمرات خوبي كسب كردند اين حرف زدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or