امتياز سايت ها و مجله ها به بازيThe Witcher

M1sChief

کاربر سایت
دلم نيومد براي اين بازي Topic امتياز نزنيم امتياز هاي بسيار خوبي گرفته تا حالا ( نسبت به Studio سازندش كه من تا قبل از اين بازي اسمش هم نشنيده بودم CD PROJEKT)

IGN 8.5/10
Game Informer 8/10
Jolt Online Gaming UK 8.2/10
Eurogamer 7/10 (اين سايت يا 7 ميده يا 9:laughing: )
Atomic Gamer 88/100
Strategy Informer 7.7/10
TotalVideoGame 8/10
Yahoo Games 4.5/5
Pelit 88/100 ( فنلاند)

GameSpot هم به اين بازي امتياز 8.5 رو داد که تو اين زمان امتياز بسيار خوبي به حساب مياد.
منم خيلي از The Witcher خوشم مياد ولي حيف که زمان خوبي منتشر نشد ...

The Good

good_great_sound_track_s.gif
good_great_story_s.gif
good_outstanding_design_s.gif
good_sucks_you_in_s.gif

• Dark, foreboding world that looks, sounds, and feels lived in​
  • Fantastic story populated by realistic NPCs with realistic problems​
  • Innovative new combat mechanics add depth in place of mindless clicking​
  • Cinematic visuals and a superb soundtrack.​
The Bad

bad_poor_translation_s.gif
  • Could have done a better job introducing the new combat mechanics​
  • Odd dialogue and somewhat cheesy voice acting.​

ندزدیدن هنوز این بازیو؟:دی

سلام عماد جان

چرا خوبم دزدیدن. ولی فکر کنم فقط من الان توی سایت دارم. من حدود 4 -5 ساعت بازی کردم و به نظر من بی نظیره این بازی. یعنی فوق العادس.

موسیقی بازی بی نقص. محیط بازی خیلی خوب. سیستم مبارزه هم خیلی خوبه .

اگه GS سیستم امتیاز دهیش رو عوض نمی کرد احتمالا 8.8 به نظر من رو شاخش بود. بازی به نظر من خیلی شبیه سری NWN هست ویه سری المان های خوبی هم داره مثل Alchemy , ...

اگه خواستی ببینی نظر من چیه به نگاه به تاپیکش بنداز. در مورد بازی کلی حرف زدم.

چند بار گفتم که بازی خوبیه. ولی کاش قوانین HCI رو رعایت می کرد. البته لهستانیا زیاد تو بازی سازی قدیمی نیستن.:thumbdown

HCI یا Human-Computer Interaction عبارت است از مطالعه واکنش میان انسان و ماشین. هدف اصلی این مطالعات بهبود واکنش میان کاربر و کامپیوتر است (البته جهت تامین نیازهای کاربر). یکی از بخش های این مطالعات مربوط به بازی هاست و یکی از شاخه های آن مطالعه روی بهبود و راحتی پاسخگوئی کاربر است.
بطور خلاصه یه قوانینی که هنوز در حال مطالعه است وجود دارد که مثلا برای jump در بازی ها کامپیوتر از space استفاده کنید و کاربر بتواند آنرا تغییر دهد. فکر میکنم در بازی های زیادی دیده باشید که این قوانین مراعات می شود.
من هنگام بازی witcher متوجه شدم که یه کلیدهایی به صورت اجباری باید مورد استفاده قرار گیرد. مثلا space برای pause.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or