Black Roz کاربر سایت Jan 28, 2009 #1 IGN به نسخه ps3 بازی نمره 6.6/10 داد... به شخصه انتظار نمرات بالاتريرو داشتم..اين بازی هم حيف شد.
Captain Mitchell کاربر سایت Jan 28, 2009 #3 ديشب داشتم ميديدمش توی gamespot.... بازی فوق الاده اشغال ... مزخرف.... واقعاً حيف اون چند دقيقه اي که gameplay و عکس های بازی رو ديدم.....
ديشب داشتم ميديدمش توی gamespot.... بازی فوق الاده اشغال ... مزخرف.... واقعاً حيف اون چند دقيقه اي که gameplay و عکس های بازی رو ديدم.....
R.I.P Frobary Loyal Member Jan 28, 2009 #6 سلام! سایت GameSpot به هر دو نسخه بازی امتیاز 7.0 از 10 داده است.
Black Hand کاربر سایت Jan 29, 2009 #9 GameSpy 2/5 TeamXbox 7.3/10 من این بازی رو خیییلی دوست داشتم واقعا" حیف شد میتونست بازی خیلی خوبی بشه ...
GameSpy 2/5 TeamXbox 7.3/10 من این بازی رو خیییلی دوست داشتم واقعا" حیف شد میتونست بازی خیلی خوبی بشه ...
Noirique کاربر سایت Jun 12, 2009 #11 هر کدوم از دوست های من که این بازی رو انجام دادن گفتن بازی فوق العاده است . اونوقت چجوری بازی این امتیاز هارو گرفته ؟ :confused:
هر کدوم از دوست های من که این بازی رو انجام دادن گفتن بازی فوق العاده است . اونوقت چجوری بازی این امتیاز هارو گرفته ؟ :confused:
Captain Mitchell کاربر سایت Jun 12, 2009 #12 نوشته شده توسط amir_hossein: هر کدوم از دوست های من که این بازی رو انجام دادن گفتن بازی فوق العاده است . اونوقت چجوری بازی این امتیاز هارو گرفته ؟ :confused: بیشتر... آخرين پست اين تاپيک مربوط به 3 ماه پيش ميشه... Wake up
نوشته شده توسط amir_hossein: هر کدوم از دوست های من که این بازی رو انجام دادن گفتن بازی فوق العاده است . اونوقت چجوری بازی این امتیاز هارو گرفته ؟ :confused: بیشتر... آخرين پست اين تاپيک مربوط به 3 ماه پيش ميشه... Wake up