[ATTACH=full]338537[/ATTACH]
شروع بازی تا اواخر نیمه اول، بازی خیلی زد توی ذوقم که اون هم بخاطر پیسینگ بود چه در زمینه داستانی و چه روند گیمپلی. اما نیمه دوم بازی شرایط بهتری پیدا میکنه. هم پیسینگ بهتر میشه (بخشهای مبارزات، معما و ست-پیسی به شکل بهتری کنار همدیگه قرار میگیرن) و هم داستان شکل شخصیتر و به طبع اون درگیر کنندهتری رو به خودش میگیره.
ولی همچنان از نظر من به عنوان یه سیکوئل بازی تو یه سری از زمینهها به شدت ناامید کننده ظاهر شد.
نکات مثبت بازی هم که خب تا حد زیادی مشخص هست که چه چیزهایی هستن و دوستان هم قبل از من بهش اشاره کردند. مسائل تکنیکی، کارگردانی سینماتیک و پرزنتیش که میشه گفت قشنگ توانایی رقابت با بهترینهای صنعت رو داره و در بالاترین حد خودشون قرار دارن.
دوربین وان-شات بازی هم به شدت استادانه طراحی شده و Transitionهایی که انجام میشه واقعاً عالی انجام میشن که کمک زیادی به روایت بازی کرده.
ولی من به شخصه توقع داشتم استودیو با توجه به منابع بیشتری که به نسبت نسخه قبل در اختیار داشت، مواردی که توی یک کمتر روش تمرکز داشت رو اینجا جبران کنن. ولی نه تنها اینجور نشد، بلکه شاهد عقب گرد هم بودیم!
پازلها سادهتر، کمتر و ضعیفتر شدن!
مبارزات با وجود اینکه حس بهتری میدن نسبت به قبل و انیمیشنهاش بینظیرند ولی به دلیل کمتر شدن تنوع دشمنها و نبود باس فایت، اون حس چالش و درگیر کننده کافی رو نداشت برای من.
و اینکه داستان نسخه قبل تاثیر بیشتری رو من گذاشت تا این نسخه.
من این فرنچایز رو واقعاً دوست دارم، از زمان عرضه Enslaved از این استودیو و کارهاش خوشم اومد، ولی دوست ندارم این استودیو فقط و فقط درگیر همچین پروژههایی که حس تک دمو و صرفاً یه عنوان Experimental بودن رو بده، باشه.
امیدوارم استویدو اگه در حال حاضر به خاطر کمبود نفرات نمیتونه دست به ساخت عناوینی بزنه، خودش رو گسترش بده تا در کنار همچین اثراتی، شاهد بازیهایی باشیم که عمق گیمپلی و گیم دیزاین بیشتری رو دارن.
حتی همین هلبلید هم فرنچایزی هست که پتانسیل اینو داشته باشه که تبدیل به چنین چیزی شه.
با وجود تمام موارد من از ماجراجویی جدید و خیلی کوتاه سنوئا لذت بردم (مشخصاً نه به اندازه قبلی) و بعد از تموم کردنش افسوس خوردم که ای کاش بازی توی بحث دیزاین و گیمپلی اینقدر سطحی و ساده نبود.
7 از 10