خوب فعلا شروع میکنم با انحصاری های نینتندو و بعدا توی یه پست دیگه در مورد بازی های indie و بقیه بازی ها مینویسم :D
Zelda botw - 10/10
فکر کنم به اندازه کافی توی تاپیک های مختلف از بازی تعریف کرده باشم و چیز خاصی برای گفتن نمیمونه 
Super mario odyssey - 9.5/10
یکی از بهترین پلتفرمر هایی که تا حالا بازی کردم، فقط اینکه به نظرم بازی یه مشکلی داشت که بهش 10 نمیتونم بدم و اون محتوای بعد از تموم کردن بخش داستانی هست.
معمولا توی اکثر ماریوها بعد از تموم کردن داستان بازی تازه شروع میشه و ماریو ادیسه هم همینطور هست ولی بعد از 7-8 ساعت بازی moon جمع کردن واقعا برام خسته کننده شد. حتی با اینکه کنترل کردن ماریو خیلی خیلی لذت بخش و بدون مشکل بود ولی بازم انتظار بیشتری از محتوای اضافی بعد از داستان داشتم.
البته اینو باید بکم که 3d platformer های خیلی کمی بودن که من ازشون خوشم بیاد و کلا این سبک رو زیاد دوست ندارم! یعنی اون مشکل که گفتم احتمالا بخاطر همین هست و فردی که از پلتفرمر های سه بعدی بیشتر خوشش بیاد 100% بازی براش لذت بخش تر هست...
Mario+rabbids - 9/10
کلا همه چیز در مورد این بازی سورپرایزمون کرد! اون از لیک شدن عجیبش که همه رو ناامید کرد و بعد معرفی فوق العادش توی e3!
از بازی هایی هست که به نظرم همه باید امتحانش کنند، حتی اگه طرفدار بازی های استراتژی نیستید چون بازی واقعا خوش ساخته و تقریبا همه میتونن راحت با بازی کنار بیان و معتادش بشن!
برای بازی کردن توی راه و بصورت handheld هم عالی هست!
Splatoon 2 - 9/10
شماره قبلی رو بازی نکرده بودم و کلا خیلی کم با بازی اشنایی داشتم، ولی خیلی زود عاشق بازی شدم 
الانا خیلی کم پیش میاد که یه عنوان شوتر نسبت بقیه بازی های هم سبکش منفاوت و همزمان خوب و سرگرم کننده باشه ولی splatoon مثال خیلی خوبی برای هنچین بازی هست. سلاح های مختلف، power ip ها و ... با اینکه خیلی با هم فرق دارن ولی همزمان همشون طوری بالانسن که ادم احساس نمیکنه بازی ناعادلانه و.. . هست.
اپدیت های رایگان، تورنومنت ها و event های مختلف هم بازی رو جذاب نگه میدارن ولی یه سری مشکل هستن که نذاشتن بازی رو زیاد بازی کنم
سیستم انلاین نینتندو. نبود voice chat و اینکه کلا خیلی سخت هست که ادم یتونه با دوستاش بازی کنه کاری کردن که از بازی زده بشم.
میشه به ranked match ها و اینکه بخش horde mode بازی محدودیت زمانی داره هم ایراد گرفت ولی بزرکترین ایراد همون مشکلات بخش انلاین هست.