Atlas Fallen
۵/۱۰
ازون بازیا بود که خیلی کنجکاو بودم تجربش کنم چون لانچ افتضاحی داشت اما در ادامه بهترش کردن. بازی گیمپلی خوبی داره. کامبتش خوب طراحی شده و خصوصا اوایل بازی خیلی خوش میگذره. گشت و گذار توی مپ رو خوب دراوردن. همیشه یه چیز به درد بخوری پیدا میکنید. مقدار زیادی آیتم بهتون میده که میتونید بیلدهای مختلفی بسازید ولی متاسفانه بازی پر از مشکلات ریز و درشته. گرافیک که اصلا خوب نیست. انیمیشنها محدود و ضعیفن. افت فریماش زیادن و اذیت میکنن. شخصیتا کاملا گلابی و یخ. داستان هم چیز خاصی نداشت. صداگذاری خیلی بدی هم داشت. یعنی وقتی ضربه میزنید به مانسترها قشنگ صدایی که به گوشتون میرسه باعث میشه کهیر بزنید! جا به جا شدن بین مپهای مختلف هم واقعا دردسر بود. طراحی خود مپها هم یه جاهایی شدیدا اعصاب خورد کن بود. در کل مطمئنم از هر ۱۰ نفر که بازی رو شروع میکنن، ۶ ۷تاشون بازی رو دراپ میکنن. خیلی باید مهربون باشید که بازی رو تا آخر برید!
LaD Gaiden: The Man Who Erased His Name
۹/۱۰
چقدر عالی بود این بازی. چقدر خوب میشد رد پای باقی نسخههارو توی این بازی دید. کامبت بازی خیلی خوب بود به لطف انجین جدید. اکتیویتیهای فرعی و مینیگیمها مثل همیشه عالی. آکامه نتورک خیلی خوب بود. خود شخصیتش هم شدیدا دوس داشتنی بود. بخش کالیسیوم هم عالی بود خصوصا وقتی به بخش مبارزات تیمی ۱۰ب۱۰ میرسیدید. داستان بازی و کرکترا خیلی خوب بودن خصوصا پایان بازی. هیچوقت فکرشم نمیکردم با یه نسخه از سری یاکوزا اشکم دربیاد! قطعا پایان بازی تا همیشه تو ذهنم خواهد موند. ریفرنسهای خیلی خوبی هم به جاجمنت داشت و همیشه آرزوم بود این دو تا سری یه برخوردی با هم داشته باشن. سیستم کاباره هم خیلی خوب و جالب بود. قبلا مشابهش رو توی یاکوزا ۶ دیده بودیم ولی خب این یکی رو بیشتر دوس داشتم.
Endless Dungeon
۸/۱۰
ترکیب خیلی خوب از تاور دیفنس و روگلایت. گیمپلی بازی خیلی خووبه. ۹تا کرکتر با ابیلیتیهای مخصوص خودشون داخل بازی هستن. گرافیک بازی خیلی قشنگ و چشمنوازه. صداگذاری و موسیقی عالی. تنوع سلاحها خووبه. ارزش تکرارش بالاس واقعا. مشکل اصلیش اینه که بخش روگلایت قضیه خیلی سادس. همه چیز فقط به بالا رفت استتها خلاصه میشه. هیچ چیزی داخل بازی نیست که با هم ترکیب بشن و یه بیلد جالب و خاصی از توش دربیارید. فقط هلث و دمیج و دیفنس و المنتال دمیج و ... زیاد میشن ولاغیر. اما خود بازی اونقدری جذابیت داره که حداقل ۳۰ ساعتی سرگرم شید خصوصا اگه بخواید بازی رو ۱۰۰٪ کنید.
Suicide Squad Kill The Justice League
۷/۱۰
بالاخره فرصت شد اینم بازی کنم و باید بگم که نسبت به بتاش همه چیز بهتر شده بود. بازی خیلی پولیش و ترتمیز بود. گیمپلی و کامبت واقعا خوش میگذشت. سیستم لوت و تنوع بیلدها خوب بود. داستان و شخصیتا بالا پایین داشتن اما در حد خودش اوکی بود. یه جاهایی رو واقعا دوس داشتم خصوصا بخشی که مربوط به بتمن بود. هارلی کوئینش رو خیلی دوس داشتم. هر چی جلوتر رفتیم هم بهتر شد. مشکل اصلی اینه که تنوع مراحل خیلی داغونه. از ابتدا تا انتها فقط ۳ ۴تا کار تکراری رو انجام میدید. بهترین گیمپلی هم که داشته بشه بالاخره خسته کننده میشه. بعد وارد اندگیم میشید دوباره همون کارارو باید تکرار کنید. بعد سیزنهای بعدی هم باز همین داستان ادامه داره! اما در کل ارزش بازی داشت برای من. تجربهی سرگرم کنندهای بود.
Forspoken
۷/۱۰
فکر کنم تنها کسی بودم که اینجا دمو رو بازی کردم و خیلی هم خوشم اومد. میشه گفت در مورد بازی نهایی هم نظرم همون بود. گیمپلی جالب و سرگرم کننده. مقدر زیادی مجیک و المنت مختلف. مپ بازی قشنگ بود. از نظر ساختاری خالی بود اما قشنگ طراحی شده بود. از طرف دیگه زیادی بزرگ بود! من وقتی بازی رو تموم کردم دیدم همونقدری که مپ رو روشن کردم، به همون اندازه هنوز مناطق خاموش توی مپ کجود داره! گرافیک بازی خوب بود. پرفورمنس خیلی خوب بود. افت فریم اذیت کنندهای ندیدم اصن. شخصیت اصلی خیلی لوس و تو مُخ بود. داستان بازی خیلی شُل و بد شروع میشه. اینتروی بازی خیلی بد و طولانیه. قشنگ طوریه که میتونه باعث بشه یه سری همونجا ولش کنن! ولی داستان از وسطای بازی یکم بهتر میشه. اما خب شخصیتای بازی واقعا جالب نیستن. تنوع کارای فرعی هم بدک نیست اما خب بازی اونقدر بزرگه که بالاخره یه جایی کم میارید ولشون میکنید.
The Plucky Squire
۶/۱۰
واقعا حیف که همچین دنیای جالب و قشنگی رو با یه مشت مکانیزم دستو پا گیر و مقدار خیلی زیادی دیالوگ بیخود و لوس خراب کردن. وقتی بازی رو شروع میکنی اصن انتظار نداری آخرش همچین حسی داشته باشی. تقریبا میشه گفت تمام کسانی که بازیش کردن همین مشکل رو دارن. آخراش که دیگه به جنون میرسی! ولی خب ایدهی خیلی جالبی داشتن. چند سبک مختلف رو چپونده بودن تو بازی. گرافیک و آرت استایل خیلی خوب و قشنگیم داشت. هر چند گیمپلی بازی هم خیلی ساده بود و زود تکراری میشد خصوصا بخشای مخفیکاری(!) که کم هم نبودن.
موفق باشیم.