Activision کاربر سایت Mar 10, 2009 #4 IGN : 6.7-10 = 67 ---------------------------------------- VideoGamer : 7-10 = 70 ---------------------------------------- Game Informer : 8.75-10 = 87.5 -----------------------------------------
IGN : 6.7-10 = 67 ---------------------------------------- VideoGamer : 7-10 = 70 ---------------------------------------- Game Informer : 8.75-10 = 87.5 -----------------------------------------
mohamad_128 کاربر سایت Mar 11, 2009 #5 امتيازات كه كه تا حالا جالب نبوده زياد. من نميدونم سازنده ها چطوري مدعي رقابت با AC6بودن:confused:
Captain Mitchell کاربر سایت Mar 11, 2009 #6 نوشته شده توسط mohamad_128: امتيازات كه كه تا حالا جالب نبوده زياد. من نميدونم سازنده ها چطوري مدعي رقابت با AC6بودن:confused: بیشتر... همينطور که EA ميگه NFS جديد رقيب GT هست... اينم ميتونه بگه رقيب اونه... GAMESPOT : 7.5
نوشته شده توسط mohamad_128: امتيازات كه كه تا حالا جالب نبوده زياد. من نميدونم سازنده ها چطوري مدعي رقابت با AC6بودن:confused: بیشتر... همينطور که EA ميگه NFS جديد رقيب GT هست... اينم ميتونه بگه رقيب اونه... GAMESPOT : 7.5
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Mar 11, 2009 #7 قبلا هم توی تاپیک خود بازی اعلام کرده بودم (بعد از بازی DEMO) این بازی به هیچ وجه نمیتونه با AC6 رقابت کنه. حتی نمیتونه به گردش برسه. کنترل رو اعصاب، گرافیک نقص دار، و خیلی مشکلات دیگر.
قبلا هم توی تاپیک خود بازی اعلام کرده بودم (بعد از بازی DEMO) این بازی به هیچ وجه نمیتونه با AC6 رقابت کنه. حتی نمیتونه به گردش برسه. کنترل رو اعصاب، گرافیک نقص دار، و خیلی مشکلات دیگر.