M MANIX کاربر سایت Dec 14, 2008 #1 اين بازي هم كه به سبك Action/RPG است اولين امتياز رو از Gamestates گرفت كه امتياز بسيار خوبي است. Gamestates:8.7
اين بازي هم كه به سبك Action/RPG است اولين امتياز رو از Gamestates گرفت كه امتياز بسيار خوبي است. Gamestates:8.7
H hedi720 کاربر سایت Dec 15, 2008 #2 بابا ایول فکر نمیکردم انقدر خوب بگیره . حالا باید صبر کرد ببینیم بقیه سایتا چند میدن .:cheesygri
.::XIII::. کاربر سایت Dec 18, 2008 #3 IGN...6.2/10 GamePro...3/5 Team Xbox...5.2/10 Destructoid...3/10 1UP...D
kiavash2 کاربر سایت Dec 19, 2008 #5 نوشته شده توسط .::XIII::.: IGN...6.2/10 GamePro...3/5 Team Xbox...5.2/10 Destructoid...3/10 1UP...D بیشتر... اخه چرا؟ ایده ی ترکیب کامل اکشت و آر.پی.جی خیلی جالبه ولی خب نتونستن چیز خوبی ازش در بیارن.
نوشته شده توسط .::XIII::.: IGN...6.2/10 GamePro...3/5 Team Xbox...5.2/10 Destructoid...3/10 1UP...D بیشتر... اخه چرا؟ ایده ی ترکیب کامل اکشت و آر.پی.جی خیلی جالبه ولی خب نتونستن چیز خوبی ازش در بیارن.
M MANIX کاربر سایت Dec 19, 2008 #6 حكايت اين بازي حكايت Too Human هست با اينكه امتيازاش كم بود ولي حال ميده. من الان دارم اين بازي رو ميرم بسي هم حال ميده.
حكايت اين بازي حكايت Too Human هست با اينكه امتيازاش كم بود ولي حال ميده. من الان دارم اين بازي رو ميرم بسي هم حال ميده.
bahramsony2006 کاربر سایت Dec 19, 2008 #7 نوشته شده توسط MANIX: حكايت اين بازي حكايت Too Human هست با اينكه امتيازاش كم بود ولي حال ميده. من الان دارم اين بازي رو ميرم بسي هم حال ميده. بیشتر... شما اين بازي رو از كجا خريدي؟
نوشته شده توسط MANIX: حكايت اين بازي حكايت Too Human هست با اينكه امتيازاش كم بود ولي حال ميده. من الان دارم اين بازي رو ميرم بسي هم حال ميده. بیشتر... شما اين بازي رو از كجا خريدي؟