امتيازات : Race Driver GRID

Mojtaba

کاربر سایت
سلام

امروز اولين Review بازي عنوان زيباي Race Driver GRID توسط Official Playstation Magazine UK انجام شد كه تونسته امتياز بسيار خوب 9 / 10 رو بدست بياره‌ !

اسكن اول
اسكن دوم

همونطور هم كه ميبينين امتیاز مربوط به نسخه PS3 بازي هست.
و حتما خبر هم داريد كه در طول 2 هفته ي اولي كه دموي بازي براي دانلود قرار گرفت، بيش از از 1 مليون نفر بازي رو دانلود كردن !

موفق باشيد ...

آخرین ویرایش:
IGN هم هر دو نسخه بازی را نقد کرده و امتیاز خوب 8.7 داده.

Presentation 8.5
Graphics 9.5
Sound 8.5
Gameplay 9.0
Lasting Appeal 8.0
OVERALL 8.7

rating_ecaward.gif

آخرین ویرایش:
اگه ميشه عكس رو يكم كوچيك كن.

اين بازي آخرين بازي از سري TOCA_Touring_Car_series هست كه منتشر شده.

اين بازي از يه موتور كه بر اساس همون موتور خوده Codemasters كه براي DiRT استفاده كرده بود استفاده ميكنه به اسمه Neon Engine . فرق اين موتور جديد با نسخه قبلي به اسمه Ego اين هست كه در اين نسخه قسمت Damage دوباره نوشته شده و صدمات محيطي رو به صورت دائمي روي ماشين نمايش ميده. (تو مقاله نوشته persistent damage environments، من منظورشو در همين حد فهميدم)

اين بازي نسخه DS هم داره كه توسط شركت Firebrand Games ساخته ميشه.

يكي از قابليت هايي كه اين بازي داره، Instant Replay هست كه به بازيكن اين قابليت رو ميده كه تا يه مدت كوتاهي به عقب برگرده و اشتباهات خودشو جبران كنه.

اين بازي بر روي PS3 ، 360 , Windows , DS در تاريخ May 30th در اروپا و 2 ژانويه در آمريكا منتشر ميشه.

باكس شات بازي:
256px-Race_Driver-_Grid_box.jpg

منبع ويكيپديا.

خوب خوب.
یه بازی آس ماشین سواری بازم عرضه شد!!!
خدایی بازیش یه نمه به دیرت بزنه واسه کف کردن بسته!!
راستی!
بازیش رو میشه توی شهر آزادانه چرخید یعنی واسه خودمون این ور اون ور بریم؟؟

خوب خوب.
یه بازی آس ماشین سواری بازم عرضه شد!!!
خدایی بازیش یه نمه به دیرت بزنه واسه کف کردن بسته!!
راستی!
بازیش رو میشه توی شهر آزادانه چرخید یعنی واسه خودمون این ور اون ور بریم؟؟
تا اونجايي كه من خوندم، به اين شكل كه شما ميخواي نيست يعني مسابقه اي هست.

Eurogamer اصلا کلا 9 نمیده حالا به Grid خیلی راحت 9.0 داده معلومه چه شاهکاری از آب در اومده که اینهمه داره امتیاز بالا درو میکنه !!

پ.ن: من هنوز از پارسال تا حالا دارم Dirt بازی میکنم! Grid هم تا یک سال دیگه (اینجور که معلومه) سرگرمم میکنه ولی بازم حیفم میاد Dirt رو بزارم کنار ...

Gamespot هم قاعدتا کمتر از 8.5 ، 9.0 نمیده.

We tested Grid on both Xbox 360 and PlayStation 3 and saw very little noticeable difference between the two performance-wise, although loading times did seem a bit longer on the PS3

تو IGN نوشته که تفاوت بین دو نسخه خیلی کم بوده ولی تایم لودینگ کمی تو PS3 بیشتره.

...
و حتما خبر هم داريد كه در طول 2 هفته ي اولي كه دموي بازي براي دانلود قرار گرفت، بيش از از 1 مليون نفر بازي رو دانلود كردن !
...
... متاسفانه تو نسخه دمو یه سری باگهای گرافیکی بود که اگه تو نسخه اصلی بر طرف نشده باشه ممکنه برای بعضیا آزار دهنده باشه.

آخرین ویرایش:
ign به نسخه gt5 : prologue (گرافيک بازی ) امتياز 9 و به grid امتياز 9.5 رو داده.
به نظر من بايد منتظر يه شاهکاره گرافيکی تو اين سبک باشيم.
هرچند امروزه رو امتياز اين سايتها نمیشه به طور قطع تکيه کرد ولی مشخصه که بازی از لحاظ گرافيک حرفهای زيادی برای گفتن داره.

ign به نسخه gt5 : prologue (گرافيک بازی ) امتياز 9 و به grid امتياز 9.5 رو داده.
هرچند امروزه رو امتياز اين سايتها نمیشه به طور قطع تکيه کرد ولی مشخصه که بازی از لحاظ گرافيک حرفهای زيادی برای گفتن داره.

100 درصد ... Grid بالاترین گرافیک رو بین تمام بازیهای Racing تا بحال داره ، من فکر میکردم حتما 10 رو از نظر گرافیک میگیره ...
GT5 فقط از نظر طراحی اتومبیل ها و جزئیاتشون از Grid کمی بهتره ، ولی تمامیه فاکتورهای دیگر گرافیکی در Grid بهتر از GT5 هست .

ضمن اینکه دموش هم توی PS Store و هم XBL هست الان و میتونید دانلود کنید ...

نه هر دو تا امتیاز 9.5 رو برای گرافیک گرفتن.
.............
GRID از لحاظ گرافیک نگیم بالاتر از Gran Turismo هست , پایین تر به هیچ وجه نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or