امتيازات سايت ها و مجلات به Banjo Kazooie: Nuts & Bolts

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

225326_1_hs.jpg

خب اولين نقد بازي هم رسيد. خب انتظار خيلي بيشتري داشتم اما خب اينم بد نيست.

نكات خوب : جلوه هاي بصري بي نظير , داستان جالب , گزينه هاي بسيار زياد و خوب براي طراحي و ساخت وسايل
نكات بد : Gameplay بازي كمي خسته كننده هست , بخش Multiplayer نه چندان خوب , و اينكه از اون مسير franchise خودش دور شده
..................
Game Pro : 4/5

من رفتم دموش رو دانلود کردم ولی وقتی میزنم روش , فقط تا جایی میره که آرم Rare رو نشون میده و بعدش گیر میکنه ! خلاصه نتونستم امتحانش کنم
ولی این قضیه یه کم اذیت میکنه من رو (و هر کسی رو که آرزوی یه بازی Platformer خالص داره) :
اينكه از اون مسير franchise خودش دور شده

franchise یعنی چی ؟
GOOD LUCK

امتیاز :smile: بازی از اون امتیازاتی که داشته کاملا دور شده . اما اینجا فکر کنم منظورش از اون حق انتخاباتی و آزادی که داشتیم کاملا دور شده .

franchise : به معانی حق انتخاب و یا آزادی و یا امتیاز هست تا اونجایی که من میدونم :biggrin1:

امتیاز :smile: بازی از اون امتیازاتی که داشته کاملا دور شده . اما اینجا فکر کنم منظورش از اون حق انتخاباتی و آزادی که داشتیم کاملا دور شده .

franchise : به معانی حق انتخاب و یا آزادی و یا امتیاز هست تا اونجایی که من میدونم :biggrin1:
البته در اینجا franchise به هیچ کدام از معانی ای که نوشتید ربطی نداره.
"از اون مسير franchise خودش دور شده" یعنی اینکه سبک بازیش با نسخه های قبلیش فرق کرده.

خوب ما هم امروز دموي بازي رو كامل بازي كرديم بد نيست كه يه كم نقد براش بنويسم اينجا تا كمي با بازي اشنا بشيد:
خوب اول از همه بايد از گرافيك فوق العاده زيباي بازي تعريف كنم كه جدا جاي تقدير داره محيط هاي بازي كاملا باز هستن و حالت خطي ندارن گرافيك بازي كاملا هنري و رنگارنگ هست تكسچرهاي محيط عالي كار شدن نورپردازي بازي هم كاملا پويا و عالي كار شده در كل بهترين گرافيك رو توي اين سبك بازي ها داره كه محاله در ابتدا شما رو در خودش محو نكنه
اما مي رسيم به گيم پلي بازي كه داراي سبكي جديد هست بازي بدين صورت هست كه شما بايد با انجام هر ميني گيم تكه اي پازل دريافت و با زياد كردن ان ها به مراحل و شهرهاي بدي داخل شويد در كل بازي بر اساس ميني گيم ها واقع شده مثلا حالت هايي مثل زدن چهار توپ درون گل با وسيله ي مخصوص در زمان معين يا خيلي هاي متفاوت ديگر در كل شما در هر جزيره بايد افراد مربوطه رو پيدا كنيد و ميني گيم مربوطه رو انجام بديد و در صورت موفقيت تكه ي پازل به شما داده مي شود اما نكته ي بد بازي همين جا هيت كه ميني گيم هاي بازي زياد چنگي به دل نمي زنه با اينكه به نظر جالب مي رسن اما در اجراي اون ها كمي كم كاري شده و زياد بازيباز در خودش غرق نمي كنه
صدا گذاري بازي هم خوبه اما عالي نيست چون يكي اينكه دوبله در بازي وجود نداره دوم اينكه افكت ها اون جور كه بايد قوي كار نشده اند اما در كل خوب به نظر مي رسند

نتيجه گيري اينكه اگه طرفدار سبك platform هستيد حتما اين بازي رو تهيه كنيد چون با توجه به بازار و ركود اين سبك بازي ها ديگه بهتر از فعلا پيدا نمي شه اما اگر دو شك هستيد و زياد طرفدار اين سبك بازي ها نيستيد بهتره دموي بازي رو تهيه كنيد چون بازي خاص هست و تا بازي نشه كاملا نمي شه فهميد كه بازي به چه شكل هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or