امتيازات بازي Turok

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب اين بازي هم يه امتياز ديگه گرفت كه منو كمي دلسرد كرد اميدوارم امتيازاته بعديش بهتر باشه
Official Xbox Magazine 7 / 10
ه
21e1fs7.jpg

خب اين بازي هم امتيازشو گرفت هر چند اوني كه انتظار ميرفت نبود اما بهتر از شماره هاي قبليش عمل كرده البته به جز دو نسخه هاي اول
Ign بازي رو نقد كرده و مختصر به اين نتيجه رسيده هر چند بازي جذابي اما شما رو سيراب نميكنه و باز هم يك بازي شوتر هست و مثلا جلوي Cod 4 . Bio Shock حرفي براي گفتن نداره
IGN- X360 =7.3
IGN-PS3 =7.0
سايت IGN به گرافيك نسخه 360 نمره 7 و براي PS3 رو 6 داده
اونها اضافه كردند كه تكسچر هاي نسخه Ps3 بسيار بد و همچنين نسخه PS3 از مسكلاتي همچون فريم ريت رنج ميبره
سايت GAME PRO هم به دونسخه نمره 3.8/5 داد
به عبارتي همون 7.6 خودمون
به حر حال انتظار يك شاهكار داشتيم اما با اين نقد ها بايد منتظر يك بازي خوب باشيم و فقط سرگرم كننده

این Gamespot هم هیچ وقت از هیچ طرفی امتیاز دهیش مثل آدمیزاد نبوده !

Turok از لحاظ گرافیکی در 360 خیلی بهتر از PS3 هستش ، یعنی نسخه PS3 تقریبا افتضاحه ، کسایی که هر دو دیدن کاملا میفهمن من چی میگم !
بعد این اومده به جفتش امتیاز یکسان داده !!!

Turok از لحاظ گرافیکی در 360 خیلی بهتر از PS3 هستش ، یعنی نسخه PS3 تقریبا افتضاحه ، کسایی که هر دو دیدن کاملا میفهمن من چی میگم !
من گفتم
بعد از اون قضيه كذايي K&L ميخواد دوباره اعتبار كسب كنه براي همين براي PS3 خوب امتياز ميده
حيف شد GAME SPOT با اون همه سابقه و امكاناتي كه توي سايتش داشت و اقعا حيف شد

جالبترش ايجاست که تو نقدش گفته روشنايی و سايه زنی تو نسخه ps3 بهتر از 360 هست و گفته aliasing هم تو نسخه 360 جالب نيست ولی در نهايت گفته که تفاوتهاشون محسوس نيست.

طبق اظهار نظر GameSpot که به بازی نمره خوب 7 رو داده :
خوب :شما به جنگ با دایناسورها میرید_ صدا گذاری عالی_کشتن یهT-rex با یه چاقو بد:جنگ ها و مبارزات طولانی مدت هستند_چند تایی از سیوها در بازی همون checkpoint های بازی ازار دهنده هستند_ تو این بازی دشمنان و مخالفان بشر (انسان ها) دایناسور ها نیستند
جالبترش ايجاست که تو نقدش گفته روشنايی و سايه زنی تو نسخه ps3 بهتر از 360 هست و گفته aliasing هم تو نسخه 360 جالب نيست ولی در نهايت گفته که تفاوتهاشون محسوس نيست.

در مورد تفاوت دو ورژن GameSpot گفته نورپردازی و سایه زنی در ps3 بهتر از 360 هست (اینجاست که معلوم میشه طرفی که داشته نقد میکرده تو حالت عادی نبوده بنده خدا چه میشه کرد دیگه هرچی ادم درست حسابی تو این سایت بود گذاشته رفته یکی نیست بگه اخه همه سایت ها دارن میگن ورژن ps3 از لحاظ گرافیک افتضاح از اب در اومده اونوقت این .....)و این جا میگه اگر چه ورژن 360 از لحاظ خطوط ناصاف یه مختصر نسبت به (ورژن ps3 ) کمتر رنج میبره یعنی aa تو 360 بهتر از ps3 هست برعکس حرف شما و در اخر هم گفته به هرحال هر دو ورژن خیلی به هم شبیه هستن though the Xbox 360 game suffers a bit less from aliasing

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or