امتيازات بازي Deadly Premonition

NaViiDii

God Of War
کاربر سایت
943397_147564_front.jpg

IGN 2/10
1UP B
Kombo 7/10
DigitalChumps 8.8/10
Game Vortex 52/100
ZTGame Domain 6.8/10
GameCritics 4/10
GameShark +B
AtomicGamer 80/100
Cheat Code Central 2.5/10
Game Focus 7.9/10
Game Informer 7.75/10
Official Xbox Magazine 7.5/10

مرسي IGN ! :biggrin1:​

بازي فقط يه 9 و 10 ميخواد تا همه مُدل امتياز رو دريافت كرده باشه :biggrin1:

نوید این چه بازی هست؟:biggrin1: اسمش رو هم تاحالا نشنیده بودم:biggrin1:

والا فقط ميدونم بازي Horror Action Adventure هستش ! گرافيكش زياد جالب نبوده تو تريلرهايي كه ديدم يوزرهاي GS هم چند مورد 9 و 10 دادن 4 و 6 هم دادن . كلا خداي نوسان ـه اين بازي :biggrin1:

نسخه PS3 هم زده بودن Q2 . ظاهرا ميخوان رو اون كار كنن تا از تمام قدرت اين كنسول استفاده كنن :biggrin1:

و با ماه‌ها تلاش بتونن یه 5 از IGN بگیرن ; ))
با اين نوساني كه ما ديديم واقعا هيچ چيزي بعيد نيست ازين بازي .
راستي GameSpot هم 7.0 داده به بازي . من نميدونم IGN چي ديده تو بازي كه اينقدر عصباني شده و 2.0 داده :biggrin1:

كاشف به عمل اومد ( درست گفتم ؟ :biggrin1:)
بعد از اينكه شديدا كنجكاو شدم اينو پيدا كردم :

Destructoid به بازي امتياز كامل داده 10/10 !
بين عُلما اختلاف افتاده كه آيا بازي رو بگيرن يا نه ! تو meta هم ميانگينش 65 هستش از 14 تا Review
واقعا بازي عجيبيه

تاريخ بازي هم مال 2 ماه پيش هستش ! فبريه :biggrin1:

آخرین ویرایش:
با اين نوساني كه ما ديديم واقعا هيچ چيزي بعيد نيست ازين بازي .
راستي GameSpot هم 7.0 داده به بازي . من نميدونم IGN چي ديده تو بازي كه اينقدر عصباني شده و 2.0 داده :biggrin1:

كاشف به عمل اومد ( درست گفتم ؟ :biggrin1:)
بعد از اينكه شديدا كنجكاو شدم اينو پيدا كردم :

Destructoid به بازي امتياز كامل داده 10/10 !
بين عُلما اختلاف افتاده كه آيا بازي رو بگيرن يا نه ! تو meta هم ميانگينش 65 هستش از 14 تا Review
واقعا بازي عجيبيه
دمش گرم نوید:biggrin1: فکر کنم فقط یک دونه 9 کم داره. واقعا بازی که باید امتحانش کنیم ببینیم چی هست. هر کی یک نمره به بازی داده. نقد IGN رو می تونی لینکش رو بزاری ببینم چی گفته؟

دمش گرم نوید:biggrin1: فکر کنم فقط یک دونه 9 کم داره. واقعا بازی که باید امتحانش کنیم ببینیم چی هست. هر کی یک نمره به بازی داده. نقد IGN رو می تونی لینکش رو بزاری ببینم چی گفته؟

http://xbox360.ign.com/articles/107/1070909p1.html
يوزرها از 0 تا 10 به بازي امتياز دادن . :biggrin1: توي meta
واقعا جالبه هيچ فروشگاهي اين بازي رو نياورده . كلا پروژه مخفي بوده اين بازي :biggrin1:

x8kx1rrrcn4lp1ezryci.jpg

یک نکته خنده دار توش وجود داره مردم از خنده:biggrin1:
بازی قابلیت Replay کردن مراحل رو نداره و تنها یک جای Save هم داره. یعنی اگه به یک Boss برسید و خیلی سخت باشه و Health و Ammo شما کم باشه اگه نتونید ردش کنید باید بازی رو از اول برید تا براتون درس عبرتی بشه:biggrin1: مثلا نمی تونید از اول اون مرحله شروع کنید حتما باید از اول بازی شروع کنید:biggrin1: به همین دلیل ارزش تکرار بسیار بالایی داره.lol

در مورد دوربین و گیم پلی هم که دیگه هیچی داعونه:biggrin1: دوربین Free نیستش و گیم پلی رو هم میگه یک نوع Version بد از سری RE هست. تازه بازی QTE هم داره توش:biggrin1:

در مورد گرافیک هم میگه که در حد بدترین بازی های PS2 هستش:biggrin1:

پ.ن: با یک شاهکار طرف هستیم که به قول IGN اگه 8 سال پیش میومد کولاک بود:biggrin1:

یک نکته خنده دار توش وجود داره مردم از خنده:biggrin1:
بازی قابلیت Replay کردن مراحل رو نداره و تنها یک جای Save هم داره. یعنی اگه به یک Boss برسید و خیلی سخت باشه و Health و Ammo شما کم باشه اگه نتونید ردش کنید باید بازی رو از اول برید تا براتون درس عبرتی بشه:biggrin1: مثلا نمی تونید از اول اون مرحله شروع کنید حتما باید از اول بازی شروع کنید:biggrin1: به همین دلیل ارزش تکرار بسیار بالایی داره.lol

در مورد دوربین و گیم پلی هم که دیگه هیچی داعونه:biggrin1: دوربین Free نیستش و گیم پلی رو هم میگه یک نوع Version بد از سری RE هست. تازه بازی QTE هم داره توش:biggrin1:

در مورد گرافیک هم میگه که در حد بدترین بازی های PS2 هستش:biggrin1:

پ.ن: با یک شاهکار طرف هستیم که به قول IGN اگه 8 سال پیش میومد کولاک بود:biggrin1:

با اون 2 تريلري كه ديدم حدس ميزدم فاجعه باشه از همه نظر . اما دليل گرفتن امتياز 8.8 و 10 چيه ؟ :biggrin1: از Gamespot هم كه اين روزا سخت امتياز ميده 7.0 گرفته ! يوزرها هم كه امتيازهاي مختلف دادن ! اين قضيه Saveـش خدا بود :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or