نوید این چه بازی هست؟:biggrin1: اسمش رو هم تاحالا نشنیده بودم:biggrin1:
خیلی سخاوت بخرج بده 0 :biggrin1:!پ.ن: IGN این قدر داده Edge چند می خواد بده؟:biggrin1:
با اين نوساني كه ما ديديم واقعا هيچ چيزي بعيد نيست ازين بازي .و با ماهها تلاش بتونن یه 5 از IGN بگیرن ; ))
دمش گرم نوید:biggrin1: فکر کنم فقط یک دونه 9 کم داره. واقعا بازی که باید امتحانش کنیم ببینیم چی هست. هر کی یک نمره به بازی داده. نقد IGN رو می تونی لینکش رو بزاری ببینم چی گفته؟با اين نوساني كه ما ديديم واقعا هيچ چيزي بعيد نيست ازين بازي .
راستي GameSpot هم 7.0 داده به بازي . من نميدونم IGN چي ديده تو بازي كه اينقدر عصباني شده و 2.0 داده :biggrin1:
كاشف به عمل اومد ( درست گفتم ؟ :biggrin1![]()
بعد از اينكه شديدا كنجكاو شدم اينو پيدا كردم :
Destructoid به بازي امتياز كامل داده 10/10 !
بين عُلما اختلاف افتاده كه آيا بازي رو بگيرن يا نه ! تو meta هم ميانگينش 65 هستش از 14 تا Review
واقعا بازي عجيبيه
دمش گرم نوید:biggrin1: فکر کنم فقط یک دونه 9 کم داره. واقعا بازی که باید امتحانش کنیم ببینیم چی هست. هر کی یک نمره به بازی داده. نقد IGN رو می تونی لینکش رو بزاری ببینم چی گفته؟
یک نکته خنده دار توش وجود داره مردم از خنده:biggrin1:
بازی قابلیت Replay کردن مراحل رو نداره و تنها یک جای Save هم داره. یعنی اگه به یک Boss برسید و خیلی سخت باشه و Health و Ammo شما کم باشه اگه نتونید ردش کنید باید بازی رو از اول برید تا براتون درس عبرتی بشه:biggrin1: مثلا نمی تونید از اول اون مرحله شروع کنید حتما باید از اول بازی شروع کنید:biggrin1: به همین دلیل ارزش تکرار بسیار بالایی داره.lol
در مورد دوربین و گیم پلی هم که دیگه هیچی داعونه:biggrin1: دوربین Free نیستش و گیم پلی رو هم میگه یک نوع Version بد از سری RE هست. تازه بازی QTE هم داره توش:biggrin1:
در مورد گرافیک هم میگه که در حد بدترین بازی های PS2 هستش:biggrin1:
پ.ن: با یک شاهکار طرف هستیم که به قول IGN اگه 8 سال پیش میومد کولاک بود:biggrin1: