امار فروش God of War: Ascension مشخص شد : 3 میلیون نسخه فروش بیش از 100 میلیون دلار سودهی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

kourooshkabir25

کاربر سایت
درود بر همه ای دوستان
بر اساس اطلاعاتی که در صفحه linkedin اقای Chacko sonny مدیر تولید سابق استودیو های داخلی سونی God of War: Ascension با بیش از 3 میلیون نسخه عرضه شده بیش از 100 میلیون دلار برای سونی سود به همراه داشته است

141344

با وجود این که همه میگفتن بد ترین گاد اف وار هست، ولی برای طرفدار های گاد از جمله خودم من جز بهترین بازی های هک اند اسلش بود، دیدین که خیلی از طرفدار های یک بازی انحصاری هم خریدنش....ولی حیف که فقط یک بار تمومش کردم نمیدونم چرا زیاد توجه به این بازی نکردم ولی بازی خیلی خوبی بود....

یعنی آماده بشین که ۴۰ دلار پرداخت کنید:D
نسل بعد زیاد ریمستر روی کنسول سونی خواهید دید

• Like
Reactions: g4mer
حیف این بازی که سونی ابله یه ریمستر ازش نمیده کلا یک بار تمومش کردم هیچی هم ازش یادم نیست

یادمه اون زمان خیلی بازی رو میکوبیدن بچه ها ولی من خیلی خوشم اومده بود. منم کلان 1 بار همون موقع بازیش کردم. واجب شد دوباره برم سراغش

خبری که گذاشتی خوندی یا فقط سریع سرچ کردی که یه چیزی بیاد؟
That’s without the marketing budget, which can sometimes cost as much as development

مدرن وارفر2 با بودجه ساخت یکی، هزیته تبلیفاتش نزدیک 200 میلیون دلار:

or even more in the case of Modern Warfare 2’s $200 million.

اخرم میتونی بگی سود به انگلیسی چی میشه و درآمد چی میشه؟

یعنی آماده بشین که ۴۰ دلار پرداخت کنید:D
نسل بعد زیاد ریمستر روی کنسول سونی خواهید دید
اگه یه بازی با ارزش با ریمستر خوب باشه چرا نخریم، من نسل قبل بایوشاک 2 و اینفنیتی رو جویده بودم، دیگه چشم بسته میرفتم، ولی باز اين نسل کالکشن رو خریدم ... یا فاینال فانتزی 10 و 12

یادمه اون زمان خیلی بازی رو میکوبیدن بچه ها ولی من خیلی خوشم اومده بود. منم کلان 1 بار همون موقع بازیش کردم. واجب شد دوباره برم سراغش
من از عدم تنوع‌ خوشم نیومد... تمام بازی یخه چی بود، فکر کن یه سلاح با فن های تکراری فقط عنصر هاش عوض میشد

خبری که گذاشتی خوندی یا فقط سریع سرچ کردی که یه چیزی بیاد؟

مدرن وارفر2 با بودجه ساخت یکی، هزیته تبلیفاتش نزدیک 200 میلیون دلار:

اخرم میتونی بگی سود به انگلیسی چی میشه و درآمد چی میشه؟
مدرن وارفر2 چه ارتباطی با GOW داره ؟ اون زمان یادم میاد سونی عملا تبلیغاتی برای بازی نکرد

لطفا تیتر به 100 میلیون درامد زایی تغییر بدین?

اگه یه بازی با ارزش با ریمستر خوب باشه چرا نخریم، من نسل قبل بایوشاک 2 و اینفنیتی رو جویده بودم، دیگه چشم بسته میرفتم، ولی باز اين نسل کالکشن رو خریدم ... یا فاینال فانتزی 10 و 12

من از عدم تنوع‌ خوشم نیومد... تمام بازی یخه چی بود، فکر کن یه سلاح با فن های تکراری فقط عنصر هاش عوض میشد

آخه سونی یکم اذیت میشه ریمستر کنه به خاطر همون میاد مثل God Of War 3 یا Last of us همون بازی تحت Ps5 پورت میکنه میده بیرون
حداقل اگه از نسل قبل پشتیبانی نمیکنه بیاد یه نسخه ارتقا یافته بده بیرون نه اینکه همون بازی دوباره 40 دلار بدی فقط به خاطر اینکه روی کنسول جدید بازی کنی

یکم از مایکروسافت یاد بگیره ریمستر یعنی چی

آخه سونی یکم اذیت میشه ریمستر کنه به خاطر همون میاد مثل God Of War 3 یا Last of us همون بازی تحت Ps5 پورت میکنه میده بیرون
حداقل اگه از نسل قبل پشتیبانی نمیکنه بیاد یه نسخه ارتقا یافته بده بیرون نه اینکه همون بازی دوباره 40 دلار بدی فقط به خاطر اینکه روی کنسول جدید بازی کنی

یکم از مایکروسافت یاد بگیره ریمستر یعنی چی
همون ریمستر هیلو که تا ۵ سال بعدش قابل بازی نبود و کلی جشن گرفتن موقعی که پچ فیکس اومد؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or