اقدام غیر منتظره سونی:لغو پیش فروش بازی Beyond:Two Souls

عجب تاکتیکی زدن بی معرفتا :d اومدن ۳۵ دلار رو برگردوندن با ۵ دلار هدیه بعد میگن بیا با این ۴۰ دلار بازی رو ۶۰ دلار بخر :d فک کنم دیدن به صرفه نیست با این قیمت :d البته این بازی ۱۰۰ دلارم باشه میارزه :x

دم سونی گرم ... بخاطر احترام به مشتری بوده، حتما ... چون سونی وقتی میخواد تصمیمی بگیره، گیمر رو در راس قرار می ده !! :|

سونی فن : SONY - make.believe
آره واقعا..بره از مایکرو یاد بگیره که Halo 4 رو میداد 30 دلار با Jump in اضافی.
پ.ن:آخه اینم ترول داره خداییش!!خواسته برای مدت آفر بده حالا نداده یه مبلغم به عنوان اضرر داده یعنی یارو به هر حال میخریده بازیو 5 دلارم کاسب شده!اگه بازیو 100 دلار میداد حق با شما بود.

و این است سونی مشتری مدار :bighug:
و این است یک سوپر فن سونی :))
دیدن سازنده ضرر میکنه جلوی این کارو گرفتن 5 دلارم مفت دادن خریدار نه سیخ سوخت نه کباب بی احترامی هم دیده نمیشه
اره دیدی چی شد
5 دلار مفت مفت دادن واقعا این سونی چقد فداکارـه
به همین راحتی اب از اب هم تکون نخورد
اصلا انگار نه انگار زیر عهدش زده و باعث شده 20 دلار کسایی که پیش خرید کردن ضرر کنند
شخصا جای کسایی که بازی رو پیش خرید کردن بودم بازی رو تحریم میکردم

آخرین ویرایش:
یعنی ماکرو فنا کم مونده اسم سونی هم ترول کنند اخه عزیزای من این هم ترول داشت ؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

دم سونی گرم ... بخاطر احترام به مشتری بوده، حتما ... چون سونی وقتی میخواد تصمیمی بگیره، گیمر رو در راس قرار می ده !! :|

سونی فن : SONY - make.believe

داداش معلومه چه قدر به شما فشار اومده دیگه همین بود که تحریریه سایت هم بیاد ترول کنه خدا به خیر کنه

به شخصه اگر پیش خرید می کردم و این خبر بهم می دادن زد حال میخوردم ولی با یه حساب سرانگشتی میشه فهمید.
35x10,000 = 350,000$

59.99x10,000 = 599,900$

ترول كنيد آقا حر اقدام ضد گيمري رو ترول كنيد حالا ميخواد كار سوني باشه مايكرو يا هر بي صفت ديگه اي. هر اقدام ضد گيمري توسظ اينجانب به اشد مجازات ترول ميشه >:) راهم پر رهرو باد:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or