گزارش افشای جدید تام هندرسون: معرفی یک پروژه‌ی بسیار مهم و مورد انتظار

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
9973.jpg

تام هندرسون، روزنامه‌نگار معروف، در جدیدترین برنامه‌ی زنده‌ی خود در یوتیوب، اطلاعاتی جالبی درباره‌ی یک پروژه‌ی بزرگ آتی در صنعت بازی فاش کرد.
هندرسون در جریان برنامه‌ی زنده‌‌ای که از کانال Insider Gaming پخش شد، به صورت ضمنی اشاره کرد که هواداران باید خود را برای یک «معرفی بزرگ» برای یک «بازی بزرگ» آماده کنند. او تاکید کرد که این بازی عنوانی است که
«افراد زیادی مشتاقانه منتظر آن هستند.»
وی در خصوص زمان‌بندی این رویداد اظهار داشت که این اعلامیه قرار است در چند هفته آینده صورت بگیرد و خبری نیست که تا رویدادهای بزرگتر مخفی بماند.
مهم‌ترین بخش اظهارات هندرسون، اشاره به بازه‌ی زمانی مورد انتظار برای عرضه‌ی این بازی بود. او فاش کرد که تاریخ احتمالی عرضه‌ی این عنوان بزرگ در حال حاضر برای مارس ۲۰۲۶ هدف‌گذاری شده است.
در عین حال، هندرسون برای رفع هرگونه ابهام، تاکید کرد که این اعلامیه در مراسم پیش روی گیم آواردز (The Game Awards) که در ماه دسامبر برگزار می‌شود، انجام نخواهد شد و به نظر می‌رسد ناشر قصد دارد این خبر را طی یک رویداد مستقل یا انتشار رسمی جداگانه منتشر کند.​

خب قیاست اشتباهه دیگه! نمیشه از شناخته شده ترین گیم دنیا مثال بزنی بعد بگی چجوری هف لایف بازی نکردی:دی سطح شناخته شدگی این 2 تا اصلا شبیه هم نیست. کلا نمیدونم چجوری داری اینا رو بهم وصل میکنی:دی خیلی یحتمل تره یکی به عمرش هف لایف نزده باشه ولی حداقل یکی دو تا عنوان GTA بازی کرده باشه، اصلا هم بنظرم چیز عجیبی نیست. بخصوص با توجه به فاصله خیییلی زیادی که از هف لایف 2 داریم واقعا طبیعیه.
اشتباه داره میزنی خلاصه:دی
astaghfirulah :D
===========
پست نخون ترین کاربر بازیسنتری به خدا :))

astaghfirulah :D
===========
پست نخون ترین کاربر بازیسنتری به خدا :))
اینو که من باید در مورد تو بگم! توی بحث قبلیمون هم کلا حرفهای منو تبدیل به یه چیز دیگه کردی و برای خودت دوختی و بریدی و منم دیگه حوصله ادامه بحث نداشتم:دی الانم ظاهرا میخوای دوباره پافشاری کنی رو استدلال غلطت:دی در نتیجه خیلی بحث رو ادامه نمیدم چون تکرار مکرراته!
کلا یکم مسخرس که بگیم وای چجوری فلان بازی رو انجام ندادی! خیلی ها تو همین فروم بسیاری از مهم ترین بازیهای تاریخ رو یبار هم انجام ندادن یا حتی اسمشون هم نشنیدن:دی بخصوص که هف لایف در دوره خودش اصلا با PC گیمینگ گره خورده بوده و کسی که مین سیستمش کنسول بوده اصلا ارتباطی باهاش نداشته (میدونم رو کنسولها هم ریلیز شده ولی همیشه جز کالچر PC بوده). از اونور GTA روی موبایل هم عرضه شده:دی سطح ایمپکت این دو فرنچایز هم اصلا شبیه هم نیست کلا در دو لیگ جدا سیر میکنن. البته درستش اینه بگیم GTA در لیگ دیگه ای از همه بازیها سیر میکنه:دی

@SiminSecret
این درست نیست که تا یه GTA دیدیم و یه هفلایف سریعا نقل قول کنیم ، آیا این درست است؟ :D

نسل جدید خب طبیعیه ، شاید اون دوران رو زندگی نکردن و درک نمیکنن ولی شماها چطور هفلایف رو تونستین از سابقه گیمریتون حذف کنین یا نادیدش بگیرین؟
میدونم نمیخوای بگی هفلایف هم سطح کیلزونه ولی آخه این بازی فقط یه شوتر اول شخص نیست ، تاریخ سازی کرده و روی چند نسل از بازیهای بعد از خودش تاثیرگذار بوده.
یه جورایی نماد بازیهای اول شخصه ،مخصوصا برای گیمرهای با سابقه تر.
ببین خیلی از تجربیات بر میگرده به اون زمانی که گیمر شدی و شروع کردی و امکاناتی که داشتی.

مثلا من هیچوقت PS1-PS2-PS3 نداشتم پس طبیعتا تو اون دوره از کنسول ها که اومده و رفته هیچ درکی از فاینال فانتزی، سایفون فیلتر، رسیستنس و کیلزون و سایلنت هیل و متال گیر و کلی انحصاری گل درشت دیگه ندارم و نخواهم داشت.

تاثیر که خب خیلی از بازی ها تو تاریخ تاثیر گذار ظاهر شدن ولی محبوبیت میتونه زیر سایه بره. مثلا هف لایف از کانتر بیشتر دیده شده؟ خیر. تمام دنیا میدونن کانتر چیه ولی بیشترشون از HL هیچ اطلاعاتی ندارن.

یه بخشیش هم بر میگرده به سلیقه آدما. وقتی مکس پین 2 اولین بازی روی سیستمت در سال 2005 باشه طبیعتا مسیر تجربه بازی هات رو هم عوض میکنه. که برای من ختم شده به تجربیات امروزی.

اینو که من باید در مورد تو بگم! توی بحث قبلیمون هم کلا حرفهای منو تبدیل به یه چیز دیگه کردی و برای خودت دوختی و بریدی و منم دیگه حوصله ادامه بحث نداشتم:دی الانم ظاهرا میخوای دوباره پافشاری کنی رو استدلال غلطت:دی در نتیجه خیلی بحث رو ادامه نمیدم چون تکرار مکرراته!
کلا یکم مسخرس که بگیم وای چجوری فلان بازی رو انجام ندادی! خیلی ها تو همین فروم بسیاری از مهم ترین بازیهای تاریخ رو یبار هم انجام ندادن یا حتی اسمشون هم نشنیدن:دی بخصوص که هف لایف در دوره خودش اصلا با PC گیمینگ گره خورده بوده و کسی که مین سیستمش کنسول بوده اصلا ارتباطی باهاش نداشته (میدونم رو کنسولها هم ریلیز شده ولی همیشه جز کالچر PC بوده). از اونور GTA روی موبایل هم عرضه شده:دی سطح ایمپکت این دو فرنچایز هم اصلا شبیه هم نیست کلا در دو لیگ جدا سیر میکنن. البته درستش اینه بگیم GTA در لیگ دیگه ای از همه بازیها سیر میکنه:دی
نمیدونم بحث قبلیمون چی بوده.
ولی کار خوبی میکنی ، من هم وقتی خسته میشم یه لایک میکنم و خداحافظی:دی

آقا من کجا سطح GTA رو با هفلایف یکی کردم؟
خب میگم پست رو نمیخونی و نقل قول میکنی همینه دیگه:دی

پس من چرا تو پست اولم به GTA گفتم غول بیابونی؟
=======
خواستم بگم چطور یکی از نسل 5 و 4 گیمر باشه و اصلا از هرچی GTA و... بدش بیاد ، هیترش باشه و... یا اون سه گانه GTA3 تا سن آندریاس رو بازی نکرده باشه ولی چطور میتونه حتی ندونه که اونها چقدر بازی بزرگی بودن یا سبک جهان باز مدیون اون بازیهاست؟
خب هفلایف برای سبک شوتر به همین اندازه بزرگه.
حالا یکی میتونه بگه من اصلا شوتر اول شخص بازی نمیکنم ، خب حق داره ولی اینکه از نسل 5 گیمر و قبلتر گیمر بوده و پیگیر اخبار و... هم بوده چرا که تو انجمنی مثل اینجا عضوه خب بزار قبول نکنم.

من این چندخط رو چندبار باید بنویسم؟ شما جواب بده.
همچنان یه GTA دیدی و یه هفلایف و خون به جوش آمد هاه؟:دی

بازیایی که نظم صنعت گیم رو بهم بزنن تعدادشون زیاد بوده. یکی اش میشه GTA یکی میشه TES یکی میشه HL و کلی آی پی این مدلی دیگه. یعنی وقتی شماره جدید HL بیاد برای من معادل اینه یکی از اون غولهای خفته صنعت بازی شماره جدیدش اومده که سبک خودش رو به قبل و بعد خودش تقسیم میکنه. اصلا این مردگی سبک شوتر اول شخص احتمالا با عرضه HL3 برطرف میشه و موجی از بازیای شوتر خوب در سالهای بعدش عرضه میشه.

همچنان یه GTA دیدی و یه هفلایف و خون به جوش آمد هاه؟:دی
این مدل بیت گذاشتن ها دیگه خریدار نداره:دی بخصوص برا من که نسبت به هیچکدوم از این ۲ فرنچایز عرق خاصی ندارم و به یه اندازه برام جذابن. ولی خب منم چند بار توضیح دادم که قیاست اشتباهه چون میزان شناخته شدگی این دوتا مثل هم نیست. مثلا اگه از چه میدونم، فاینال فنتزی مثال میاوردی بیشتر میشد ربط پیدا کنه... ولی خب فک کنم هر چقد بیشتر توضیح بدم بیشتر دوباره پافشاری میکنی رو اشتباهت در نتیجه بای:دی

• Like
Reactions: m.d.makan
خب قیاست اشتباهه دیگه! نمیشه از شناخته شده ترین گیم دنیا مثال بزنی بعد بگی چجوری هف لایف بازی نکردی:دی سطح شناخته شدگی این 2 تا اصلا شبیه هم نیست. کلا نمیدونم چجوری داری اینا رو بهم وصل میکنی:دی خیلی یحتمل تره یکی به عمرش هف لایف نزده باشه ولی حداقل یکی دو تا عنوان GTA بازی کرده باشه، اصلا هم بنظرم چیز عجیبی نیست. بخصوص با توجه به فاصله خیییلی زیادی که از هف لایف 2 داریم واقعا طبیعیه.
اشتباه داره میزنی خلاصه:دی
اگر بحث دو تا گیمر معمولی باشه من میتونم (با ارفاق) حرفتو قبول کنم که از هف لایف چیزی نشنیدن و در مورد GTA خیلی شنیدن و بازیش کردن و ..... .
ولی وقتی تو انجمن گیم هستیم و همه هم تا حدی گیمر هاردکور هستن، اینکه یکی بگه من اسم یکی از دو ستون سبک FPS (در کنار DOOM) و یکی از بازیهای بشدت مولف در تاریخ بازیسازی و بر اساس خیلی از رتبه بندی های مجلات بهترین بازی تاریخ یا حداقل TOP 10 صنعت رو نشنیدم به نظرم خیلی عجیب و غریب و شگفت انگیز و حیرت آوره :D

.
@HalfLife G
مراد جان باید برای دوستانی مثل شما کلاس جبرانی بزاره :D
یه نمه نشون دادم مسیر درستو برا بچه ها امیدوارم کافی بوده باشه:D

.

آخرین ویرایش:
اگر بحث دو تا گیمر معمولی باشه من میتونم (با ارفاق) حرفتو قبول کنم که از هف لایف چیزی نشنیدن و در مورد GTA خیلی شنیدن و بازیش کردن و ..... .
ولی وقتی تو انجمن گیم هستیم و همه هم تا حدی گیمر هاردکور هستن، اینکه یکی بگه من اسم یکی از دو ستون سبک FPS (در کنار DOOM) و یکی از بازیهای بشدت مولف در تاریخ بازیسازی و بر اساس خیلی از رتبه بندی های مجلات بهترین بازی تاریخ یا حداقل TOP 10 صنعت رو نشنیدم به نظرم خیلی عجیب و غریب و شگفت انگیز و حیرت آوره :D

.

یه نمه نشون دادم مسیر درستو برا بچه ها امیدوارم کافی بوده باشه:D

.
آخه اون دوستمون نگفت نشنیدم اصلا:دی گفت بازی نکردم و خیلی نمیدونم چیه. احتمالا یعنی با ستینگ بازی و دنیاش آشنا نیست. ما تو همین انجمن تا همین یکی دو سال پیش کاربر داشتیم که اصلا نمیدونستن FF چیه فقط میدونستن یجور بازی ژاپنی معروفه:دی کلا چیز عجیبی نیستش که کسی هف لایف بازی نکرده باشه و خیلی در موردش اطلاعاتی نداشته باشه نمیدونم چرا انقد تعجب کردید همتون:دی

• Like
Reactions: HalfLife G
آخه اون دوستمون نگفت نشنیدم اصلا:دی گفت بازی نکردم و خیلی نمیدونم چیه. احتمالا یعنی با ستینگ بازی و دنیاش آشنا نیست. ما تو همین انجمن تا همین یکی دو سال پیش کاربر داشتیم که اصلا نمیدونستن FF چیه فقط میدونستن یجور بازی ژاپنی معروفه:دی کلا چیز عجیبی نیستش که کسی هف لایف بازی نکرده باشه و خیلی در موردش اطلاعاتی نداشته باشه نمیدونم چرا انقد تعجب کردید همتون:دی
برا من که خیلی عجیبه یکی گیمرهاردکور باشه و با اسم و سبک و کلیت بازیهایی مثه FF، هف لایف، رزیدنت، سایلنت هیل، متال گیر و ...... آشنا نباشه :D
هیچ رقمه عادی نیس خلاصه برام.

حالا اینا رو ولش کنید. استرس معرفی بازی جوون مرگمون میکنه بالاخره. یه خبری چیزی بدین بابا اه:D

.​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or