گزارش افشای جدید تام هندرسون: معرفی یک پروژه‌ی بسیار مهم و مورد انتظار

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
9973.jpg

تام هندرسون، روزنامه‌نگار معروف، در جدیدترین برنامه‌ی زنده‌ی خود در یوتیوب، اطلاعاتی جالبی درباره‌ی یک پروژه‌ی بزرگ آتی در صنعت بازی فاش کرد.
هندرسون در جریان برنامه‌ی زنده‌‌ای که از کانال Insider Gaming پخش شد، به صورت ضمنی اشاره کرد که هواداران باید خود را برای یک «معرفی بزرگ» برای یک «بازی بزرگ» آماده کنند. او تاکید کرد که این بازی عنوانی است که
«افراد زیادی مشتاقانه منتظر آن هستند.»
وی در خصوص زمان‌بندی این رویداد اظهار داشت که این اعلامیه قرار است در چند هفته آینده صورت بگیرد و خبری نیست که تا رویدادهای بزرگتر مخفی بماند.
مهم‌ترین بخش اظهارات هندرسون، اشاره به بازه‌ی زمانی مورد انتظار برای عرضه‌ی این بازی بود. او فاش کرد که تاریخ احتمالی عرضه‌ی این عنوان بزرگ در حال حاضر برای مارس ۲۰۲۶ هدف‌گذاری شده است.
در عین حال، هندرسون برای رفع هرگونه ابهام، تاکید کرد که این اعلامیه در مراسم پیش روی گیم آواردز (The Game Awards) که در ماه دسامبر برگزار می‌شود، انجام نخواهد شد و به نظر می‌رسد ناشر قصد دارد این خبر را طی یک رویداد مستقل یا انتشار رسمی جداگانه منتشر کند.​

من کاری ندارم هاف لایف ۳ باشه یا نه
ولی اگر باشه و اونقدری که باید، بزرگ و‌ خوب باشه، جنگ گوتی امسال با gta خیلی دیدنی میشه :D
خون ها ریخته خواهد شد :D
این جنگ ها برای ما خاطره ست. سال ۲۰۰۴ با اون لاین آپ عجیب و غریب از KOTOR بگیر تا Fable و WoW و MGS3 و Halo 2 و San Andreas همه رفتن تو قوطی و HL2 بیگ وینر شد :دی

من کلا این Half life بازی نکردم و تقریبا نمیدونم چیه
ولی بنظر بازی اونقدری قدیمی هست که گیمیرهای جدید شناختی ازش ندارن و بد نمیشد یه ریمیکی از نسخه های قبلی میدادن اول.
تازه من خودم سنم کم نیس و از زمان میکرو بازی میکردم

• Like
Reactions: Farh@d
ولی بنظر بازی اونقدری قدیمی هست که گیمیرهای جدید شناختی ازش ندارن و بد نمیشد یه ریمیکی از نسخه های قبلی میدادن اول.
ریمیک نسخه یک رو دادن black mesa

هاف لایف ۳ و لفت ۴ دد ۳ دو تا بازی هستن که دوست دارم قبل از مردن بازی کنم ، احتمال رخ دادن دومی البته خیلی خیلی کمه

ولی بی‌تعارف، در حال حاضر تنها مگاتُن صنعت ویدیوگیم، معرفی رسمی Half Life 3 هست! مقیاس موردِ انتظار بودن این بازی، به قدری عظیم و مدت زمان تشنه نگه داشتن فن‌های سری، به قدری طولانی بوده که محقّق شدنش رو با هیچ چیزی جز انفجار اتمی نمیشه مقایسه کرد. شخصاً روزی نبوده که لیست بازی‌های مورد انتظارم رو تو ذهنم مرور کنم و بازگشت جناب Gordon Freeman در صدر این لیست نباشه! امیدوارم که این‌بار، عمو Gabe به این خُماری طولانی‌مدت پایان بده.

باید یک کاکلشن اساسی از همه نسخه های پیشین بدن یک چیز جدید چه بهتر اما ارنج باکس هم خوبه،

یادش بخیر، وقتی مدرن وارفر اومد ملت گیم نت همه کادی شده بودن، من هنوزم عاشق هف لایف بودم قشنگ یادمه ملت میرفتن مالتی پلیر کاد میزدن من تنهایی سینگل پلیر هف لایف هارو همچنان :D

کلا بیشتر استراتژی باز بودم تو گیم نت، شوتر هم ترجیحم همیشه هف لایف بود و بازی های مشابه، شوتر نظامی سینگل پلیر دوست داشتم البته کاد رو هنوزم سینگل پلیر هاش رو نرفتم از نسخه 3 به بعد، بیشتر مدال اف هانر باز بودم، ولی یادمه ورلد ات وار هم عالی بود (کاد) تا حدی که خونه هم با همسایه ها بازی میکردیم (چند تا همسایه همین بچه های گیم نت پی سی هامون رو با هاب لن کرده بودیم) مالتی کاد رو اجباری با دوستام زیاد زدم :دی نه که بدم بیاد، اما قطعا اگه دوست هام نبودن نمیرفتم سراغش...

من کاری ندارم هاف لایف ۳ باشه یا نه
ولی اگر باشه و اونقدری که باید، بزرگ و‌ خوب باشه، جنگ گوتی امسال با gta خیلی دیدنی میشه :D
خون ها ریخته خواهد شد :D
اگه TGA قانونشو عوض نکنه...
بازی هایی می تونن کاندید بشن... که تا 15-22 نوامبر عرضه شده باشن...

GTA6 اگه تاخیر هم باز نخوره و نره 2027...
تو TGA2027 محسابه خواهد شد...(که اون سال جنگ به مراتب وحشتناک تری هست:دی)

احتمالا طی این سالها چشمهات رو با چشم بند بستی و تو گوشهات پنه گذاشته بودی که هفلایف تو سابقه گیمیریت جایی نداره.
چطور تونستی؟ :D
اینقدر این آی پی بزرگه که نمیتونم از استودیوهای دیگه مثال هم سطح بیارم.

مجبورم متوصل به غول بیابونیمون GTA بشم:D
فکر کن GTA IV و GTA V تا الان منتشر نشده بودن ، چطور یکی میتونه مثلا بگه من GTA 3 ، وایس سیتی یا سن آندریاس رو بازی نکردم و نمیدونم چی هستن ولی از 15-10 سال قبل از انتشار این بازیها گیمر بودم؟
چه کردی با خودت؟ :))

احتمالا طی این سالها چشمهات رو با چشم بند بستی و تو گوشهات پنه گذاشته بودی که هفلایف تو سابقه گیمیریت جایی نداره.

فکر کن GTA IV و GTA V تا الان منتشر نشده بودن ، چطور یکی میتونه مثلا بگه من GTA 3 ، وایس سیتی یا سن آندریاس رو بازی نکردم و نمیدونم چی هستن ولی از 15-10 سال قبل از انتشار این بازیها گیمر بودم؟
در بزرگ بودن هف لایف که اصلا شکی نیست، ولی قیاس میزان شناخته شدگیش با GTA شوخیه:دی GTA شدیدا مین استریم تر و پاپ کالچرتر از هف لایف و هر بازی دیگه ای که فکرش رو بکنی بوده و هست و خواهد بود:دی الانم قریب به 20 سال میشه که از شماره 3 هف لایف خبری نبوده و طبیعیه خیلی هایی که زمان خودش بازیش نکرده بودن براشون یه فرانچایز فراموش شده باشه.
====
واقعا امیدوارم اون جهش وحشتناکی که بین شماره اول و دوم اتفاق افتاد برای شماره سوم هم بیوفته. بنظرم هف لایف 2 هنوزم از خیلی از بازیهای روز حرفهای بیشتری برای گفتن داره. اصلا همون ساختار فیزیک بیس گیم پلی و پیوستگی عجیب جهان نیمه اپن ورلدش تو کمتر بازیی میتونیم ببینیم.... اگه اصلا چیزی ببینیم:دی

والا منم تا حالا هیچوقت هف لایف بازی نکردم. اصلا نمیدونم گوردون کی هست! تنها اطلاعاتم از این بازی مربوط به زمانیه که میرفتم CS 1.6 بازی کنم و آیکن Y نارنجی رو توی پوشه میدیدم که ما روی همون آیکن کانتر کلیک میکردیم و تمام.

بزرگیش در حد GTA ؟؟؟ بیخیال

همین حسو نسبت به کیلزون هم دارم. کلا اول شخص بازی من نیست نه کالاف نه بتلفید هیچوقت بیشتر از نیم ساعت بازی نکردم و خوشم نیومد ازشون.

انشاا... برای طرفداراش عرضه بشه و خوش باشن. ما هم به آنچارتد خودمون برسیم.

• Like
Reactions: pouria.sh
در بزرگ بودن هف لایف که اصلا شکی نیست، ولی قیاس میزان شناخته شدگیش با GTA شوخیه:دی GTA شدیدا مین استریم تر و پاپ کالچرتر از هف لایف و هر بازی دیگه ای که فکرش رو بکنی بوده و هست و خواهد بود:دی الانم قریب به 20 سال میشه که از شماره 3 هف لایف خبری نبوده و طبیعیه خیلی هایی که زمان خودش بازیش نکرده بودن براشون یه فرانچایز فراموش شده باشه.
====
واقعا امیدوارم اون جهش وحشتناکی که بین شماره اول و دوم اتفاق افتاد برای شماره سوم هم بیوفته. بنظرم هف لایف 2 هنوزم از خیلی از بازیهای روز حرفهای بیشتری برای گفتن داره. اصلا همون ساختار فیزیک بیس گیم پلی و پیوستگی عجیب جهان نیمه اپن ورلدش تو کمتر بازیی میتونیم ببینیم.... اگه اصلا چیزی ببینیم:دی
خب منم که گفتم از غول بیابونیمون مثال بیارم.
حتما GTA همه پسندتر و شناخته شده تره ، نگفتم که هم سطحن.
دقت نمیکنی آقا.

به این هم اشاره کردم که باتوجه به اینکه GTA بیشتر بزرگی و عظمتش رو از همین دو نسخه آخرش داره ولی فکر کنیم که اگه از اوایل نسل7 به این سمت هیچ نسخه دیگه ای از GTA منتشر نمیشد(GTAIV و V) ، باز هم نمیشد بزرگی اون سه گانه GTA 3 تا سن آندریاس و سایه ای که روی صنعت گیم انداختن رو تو 2025 حس نکرد.
دل نمیدی:دی
=======
@SiminSecret
این درست نیست که تا یه GTA دیدیم و یه هفلایف سریعا نقل قول کنیم ، آیا این درست است؟ :D

نسل جدید خب طبیعیه ، شاید اون دوران رو زندگی نکردن و درک نمیکنن ولی شماها چطور هفلایف رو تونستین از سابقه گیمریتون حذف کنین یا نادیدش بگیرین؟
میدونم نمیخوای بگی هفلایف هم سطح کیلزونه ولی آخه این بازی فقط یه شوتر اول شخص نیست ، تاریخ سازی کرده و روی چند نسل از بازیهای بعد از خودش تاثیرگذار بوده.
یه جورایی نماد بازیهای اول شخصه ،مخصوصا برای گیمرهای با سابقه تر.

@HalfLife G
مراد جان باید برای دوستانی مثل شما کلاس جبرانی بزاره :D

آخرین ویرایش:
خب منم که گفتم از غول بیابونیمون مثال بیارم.
حتما GTA همه پسندتر و شناخته شده تره ، نگفتم که هم سطحن.
دقت نمیکنی آقا.

به این هم اشاره کردم که فکر کنیم که اگه از اوایل نسل7 به این سمت هیچ نسخه دیگه ای از GTA منتشر نمیشد(GTIV و V) ، باز هم نمیشد بزرگی اون سه گانه GTA 3 تا سن آندریاس و سایه ای که روی صنعت گیم انداختن رو تو 2025 حس نکرد.
دل نمیدی:دی
خب قیاست اشتباهه دیگه! نمیشه از شناخته شده ترین گیم دنیا مثال بزنی بعد بگی چجوری هف لایف بازی نکردی:دی سطح شناخته شدگی این 2 تا اصلا شبیه هم نیست. کلا نمیدونم چجوری داری اینا رو بهم وصل میکنی:دی خیلی یحتمل تره یکی به عمرش هف لایف نزده باشه ولی حداقل یکی دو تا عنوان GTA بازی کرده باشه، اصلا هم بنظرم چیز عجیبی نیست. بخصوص با توجه به فاصله خیییلی زیادی که از هف لایف 2 داریم واقعا طبیعیه.
اشتباه داره میزنی خلاصه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or