من احساس میکنم به خاطر نرخ برابری ذلار کانادا و دلار امریکا باشه این کار.
چون دلار امریکا به کانادا 1.11 هست تقریبا.
اینا هم گفته بودن 399.99 دلار امریکا.
ولی حتی اگه اینم باشه باز کار خوبی نمیکنن که به خاطر داشتن فروش بیشتر زور هم بگن.
یه جورایی تنشون به تن فروشنده های ایرونی خورده.:d
اگه شما جو ندی هیچ غلطی نمیکنن به خاطر اینکه دستگاه های که بیشتر تو ایران پیدا میشه ریجن اروپا که از دبی میاد قیمت هم همونه تازه با توجه به ارزش کمتر دلار کانادا نسبط به آمریکا هیچ تغییری در قیمت صورت نمیگیره قیمت همونه که بود برای ما .
تبریک میگم!یه دلیل بره اینکه قیمت ریجن یک رو بکشن بالا!
به مناسبت 50 دلار افزایش قیمت 300 تومن افزایش قیمت در ایران رو شاهد هستیم
کلا الان که فکر میکنم به ریجنم ربطی نداره اینا ریجن 3 رو هم از کانادا میارن دیگه(لابد دیگه...)
فرق اون چنانی نکرده برای شما که میخوای بدی بیارن قبلا کنسول خالی 1100 در میومد الان در میاد 1240 کلا 140 تومان تفاوتشه . البته بازم باید ببینی کجا هستن Tax چقدره میگیرن البته باید بگی موقعی که از فرودگاه میخوان دستگاه بیارن ایران Tax تو فرودگاه بگیره پولش بهش بر میگردونن .
من خودم باندل خریدم دادم برام بیارن چند روز دیگه ایرانه خدا رو شکر بعد این همه مدت که کسی نمیومد برام بیاره کلا از نظر قیمتی زیاد فرقی برای ما نکرده کل تفاوت 140 تومانه که فکر کن یه بازی کمتر خریدی براش .
آقایون الکی داستان سرا درست نکنید،این افزایش قیمت در کانادا مثل همین ایران میمونه که با کاهش شدید ارزش ریال جنسها در عرض چند ماه 4 برابر شد قیمتشون
اونجا هم مشکلات اقتصادی داره به هر حال اما نه در حد انفجاری که ما تجربه کردیم.
در ضمن تا جایی که من می دونم ریجن 1 از آمریکا،ریجن 2 از دبی و ریجن 3 از کشورهای شرق آسیا وارد می شه پس نگرانی ای برای بالا رفتن قیمتها نیست،الان هم که قیمتها بین 1.700 تا 1.800 مونده واسه عیده وگرنه بعد عید تا 1.500 هم میاد پایین و قیمتش واقعی می شه
چه قدر داره از این تاپیکها زیاد میشه افزایش قیمت تو کانادا چه ربطی به ما داره این جور تاپیکها میشه بهونه برای فروشندگان محترم فقط کافیه یه سر اینجا بزنن تا بازار به آشوب کشیده بشه