افزایش گارانتی 360 تا 3 سال به خاطر ارور 3 چراغ قرمز!

منظورت اينکه کپی خور نکنيم و بازی ارجينال بخريم و اجرا کنيم ؟
بعد اونوقت کنسول خراب شد بتونيم بريم جلو در ماکروسافت بگيم آقا کنسولمون خراب شده از اون 3 سالی که قول دادی استفاده کنيم
مرد مومن مثل اينکه يادت رفته ما تو جهان سوميما !

و البته این گارانتی 3 ساله رسما از طرف مایکروسافت اعلام شده و احتمال و یا شایعه نیست که خوب برای کشور هایی که تحت قانون کپی رایت قرار دارن و می تونن از گارانتی های شرکت استفاده کنن خبر بسیار خوبیه.

و البته این گارانتی 3 ساله رسما از طرف مایکروسافت اعلام شده و احتمال و یا شایعه نیست که خوب برای کشور هایی که تحت قانون کپی رایت قرار دارن و می تونن از گارانتی های شرکت استفاده کنن خبر بسیار خوبیه.

من دارم يه کنسول از هلند ميگيرم
واسه من هم گارانتی ميشه¿

دبی چی؟؟؟من می خوام دستگاهم را از دبی یگیرم شامل من هم می شه؟؟؟؟؟:confused:
دبی کنسول هاش اکثرا کپی شدس و اصلا گارنتی در اونجا وجود نداره.
نمی شه بعداً 2 باره به حالت اول برگرده¿
يعنی اگه کپی بشه ديگه نميشه از بين بردش¿
شما وقتی بخوای کنسول رو کپی خور کنی باید درشو باز کنی و اون هولوگرامی که برای گارانتی هست رو پاره کنی بنابراین دیگه فرق نمی کنه که به حالت اول برگردونی یا نه.

اينجاش خوبه که فروشنده های ايرانی حد اقعل يه 30 40 تومانی راحت ميکشن رو واسه گارانتی ؟

خوب برای کشور هایی که تحت قانون کپی رایت قرار دارن و می تونن از گارانتی های شرکت استفاده کنن خبر بسیار خوبیه.

ميکروسافت گارانتی رو برای هميشه هم بکنه فرقی نداره.
شما يه نگاهی به comment ها بنداز خواهی فهميد که چقد داره سر مشتری ها کلاه ميزاره.[/
QUOTE]
کلا این سیاست مایکروسافته ولی همین که 3 سالش کرده به کنسولهای تولید جدید میشه اطمینان کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or