افت Gta Iv با آمدن در Q2 2008 و آمدنش بر Windows

• Thread starter Thread starter WILDCAT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

WILDCAT

کاربر سایت
نمیدونم خبر درسته یا نه اما من بصورت خلاصه مطلبو میگم .
خبر شایعه یا واقعی : در آخر خبر این جمله آمده بود ( Bogus or not bogus ?) در جواب متن , متن زیر آمده بود .
در جواب این خبر که آیا این تاخیر ربطی به آمدن GTA IV برای windows دارد گفت :
انتشار بازی در این زمان( یعنی در Q2 2008 )برای PC معتبر یا صحت دارد و آنها بصورت قابل ملاحظه ای شک دارند تا تاریخ انتشار بازی را بصورت گسترده ای قفل کند ( منظورشون تصمیم نهایی بوده ) و ROCKSTAR صد در صدر مطمئن از آن است
. و اعلام شده بازی برای WIN نخواهد آمد و روی دو کنسول قفل میشود .
پس شایعه هایی که تاخیر بازی را مربوط به درست شدنش بر روی WINDOWS بود را رد میکند و طبق همین مصاحبه نسخه بازی برای PC در نظر گرفته نشده است .
http://www.gamespot.com/news/show_b...vert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;1
نتونستم در کل متن و ترجمه کنم حسش نبود : :biggrin1:

آخرین ویرایش:
نه خداییش خودتم هم فهمیدی چی گفتی ؟
من نمی دونم بعضیا رو مجبور کردن که بیان اینجا تاپیک بزنن در صورتی که نه اطلاعاتی دارن نه مترجم خوبین
منظورم با شما نبود کلی گفتم

چي ميگي
تند نرو يواش برو با هم بريم
به اين ميگي تر جمه تازه حالشو نداشتي حالش رو داشتي كه به زبان فارسي پشتو بر ميگر دوندي:cheesygri

این رو بدونید که بازی تاخیر خورده حالا متن رو بخونید:biggrin1:

حالا :biggrin1: بابا تورو خدا بعضیاتون تند میرین انقدر بابا من یذره صبر کنید خداییش داره جمله بندیم بهتر میشه 5 تا تاپیک زدم طرز نوشتم بهتر میشه :
بابا کل خبر میگه : این تاخیرها اگه این تاخیر بازم ادامه پیدا نمیکنه و یروز قفل میشه ( یعنی دیگه تاخیری تو کار نیست ) . برای PC هم از سرتون بپرونین آمدنی نیست و موجب افت بازی میشه .
( بهر حال اگه تاپیک نزنیم چیکار کنیم که ایراد کارامون گرفته بشه حرفه ای بشیم . شرط میبندم بیشترتون وضعتون از من بدتر بود انقدر تاپیک زدین تا راه افتادین ):-"

اگه میخوای جمله سازیت خوب شه چند تا مطلبو برای خودت ترجمه کن یا برو دوباره کلاس دوم دبستان رو از اول شروع کن :دی پسر خوب فروم که جایی برای تمرین جمله سازی نیست !!!!!!!!!

اگه میخوای جمله سازیت خوب شه چند تا مطلبو برای خودت ترجمه کن یا برو دوباره کلاس دوم دبستان رو از اول شروع کن :دی پسر خوب فروم که جایی برای تمرین جمله سازی نیست !!!!!!!!!

از این به بعد قول میدم جمله هام درست باشه دیگه ok شدم . ببخشید این اولین و آخریش بود .:(

چرا هرکی ميخواد هرکاری کنه يا به يه جايی برسه همه ما عادت داريم از حصودی هست يا از هر چيز ديگه بزنيم تو سر اون موضوع
و طرف رو يا کارش رو کوچيک کنيم ؟
توی همه چيز بعضی ها قوی تر و قديمی تر هستند بعضی ها هم شروع ميکنند تا به اونجا برسند
هر دفعه هم يه سری از بچه ها واسه بخش اخبار ميان و خوب و خوبتر ميشند و بالاخره يه روز هم ميرن ديگه
ولی مهم اينکه اگه کسی هم درست ترجمه نميکنه همه کمکش کنيد نه اينکه بزنيد تو سرش تا بنده خدا خجالت بکشه
من که دفعه اوّل خبر رو خوندم مهم منظورش بود که متوجه شدم يعنی واسه PC نمياد (هرچند که مزخرفه چون بنده به عنوان يه کارشناس زبده:) ميگم که مياد چون تاحالا سر همه نسخه هاش تو اين 10 سالی همينجوری شده
در کل نه ديگه هرچی چون ديدم بعضی از Thread ها ديگه واقعاً بی معنی هستند و هيچ مفهومی رو نميرسونند امّا ديگه الکی به هرچيزی گير نديد و سعی کنيد همينايی که وقت هم ميزارند کلی ارزش داره بی هيچ و پوچ واسشون ارزش قائل شيد
اينجا يه سايت پر بازديده و فکر کنم اگه ما اعضا هم بخوايم قرور همديگه رو توی جمعی دوستانه بشکونيم زياد خوب نباشه کلاً به خاطر چيزايی که وجود نداره
نميخوام بگم کسی که چيزی رو بلد نيست و بياد و تو اونکار و به هر زوری که هست اونکارو انجام بده با دلايل خودش
امّا وقتی کسی ميتونه کاری رو انجام بده کمکش کنيم تا بهتر بشه درست مثل اين دوستمون منظورم هست فعلاً
متأسفانه اين پشت سر هم ديگه حرف زدن ، چشم و هم چشمی که از خانوما هم به ما سرايت کرده ، حصودی و خيلی چيزای ديگه که ميبينيم خودمون نداريم و ديگران دارن
از عادت های بسيار بده امروزه ايرانيهاست و يکی از دلايل عمده پيشرفت نکردنمون توی هر چيزی هست که الان جهان سوّمی محسوب ميشيم
توی جوامع بشری
فرض بر مثال هم اينجا يک منبع معتبر هست و نبايد هرکی از هرجا يه چيزی بزاره که کم هم اينجوری نيست ولی ميتونيم خيلی دوستانه تر از اين راهنماييش کنيم
قرور ...
اکثرمون عادت کرديم با يه دل پر از کينه و سياهی و نفرت از همه چيز هايی که نداريم به زندگی و اطراف يامون حالا هرچيزی که هست نگاها کنيم نه پاک !! به کسی تهمت نميزنم چون ممکنه حتی خود منم از اين قاعده مستسنا نباشم
دوستان سرتونو در نميآرم پستم رو هم به يه off تبديل نميکنم ولی
ديگه زياد نوشتم , دلم ميخواست اينو بگم تا همه به همديگه کمک کنيم (پدر بزرگ شدم)
موفق باشيم

آخرین ویرایش:
از این لحظه به بعد اگر هر کاربری رو ببینم که در برخورد با سایر کاربران از لحنی تند استفاده میکنه دسترسیش رو بدون در نظر گرفتن سابقه فرد به سایت حداقل یک هفته میبندم. یاد بگیرید به هم احترام بگذارید، بر فرض اینکه کاربری در ترجمه یا انتقال یک موضوع دچار مشکلاتی هست شما حق این رو ندارید که بریزید سرش. HotGoal و capitanrayan حواستون باشه. هرکدومتونم یک اخطار میگیرین.

نمیدونم خبر درسته یا نه اما من بصورت خلاصه مطلبو میگم .
خبر شایعه یا واقعی : در آخر خبر این جمله آمده بود ( Bogus or not bogus ?) در جواب متن , متن زیر آمده بود .
در جواب این خبر که آیا این تاخیر ربطی به آمدن GTA IV برای windows دارد گفت :
انتشار بازی در این زمان( یعنی در Q2 2008 )برای PC معتبر یا صحت دارد و آنها بصورت قابل ملاحظه ای شک دارند تا تاریخ انتشار بازی را بصورت گسترده ای قفل کند ( منظورشون تصمیم نهایی بوده ) و ROCKSTAR صد در صدر مطمئن از آن است
. و اعلام شده بازی برای WIN نخواهد آمد و روی دو کنسول قفل میشود .
پس شایعه هایی که تاخیر بازی را مربوط به درست شدنش بر روی WINDOWS بود را رد میکند و طبق همین مصاحبه نسخه بازی برای PC در نظر گرفته نشده است .
http://www.gamespot.com/news/show_b...vert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;1
نتونستم در کل متن و ترجمه کنم حسش نبود : :biggrin1:

ممنون دوست عزیز برای خبر

تکمیل خبر

مشاجره و بحث برای عرضه GTA IV برای 3 ماهه دوم سال 2008 به خاطر عرضه بازی برای PC

گیمرهای مشتاق همانطور که به یاد دارند زمانی اعلام شد که Grand Theft Auto IV روز 16 اکتبر سال 2007 عرضه خواهد شد همین امر باعث شوق مضاعف و ترقیب برای دستیابی به عنوان GTA IV شد اما ناگهان همه چیز به یکباره عوض شد و Grand Theft Auto IV delayed to 2008
این خبر شک عظیمی را مخصوصا در E3 ماه جولای به همه وارد کرد حال دوباره شایعات آغاز شده و اعلام شده GTA IV برای Q2 2008 به خاطر WIN ...
منشا خبر خوشبختانه یا متاسفانه از سایت بسیار معتبر (از نظر من) Gamesindustry.biz هست آقای Zelnick ( مدیر بخشی از تدارکات سازمانی 2K Games و 2K Sports ) میگوید " به تاخیر انداختن عنوان ها از ارزش آن کم میکند و این امر کار بیخودی هست " یعنی تا زمانی که بازی رو تایین نکردید کی منتشر میکنید براش تاریخ تایین نکنید!

zelnick502_embed.jpg

به هر حال اشاراتی شده از 1 فبریه تا 30 آپریل سال 2008 منتظر این بازی باشید.
در نهایت هم صحت عرضه بازی برای window تایید شده نیست و فعلا کنسول ها پیشتاز هستند و قطعا کمپانی Take-Two Interactive برنامه ریزی های خاصی برای نوچه خودش Rockstar خواهد داشت!

موفق باشید - رضا

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or