افت قیمت دوباره باندل Xbox One-Titanfall

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ســـــــــــــلام
4042004_sa.jpg;canvasHeight=500;canvasWidth=500

PS4 ممکن است در این دوره زمانی از XBONE جلو افتاده باشد که قسمتی از آن را مدیون تفاوت قیمت 100$ است, ولی مایکروسافت تلاش میکند تا سریعا این فاصله را کم کند.

از حالا باندل Xbox One Titanfall به قیمت ۴۵۰ دلار فروخته خواهد شد.با این افت قیمت اگر قیمت Titanfall را 60$ در نظر بگیریم , قیمت XBONE عملا 10$ از کمتر PS4 خواهد بود.

تا قبل از این شرکتی در ماه پنجم عرضه ی کنسول خود 20% از قیمت کنسول خود نکاسته بود.

هم اکنون می توانید از فروشگاه های Walmart و BestbuyوAmazon این کنسول را به قیمت 450$ خریداری کنید.

شاید به آمازون مراجعه کنید و ببینید که قیمت کنسول 500$ است برای تغییر قیمت به 450$ باید کد xiamzon را در promo code بعد از اضافه کردن باندل به سبد خرید بزنید.
خبر خیلی هم جدید نیست ولی فک کنم کسی ترجمه نکرده بود

منبع: http://bits.blogs.nytimes.com/2014/...-for-the-xbox-one/?_php=true&_type=blogs&_r=0
Xbox One's 'Titanfall' bundle gets a price cut to $450 at Walmart and Best Buy (update: Amazon too)

بگذار ببینیم توی E3 چی معرفی میکنن، اگر تونستن Impress کنن من رو، همون روز میرم یه دونه باندل Titanfall رو ورمیدارم میارم میگذارم روی میزم. یکی از Reservation هام برای خریدش اینه که نمی دونم با اون دسته چجوری کنار بیام:d

بگذار ببینیم توی E3 چی معرفی میکنن، اگر تونستن Impress کنن من رو، همون روز میرم یه دونه باندل Titanfall رو ورمیدارم میارم میگذارم روی میزم. یکی از Reservation هام برای خریدش اینه که نمی دونم با اون دسته چجوری کنار بیام:d

تا دلتم بخواد. حرف نداره دسته One :d

خیلی عالیه ولی متاسفانه توی ایران بازی رو از روش برمیدارن و بازی رو جدا و کنسول رو به همون قیمت اصلی میفروشن تازه تبلیغ میکنن که این با آرم Titanfall هست و گرونتره و فلان و به امان.... ملت هم میریزن مثل مور و ملخ میخرن!!

خیلی عالیه ولی متاسفانه توی ایران بازی رو از روش برمیدارن و بازی رو جدا و کنسول رو به همون قیمت اصلی میفروشن تازه تبلیغ میکنن که این با آرم Titanfall هست و گرونتره و فلان و به امان.... ملت هم میریزن مثل مور و ملخ میخرن!!

یعنی ملت در این حد Dull هستن هنوز؟:d

یعنی ملت در این حد Dull هستن هنوز؟:d

تا دلت بخواد داداش.من و شما به اینترنت و سایت ها دسترسی داریم و از این اوضاع خبر داریم.اون بابایی که بچش ازش بهانه میگیره که میخوام و میره میخره DULL هست دقیقا!!و خیلیا هم 200 تومن پولی نیست براشون پس این اتفاق میوفته!
دوس دارم یه سر برید شیراز تو این مغازه سیروس ببینید کنسول رو به چه قیمتی میده ملت هم ریختن بخر بخر! پر در آمد ترین مغازه کنسول فروشی تو شیرازه!گرون تر از همه مغازه ها هم میده!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

تا دلت بخواد داداش.من و شما به اینترنت و سایت ها دسترسی داریم و از این اوضاع خبر داریم.اون بابایی که بچش ازش بهانه میگیره که میخوام و میره میخره DULL هست دقیقا!!و خیلیا هم 200 تومن پولی نیست براشون پس این اتفاق میوفته!
دوس دارم یه سر برید شیراز تو این مغازه سیروس ببینید کنسول رو به چه قیمتی میده ملت هم ریختن بخر بخر! پر در آمد ترین مغازه کنسول فروشی تو شیرازه!گرون تر از همه مغازه ها هم میده!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

توی رشت هم کلا یه مغازه کنسول فروشی و اینا هستش که همینجوریه، ولی خب چون رقیب نداره فروشش خوبه، اگر رقیب داشت نابود میشد، جالبه که این مشکل توی شهر بزرگی مثل شیراز هم هست.

خبر دقیقا مربوط به 15 روز پیش و احتمالا این کاهش قیمت به پایان رسیده:|

فکر کردم بازم کم شده و به 400$ کاهش پیدا کرده . خبر قدیمی نزنید توروخدا :d

بعد سونی فن ها به بعضی از مایکر فن ها حرف میزنن. دیگه بعضی از خودشون رو نگاه نمیکنن که ترول رو از بامداد آغاز می کنن! 8-| تا اونجایی که یادمه مدیریت بسیار تاکید داشت بر روی استفاده نکردن این کلمه تو اخبار و مطالب

آخرین ویرایش:

بازی بطور فزیکی تو باندل نیست .ی کد بازی هست که شما به صورت رایگان دانلودش میکنید :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or