اعلام تاریخ عرضه GT5 ، به زودی !!!

Noirique

کاربر سایت
yamauchi-200x200.jpg

سازنده سری Gran Turismo ، استاد Kazunori Yamauchi ، در تــــــوییتر خود نوشتند که : اعلام کردن تاریخ عرضه GT5 ، زیاد به طول نخواهد انجامید .
این گفته ، با اطلاعاتی که از بازی در طول هفته گذشته به دست ما رسیده ، به طرز عجیبی همخوانی دارد . همچنین خالی از لطف نیست که بدانید تبلیغات سونی در رابطه با GT5 دوباره جان گرفته !
اطلاعات بیشتر ، متعاقبا در 24 ساعت آینده به دست ما خواهد رسید .

فکر کنم این یکی دیگه درست باشه. چون بعد از مدت ها خبرهای خوبی در مورد آماده شدن بازی شنیدیم.

این به زودی هیچ وقت نمیرسه.

در آینده ی نه چندان نزدیک :دی

بابا اومدیم و بازی هم امد .میرید بازی رو گرون بخرید ؟ آره ارزشش رو داره.ولی حالا که چند سال هم صبر کردیم باید یه مدتم صبر کنیم بازی بیاد پایین . ..... نه؟:-/

بابا اومدیم و بازی هم امد .میرید بازی رو گرون بخرید ؟ آره ارزشش رو داره.ولی حالا که چند سال هم صبر کردیم باید یه مدتم صبر کنیم بازی بیاد پایین . ..... نه؟:-/
اگه بازی بیاد من همون موقع نمیرم بگیرم چون این (دزدا) قیمت رو نزدیک 150 60 هم میارن !

واقعآ دیگه حوصله ی همه سر رفته ! هیچ بازی ای تا بحال اینهمه تاخیر نداشته !

به قول یکی از بچه ها:

" پسرم پاشو برو اون PS3 رو از تو صندوق در بیار، GT5 عرضه شده ! "

:|

چی میگی وحید ؟! چه خبره ؟!
=======================
کار به جایی رسیده ، واسه تاریخ عرضه ، تاریخ تعیین میکنن ! :دی
ما که بخیل نیستسم.
اگه بازاریاب سونی من بودم میگفتم همین اصلا یکیشو بفرستن دم در خونتون مجانی، اشانتیونش هم Move بهت بدن.
ولی هیچ وقت دل به سونی نبند که فقط کارش خیط کردنه.:d

اگه بازی بیاد من همون موقع نمیرم بگیرم چون این (دزدا) قیمت رو نزدیک 150 60 هم میارن !
150 که برا روز اوله :d
پیر شدیم انقدر منتظر موندیم از اون ور هم باید صبر کنیم ارزون شه :|

خدا کنه تا ماه دیگه بیاد :x
ولی هیچ وقت دل به سونی نبند که فقط کارش خیط کردنه.:d
:blink: بـــــــــله بـــــــــله :d
...لن بکپ (این مثال بود:d)
-------------
همه تیکه هات باید مربوط به x360 باشه؟
یه مثال غیر سونی بود با زمان ساخت طولانی.
اون جاهایی که به گاو می گفتم حسن کچل قصاب محل شما کجا بودین ؟ یا فقط اینا رو میبینید ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or