اعتیاد یا گیمر ؟؟؟

• Thread starter Thread starter amir9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

amir9

کاربر سایت
سلام به دوستان گیمر

تا حالا این سوال با خودم میگفتم که منظور از گیمر چیه ؟؟؟ :-/

ایا گیمر به اون کسی میگن که فقط بازی میکنه ؟؟ یا بتونه بازی از همه نظر بسنجه

یا گیمر به اونی میگن که صبح تا شب بشینه بازی کنه ؟؟ بنظرتون این معتادی نمیشه ؟؟؟؟/:)

یه رفیقی دارم که wow بازی میکنه ازش میپرسم اسم سبک بازی میگه نمیدونم (( از اونجا که wow یه بازی نقش افرینیه و اصولا هر بازی نقش افرینی بدون ماجراجویی مزه نمیده ))

بش میگم چرا ماراجویی نمیکنه میگه این کار احماقانه هست من اینو گیمر نمیدونم چونکه همه جنبه های بازی رو نمیچشه

یا اینکه طرف یه اتاق اجاره کنه بشینه 2 روز diablo 3 بازی کنه بعد بمیره ؟؟ این میشه معتاد بودن یا گیمر بودن ؟؟

شما چی فک میکنید ؟؟ بازی کردن زیاد میشه گیمر بودن یا معتاد بودن ؟؟:d

به امید اون روز که گیمر بودن رو اعتیاد حساب نیارن

بنظرم اینکه روی کارامون اسم بذاریم بده! بازی ساخته شده برای اینکه از تمام قسمتاش استفاده بشه
مثلا یکی بازی GTA V رو میخره که فقط با تِرِوِر حال کنه یا فقط آنلاین بازی کنه یا فقط بره توی Str*i*P Clu*B هاش!
ولی درکل بنظرم گیمر واقعی کسیه که تمام قسمت های بازی رو بازی کنه،یعنی مثلا توی WoW هم بره ماجراجویی کنه،هم باس بزنه، هم PVP بزنه هم به وقتش بره ایستراگ کشف کنه
گیمر هاردکور بیشتر به کسایی میخوره که بقول شما در عرض یک هفته کل دیابلو 3 رو میخورن!
اعتیاد رو بیشتر در موردی به کار می بریم که فرد با یک هدف خاص (مثلا سیگار کشیدن و هدف آرامش) یک کاری رو هر روز یا هر دو ساعت یک بار انجام بده و اون کار بهش ضرر وارد کنه (دقت کن این ضرره مهمه)

به نظر من اسم بازی کردن توی فرهنگ و خونواده های ما بد در رفته اصلا همین اسم بازی که میاد نا خودآگاه ذهنمون میره طرف بازی های بچه گونه و سرگرمی های کودکانه و وقت تلف کردن ! در اینجا منظور من بازی های ویدیویی هست... بازی هم مثل بقیه ی به قولن سرگرمی ها هست مثل کتاب خوندن مثل فیلم دیدن مثل آهنگ گوش دادن مثل نقاشی کردن ، در این بین فقط بازی کردن بچه بازی به حساب میاد که البته تو این مدت باز بهتر شده اما قدیم اصلا میگفتی میخوام گیم بازی کنم طرفو مسخره میکردن که از عدم آگاهیشون بود ، نمیدونن گیم واسه خودش دنیایی داره ، همونقدر که کتاب و فیلم میتونه روی آدم تاثیر بزاره گیم هم میتونه چه بسا واسه بعضیا حتی بیشتر... همونطور که نویسنده ی کتاب احساساتشو میریزه توی کتاب سازنده ی برخی بازی ها هم احساساتشونو خرج بازی میکنن و میشه اون احساسات رو درک کرد و دید و حس کرد توی بازی، بازی هایی مثل Heavy Rain مثل Dragon Age مثل Limbo و خیلی از بازی های دیگه، حیف و صد حیف که بعضیا هنوزم فکر میکنن گیم وقت تلف کردنه

و اما اینکه گیمر بودن معتادیه خب این حرف خنده داره یکم مثه اینه که بگیم کسی که فیلم میبینه معتاده! خب البته هر چیزی اگه بیشتر از حدش باشه ضرر داره حتی همون آب هم زیادیش ضرر داره

گیمر بودن هم مثل فوتبالیست بودنه. به اونها پولهای میلیاردی میدن، اینجا تف هم کف دستت نمی اندازن! اونجا کلی واسه شما سر و دست میشکونن اینجا سر دستت را میشکونن، اونجا به عنوان ورزش و سرگرمی نوجوانان معرفی میشه، اینجا به عنوان وقت تلف کردن و بیکاری! اونجا یه شغل آبرومند داری اینجا به قول دوستمون اعتیاد داری!!!! حالا فهمیدی گیمر به کی میگن؟! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or