اعتراض EA به شبکه Fox News درمورد Mass Effect

Good Boy

کاربر سایت
اگر شما هم برنامه اخیر FOX News piece را در مورد وجود hard-c*re s*x در بازی Mass Effect دیده باشید(که عمرا تو ایران دیده باشید:biggrin1:),حتما در حالتی از خشم و گیج شدن و سوء تفاهم خواهید بود.
e7cobo.jpg

Jeff Brown مدیر روابط عمومی EA در نامه ای به Teri VanHorn تهیه کننده برنامه Live Desk نکات زیر را به او گوشزد کرد:

-تیتر برنامه:بازی ویدیویی جدیدی صحنه هایی از s*x و n*udity کامل را نشان میدهد.
-واقعیت:هیچ صحنه ای از n*dity کامل در بازی نشان داده نشده است و صحنه های Romance بازی به صورت جزیی هست و شما میتوانید از به وجود آمدن روابط عشقی در روند بازی جلوگیری کنید.

-گوینده برنامه:شما در این بازی به صورت گرافیکی s*x و n*dity را تجربه خواهید کرد.
-واقعیت:صحنه های Romance بازی به صورت گرافیکی نیست و خیلی شبیه به برنامه های تلویزیونی هست.(اینو خداییش راست میگه;))

گوینده برنامه:این بازی برای بازار کودکان و نوجوانان در نظر گرفته شده.
-واقعیت:این بازی توسط ESRB سن گذاری شده و به هیچ وجه به افراد پایین تر از سن مجاز فروخته نمی شود.
..............................................
در پایان Jeff Brown میگوید آیا شما تا بحال برنامه های the Fox Network یا Family Guy یا OC را ندیده اید.
به صورت عامیانه:خداییش کی میاد برای دیدن صحنه های Romance برنامه های بالا رو ول کنه و Mass Effect رو بازی کنه.

EA میخواهد تا Fox News به صورت رسمی معذرت خواهی کند و اشتباهات خود را در مورد این بازی اصلاح کند.

Update:
EA گفته که این نامه به عنوان یک تهدید قانونی و حقوقی نیست بلکه می خواهد تا Fox News Channel به صورت منصفانه اشتباهات خود را در مورد Mass effect اصلاح کند.

موفق باشید.
K1
 
Last edited by a moderator:
یکی فاکس نیوز کلا زیاد چرت میگه، یکی اینکه ای آ هم الکی داره از خودش دفاع میکنه(با اون بازیهای خزش:biggrin1:)
آخه کجای دنیا به ESRB توجه میشه؟ آی دی شخص رو در نتورک حکومتی چک کنن؟ ازش کارت شناسایی بخوان؟ یک بچه ی 13 ساله میتونه یک بازی Mature رو بگیره به شرطی که با فروشنده رفیق شه!
ESRB خودشو جمع که بره بهتره(ای آ و فاکس نیوز نیز همانا).
 
ديگه اين FOX News هم مسخره كرده اخه يكي نيست بگه بازي هاي بسيار بدتري از قديم تا حالا مثل
THE SINGLE & LARRY توي بازار بوده اونوقت به اين MASS EFFECT گير داده
احيانا چون فروش بازي بالا بوده خواستن با اين برنامه روغنش زياد كنند
مثل اينكه هم به خاطر صحنه هاي **L بازي در لهستان فروشش ممنوع شده
 
هر جایی غیر از ایران


لباف،پایتخت و....

نه من منظورم میانگین کلی بود نه مردمی که رعایت میکنن.
من بر این اساس میگم که توی اینترنت شاهد بودم. حتی بچه های 12 ساله از ویلز رو دیدم که Grand Theft Auto: San Andreas رو بازی میکرد، و Manhunt 2 که AO گرفته و بچه های 15-16 ساله هم طرفدار و بازی کننده ش هستن.(البته در دنیا نه در ایران)
البته من در این پست منظورم ایران نیست... کشوری که کپی رایت رو رعایت نمیکنه مسلما این هیئت رو هم قبول نداره... نباید حتما ایران رو جزء دنیای بازیهای قانونی حساب کرد.
 
آخه کجای دنیا به ESRB توجه میشه؟ آی دی شخص رو در نتورک حکومتی چک کنن؟ ازش کارت شناسایی بخوان؟ یک بچه ی 13 ساله میتونه یک بازی Mature رو بگیره به شرطی که با فروشنده رفیق شه!
ESRB خودشو جمع که بره بهتره(ای آ و فاکس نیوز نیز همانا).
مملکت ما نیست که به یه بچه 13 14 ساله 1.2 Manhunt رو بفروشن!!. قانون داره برای خودش. درضمن پدر مادر هاشون مراقبشون هستن.

پ.ن. از این خراب شده به اون ور همه چیز حساب کتاب داره، حتی خریدن و فروختن بازی.
 
مملکت ما نیست که به یه بچه 13 14 ساله 1.2 Manhunt رو بفروشن!!. قانون داره برای خودش. درضمن پدر مادر هاشون مراقبشون هستن.

پ.ن. از این خراب شده به اون ور همه چیز حساب کتاب داره، حتی خریدن و فروختن بازی.

سلام.
پست دومم رو ببین یکم مفهومم رو بد رسوندم شرمنده.:blushing:
چزیز که مستنده برای من درش شکی نیست که الکی حرف بزنم.
 
میشه بگید چه ربطی به EA داره که گفته باید Fox News معذرت خواهی بکنه ؟
فکر کنم اشتباه نوشتی
مالكيت BIOWARE ماله EA هرچند ممكنه پخش كننده قسمت اولش ماكروسافت باشه اما ناسلامتي قراره يه 3 قسمتي باشه كه EA هم `پخش كنندشه معلومه نميذاره بازيش بد نام بشه
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or