اعتراض به صبانت : ایجاد محدودیت در ساعات شبانه

Zisa_krage

کاربر سایت
با درود خدمت دوستان عزیز

از حدود 12 روز پیش شرکت صبانت محدودیت های جدیدی رو برای استفاده از ساعات رایگان (از ساعت 2 تا 7) اعمال کرده که این محدودیت به این صورت است که شما به اندازه 2برابر حجمی که خریداری می کنید اجازه دانلود با سرعت اصلی رو دارید و بیش از اون سرعت شما به شدت کم میشود (تقریبا یک سی ام).
به نظر من این کار کاملا غیر قانونی است و صدالبته حقوق مصرف کننده ها رو نادیده می گیره. البته این اولین بار نیست که این شرکت به این شکل رفتار میکنه. قبلا هم دانلود از هاست های برون مرزی رو در ساعات شبانه محدود کرده بود .

اگر از دوستان هستند کسانی که این مشکل رو دارند لطف کنن با شرکت تماس بگیرند و از بخش پشتیبانی و یا ارتباط با مدیریت اعتراضشون رو به گوش مدیران این شرکت برسونن.

چیز جدیدی نیست ! ISP هایی مثل شاتل از این بدتر هستن ! من روزانه با سرعت 500 KB دانلود میکنم اما در مواقع رایگان سرعت دانلودم میاد روی 20 KB تا 60 ! فعلا موندم کدوم ISP رو بگیرم که نسبت به هزینه ای که میکنیم بهمون امکانات بده.

پارس آنلاین بگیر. من دارم خوبه ماهی 25 میدم سرعت 2 مگ محدود ماهی 4 گیگ ترافیک داری. شبو روزم با 250 دانلود میکنه.

دوست عزیز منم پارس انلاین دارم چند شب اول شبی 5 گیگ دانلود میکردم اما الان با زور به 1.4 GB میرسه شما چند وقته که دارید استفاده میکنید؟

اینجور چیزا فایده نداره
زمانی اعتراض ثمر بخشه که نهاد های دولتی ماخلف این عمل باشن ولی برعکس موافقن:)
بهترین کار اینه که isp رو عوض کنی , بهترین isp ها هم پارس آنلاین و آسیا تک هستند
اگر میتونی آسیا تک سرویس شهاب بگیر سرعت دانلود تا بالای 1 مگ هستش

من صبانت ندارم ولی دوست های که از صبانت سرویس دارن؛ زیاد دارم :)
خارج از شوخی عاقلانه ترین راه تغییر شرکت ارائه دهنده اینترنت هست .
چون نه شکایت به جایی میرسه نه چیز دیگه .

منم پارس دارم اوایل 256 نامحدود حدود 3 سال
ولی الان 3 ماهه دو مگ با 4 گیگ حجم حدودا ماهی 120-150 گیگ شبانه دانلود میکنم
در مورد سوالmj47 سرور دانلودیت خوب نیست برا شبانه
از سایت دیگه ای دانلود کن مثلا برا گیم برو تاپ2دانلود
و برا فیلم از نظرم برو اشتراک بگیر ،من تمام سایتهای مجانی رو چک کردم فقط expressleech اگه سایتی داده باشه خوبه و گر نه بقیه سایتهای اشتراک گذار اگه اون شب تموم نکنی فردا نمیتونی دان کنی

ایجاد محدودیت در اینترنت شبانه که خوبه
من پهنای باندم 2 مگ بود سرعتم بین 120 تا 150 کیلوبایت بود الانم که پهنای باندم 256 هستش بازم فرقی نکرده :|
یکی از دوستام همشهری هم هست و با هم توی یک منظقه از شهر زندگی میکنیم ولی اون شاتل داره و خیلی هم راضیه
کلا صبانت واقعا داغونه

اینجور چیزا فایده نداره
زمانی اعتراض ثمر بخشه که نهاد های دولتی ماخلف این عمل باشن ولی برعکس موافقن:)
بهترین کار اینه که isp رو عوض کنی , بهترین isp ها هم پارس آنلاین و آسیا تک هستند
اگر میتونی آسیا تک سرویس شهاب بگیر سرعت دانلود تا بالای 1 مگ هستش
سرعت دانلود بالای 1 مگ؟؟؟؟؟؟؟
من آسیاتک دارم، روز ها سرعت دانلود به لطف محدود کننده های سرعت آسیاتک از 50 بیشتر نمیشه، شب ها هم بعد نیم ساعت قطعی برای «ریفرش» کردن سرعت دانلود بین 100 تا 120 کیلوبایته. اینترنتم یه مگه.
نمیدونم شاید من معنی خوب رو نمیدونم.
ولی چیزی که خوب میدونم، اینه که تمام ISP ها سر و ته یه کرباس اند. همشون سرعتشون مثله همه، شاید یکی دو کیلو بایت بیشتر یا کمتر. کسی که باید متهم باشه افرادی هستن که از بالا دستور میدن و کلا مخالف داشتن اینترنت پر سرعت هستن. چون باعث سوء استفاده مردم میشه.

منم پارس دارم اوایل 256 نامحدود حدود 3 سال
ولی الان 3 ماهه دو مگ با 4 گیگ حجم حدودا ماهی 120-150 گیگ شبانه دانلود میکنم
در مورد سوالmj47 سرور دانلودیت خوب نیست برا شبانه
از سایت دیگه ای دانلود کن مثلا برا گیم برو تاپ2دانلود
و برا فیلم از نظرم برو اشتراک بگیر ،من تمام سایتهای مجانی رو چک کردم فقط expressleech اگه سایتی داده باشه خوبه و گر نه بقیه سایتهای اشتراک گذار اگه اون شب تموم نکنی فردا نمیتونی دان کنی
اتفاقا از سرور های مختلف دانلود کردم با اشتراک پرمیوم هم دانلود کردم اما همون که ساعت 2 میشه سرعت افت میکنه البته اون اخرا سرعت باز میره بالا اما فایده نداره

سرعت دانلود بالای 1 مگ؟؟؟؟؟؟؟
من آسیاتک دارم، روز ها سرعت دانلود به لطف محدود کننده های سرعت آسیاتک از 50 بیشتر نمیشه، شب ها هم بعد نیم ساعت قطعی برای «ریفرش» کردن سرعت دانلود بین 100 تا 120 کیلوبایته. اینترنتم یه مگه.
نمیدونم شاید من معنی خوب رو نمیدونم.
ولی چیزی که خوب میدونم، اینه که تمام ISP ها سر و ته یه کرباس اند. همشون سرعتشون مثله همه، شاید یکی دو کیلو بایت بیشتر یا کمتر. کسی که باید متهم باشه افرادی هستن که از بالا دستور میدن و کلا مخالف داشتن اینترنت پر سرعت هستن. چون باعث سوء استفاده مردم میشه.

من نام بردم سرویس های شهاب سریوس های شهاب یعنی 10 مگابیت
توقع نداشته باش با 1 مگابیت سرعت بالا نصیبت بشه
تو آپارات بزنی آسیا تک لینک های بچه ها که با idm از سرعتشون رو گرفتند میبینی همه بالای 1 مگابیت اینو کاربران عادی از اینترنتشون فیلم گرفتند!!پس نه تبلیغاتی هست و نه چیزی
از قدیم گفتن هر چقدر پول بدی همون قدر آش میخوری

اتفاقا از سرور های مختلف دانلود کردم با اشتراک پرمیوم هم دانلود کردم اما همون که ساعت 2 میشه سرعت افت میکنه البته اون اخرا سرعت باز میره بالا اما فایده نداره
من الان با قند شکن دارم 1 مگ دان میزنم ولی 3 میاد پایین رو 200 بعد از 6 دوباره میره رو 700
الان دارم از ganool دان میکنم

تنها راهش اینه که به صورت کلی به این وضعیت اعتراض بشه. نه نامحدود داریم و حجمی هام که نمیشه دانلود کرد. این نهایت بی انصافیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or