اعتراضات در مورد سرورهای ایرانی !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
:ban:اعتراض علیه COD4 Tehran:ban:

اول سلام !:mad:
بعد من امرو تو سرور COD4 Tehran داشتم بازی میکردم که یه هو Kick شدم !:confused::confused::eek:
چرا ؟ خدا می دونه !:confused:
اشکان به من گفت Cheat زدم ! :confused: من به خدا روحم از این Cheat با خبر نبود! فقط بازی خودمو کردم ! همین !:confused:

بعد می خوام بگم که سرورتون خیلی مسخره است ! دلیلش هم اینه که سرور دادن دست یه آدم .... !:mad:
بابا شما که بقول خودتون بازی تون PRO هست !:laughing::laughing: چرا من رو از سرورتون Ban :ban: کردید مسخره ها !;)
بابا به خدای واحد من Cheat نزدم ! به پیر به پیغمبر نزدم ! چرا Kick کردید ؟!:confused:

یه نکته دیگه : دوستام (Lave_101 , halogame200 ) تو BC همه می دونن که من COD 4 خوبه (البت تو LAN چون تازه دسترسی به Net رو پیدا کردم ) بعدش امضام رو ببینید که چقدر کمتر از همتون آنلاین COD 4 بازی کردم !

آخرین ویرایش:
موافقم اما این جور مشکلات پیش میاد اشتباه کردن اما KICK خیلی ضایست باسه یک گیمر حتی آماتور

من که kick vote ندادم.بچه ها دادن.منم با اينکه سرور vote داشته باشه مخالفم.هر کي مياد وسط بازي change map ميکنه.يا واسه خودش يکي رو kick ميکنه.متاسفانه کساني که سرور ميزنن به جز جابر حتي مقدماتي ترين دستورات سرور رو هم بلد نيستن.حتي نميتونن يه config براي سرور درست کنن که احتياج به اين vote لعنتي نباشه.

حالا نمی دونم با چه کنسولی بازی میکنید یا PC اما هرگز سرور ایرانی نیاید چیزی جز وقت تلف کردن نیست
در عوض در سرور های خارجی (آلمان)گیمر های حرفه ای زیاده بازی آدمم قوی میشه:p

Baba Man Ejazeh Gereftam bat Vote Dadam !:(
haminjor man ro kick kardan !:confused:
nemidoonam chera !:confused:
maskhare baziee !:(
jenab Aghayeh SERVER COD 4 Tehran lotfa Call VOTE ro bardar
thank's!:love:

Vote رو Ok برمیداریم
اما Cheater o BAN میکنیم
ا اونایی که بازیرو خراب بخوان بکنن , من به شخصه موافق نیستم که بیان در سرور
وقتی شما KillCamo ببینی مشخصه که آیا کسی Cheat زده یا نه .
ودر صورت دیدن همچین چیزی Kick & BANlist .

سلام
دوستان تمام مواردی رو که گفتین باید Admin بلد باشه و بدون دخالت کسی و با صلاحدید خودش انجام بده . یه مشکلی که تازگیا تو سرورای ایرانی به وجود اومده حرف مفت زدنه که از اول یک راند شرو میشه و تا آخری که سرور Quite بشه ادامه داره و کسی دیگه بازی نمیکنه . این مشکل اگه حل شه ایشالا مشکلات بعدی هم حل میشه . درباره kick کردن و ban کردن باید فقط Admin تصمیم بگیره و اگه کسی Cheat زد Admin به عینه ببینه بعد خود Admin طرف رو kick یا ban کنه .(به تعداد دفعات تکرار Admin توجه کنید) .
خلاصه کنم Admin باید همه کاره باشه. حالا خدا اون روزو نیاره که بگندد نمک .خود Admin بزن همه چی رو به هم بریزه .:cheesygri
از اینکه حکایت پند آموز Admin و سرور رو خوندین -خیلی ممنونم-
خدانگهدار

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or