اطلاعات کمی از مصاحبات Dengeki PlayStation با Capcom, Sony, پلاتینیوم گیمز و...

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
r3o6horo3517q37bxt3o.jpg

اطلاعات کمی از مصاحبه های Dengeki PlayStation منتشر شده که پایینتر براتون قرار دادم.

Horiyuki Kobayashi از Capcom:
چندین بازی برای معرفی و عرضه در سال 2015 داریم.

Kazuma Kujou از Granzella:
پاییز نسخه جدید Disaster Report عرضه میشه. علاوه بر اون دوتا بازی برای Vita و یه Action Adventure جدید برای PS4 در دست ساخت داریم.

Hashimoto Yusuke از Platinum Games:
داریم یه بازی جدید میسازیم

Kazutoshi Sekiguchi از Koei:
Toukiden به پیشرفت خودش ادامه میده (مصاحبات قبلی تقریبا عرضه نسخه کنسول های خونگی رو تایید کردن)

Makoto Osaki از Sega:
در حال ساخت یه بازی معرفی نشده هستیم.
Keiichi Toyama از SCEJ:
مدت زمان زیادی از آخرین اطلاعات جدید منتشر شده از Gravity Daze میگذره ولی به نظرم مردم وقتی بازی رو ببینند خودشون متوجه (دلیلش) میشن.

منبع

از اونجایی که تاپیکی بهتر از اینجا نبود، همینجا میگم:
Yoshinori Ono: In 2015, I think there will be opportunities for me to unveil to everyone, for the first time, a couple of titles I'm involved in.
میتونم بگم کپکام حداقل 3تا بازی در دست ساخت داره. یکیش Monster Hunter هست مطمئنا، یکیش RE7 و آخریش هم یا Dino Crisis یا Onimusha:d

از اونجایی که تاپیکی بهتر از اینجا نبود، همینجا میگم:

میتونم بگم کپکام حداقل 3تا بازی در دست ساخت داره. یکیش Monster Hunter هست مطمئنا، یکیش RE7 و آخریش هم یا Dino Crisis یا Onimusha:d

پیشاپیش از هوادارای Dino عذرخواهی میکنم ولی امیدوارم اون یکی بازیه کپکام Onimusha باشه :x

راستی اون بازی پلاتینیوم هم احتمالا MGR 2 ـه :bighug:

پیشاپیش از هوادارای Dino عذرخواهی میکنم ولی امیدوارم اون یکی بازیه کپکام Onimusha باشه :x

متاسفانه عذرخواهی شما پذیرفته نمیشه .:d امید وارم هر دو بازی ساخته بشن من طرفدار هر دوتا هستم اما Dino خیلی وقته از آخرین نسخه بازی میگزره و بیشتر میخوام Dino باشه تا oni با توجه به اینکه DMY جدید هم داره میاد یه جای به Dino بدین ممنون میشم .:d

بازی جدید پلاتینیوم امیدوارم ادامه رایزینگ یا ونکوییش نباشه. در مورد کپکام هم داینو کرایسیس رو ترجیح میدم ولی انیموشا هم :hug:

Hashimoto Yusuke از Platinum Games:

داریم یه بازی جدید میسازیم
1. MGR2 با حضور دوباره ی رایدن! :x
2. اگر بالایی نبود،ونکوییش! :x
ادامه ی بقیه ی بازی های یا IP جدید نمیخوام ازشون! :d
---

Keiichi Toyama از SCEJ:
مدت زمان زیادی از آخرین اطلاعات جدید منتشر شده از Gravity Daze میگذره ولی به نظرم مردم وقتی بازی رو ببینند خودشون متوجه (دلیلش) میشن.
PS4 :bighug:
بانو Raven ! :bighug: :x :d

کشتن مارو با این نسخه جدید گرویتی راش یه آرتی چیزی حداقل در کنن دیگه:d

بازی هم امیدوارم فقط برای ویتا باشه و رو هیچ پلتفرم دیگه ای هم نیاد ایشالا>:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or