این هم خودش مصیبت بزرگیه که وقتی همچین مضامینی توی یه اثری وجود داشته باشه، بعضیها همه مشکلات اون اثر رو فراموش میکنن و تمام تقصیرها بابت شکستش رو میندازن گردن این چیزها.
یعنی کاری ندارن که شاید خیلی مشکلات دیگه هم داشته که به خاطر اونها به فنا رفته، وگرنه کاراکتر این مدلی که این روزها توی خیلی از بزرگترین آثار هم وجود داره.
یه نمونهش Arcane که کاراکتر همجنسگرا و زن ماهیچهای(!) داره، ولی کسی کاری باهاش نداره و از کیفیت به شدت بالای سریال لذت میبرن و عاشقش میشن. این هم یه توئیت از طرف یکی از طراحان ارشد کاراکترهای Arcane:

اینجا خبری از قیام نیست ولی یه جای دیگه، همین توئیت میتونه حکم اعدام طرف رو صادر کنه! 
در مورد TLoU2 که واقعاً خسته شدم و حسش نیست دوباره بحث کنیم ولی همونطور که به نوید گفتم، برام جالبه که این بحثها یه حالت رندومی داره! 
مثلاً اگه یکی دو تا مأموریت جانبی توی Spider-Man 2 وجود داشته باشه که برای ۵ دقیقه فلان مدل کاراکتر رو ببینیم، باید بازی رو توی آتیش جهنم سوزوند. ولی از اون طرف Hogwarts Legacy رو به عنوان نماد شجاعت و مبارزه در برابر این چیزها میدونن و یادمه یه عده میگفتن منتقدها به خاطر این مسائل باهاش لج کردن و حقش بالاتر بود.
چند وقت پیش رفتم سراغ بازی و شوکه شدم از حجم محتواهای این مدلی! از خانم جادوگر همجنسگرا تا آقای روح همجنسگرا تا کافهدار ترنس توش وجود داشت و وسط یه مدرسه انگلیسی هم انواع و اقسام نژادها رو میدیدیم، از هندی و ژاپنی تا آفریقایی و...، هم در قالب معلم و هم دانشآموز. ولی در مورد این بازی شاهد سکوت محض هستیم و در مورد بعضی بازیهای دیگه، این مضامین کلی سر و صدا میکنه.
راستی باهوشترین کاراکتر Horizon مرد هست! 
والا منم اگه اصل تمرکز یه چیزی روی این مسائل باشه (البته از نوع مردونه!
)، خوشم نمیاد!
ولی اگه اصل جنس خوب و باکیفیت باشه و دو تا دونه از این چیزها هم توش گذاشته باشن، همچنان از اون اثر لذت میبرم و نمیذارم به خاطر این قضایا زهر مارم بشه. قبلاً هم از مواردی مثل Stranger Things مثال زدم که پُر از این جور چیزهاست ولی جزو بهترین سریالهای عمرم محسوب میشه.
اینکه بچهها نسبت به این مسائل انتقاد داشته باشن هم حقشون هست و من کی باشم که جلوش رو بگیرم. فقط به سبک سیمین (Tips Center) دارم اتمسفرِ بعد از معرفی بازیهای آینده سونی رو پیشبینی میکنم!