ارسال پاسخ

ما به عنوان مصرف کننده حق داریم نسبت به سیاست های شرکت خرده بگیریم،  عصبانیت رو حق می دم ولی خوشحالی برای خراب شدن زحمات چندین ساله استودیو از یک آدم مریض فقط بر میاد، من اصولا عصبانی نمی شم ولی به عنوان فن PS توی سوشال مدیا به شکل تلنگر حرفمو به طرق مختلف می گم، به فن بیس حق می دم عصبانی باشن، این همه استودیو سونی داره، توی صفحه توییترش بگه فردا در صفحه یوتیوب یک رونمایی داریم، نه SoP می خواد نه شوکیس نه تاریخ ریلیز، ویو انونس پلی استیشن می ترکونه و همه هم حال می کنن. راکستار هم همینکارو کرد تازه پا هم خورد سر انونس، ولی باعث نشد هایپ کسی از بین بره. من توی صفحه توییتر پلی استیشن هر موقع می رم پشت سر هم توی کامنت ها می بینم ملت التماس می کنن شوکیس رو اعلام کن یا از خماری درمون بیار! این سکوت سونی ستمه دیگه :D

ایشون گفت نمی دونم کی و کجا این حرف رو زده، منم گفتم سونی نگفته، ND گفته به این دلیلو استودیوهای دیگه می تونن خلاف اینکارو انجام بدن و اگر انجام دادن به اسم سونی تموم نشه

اینایی که می گی با یک تیزر سینماتیک یا لوگو معرفی بشن ما هم مشکلی باهاش نداریم، ولی کو! هر چی منتظر موندیم خبری نبود شما هم فعلا پیِش نگرد نیست. شوکیس 2024 رو دست پر برگزار کنن، غصه 2025نیست :D

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or