اطلاعات جدید پیرامون DLC بازی The Last of Us از زبان Neil Druckmann

A.R.A.$.H

کاربر سایت
The-Last-Of-Us-First-Impressions.png

ناتی داگ همیشه از بکار بردن تیزرهای مختلف لذت می برده است!
روز گذشته دستیار کارگردان بازی The Last of Us آقای Bruce Straley اعلام کردند که DLC جدید این بازی در هفته جاری رسما معرفی خواهد شد اما هیچ گونه جزئیات دیگری اعلام نشده است. امروز آقای Neil Druckmann تصویری را در توئیتر ارسال کرده اند که با توجه به آن تا حدودی می توان فهمید منتظر چه چیزی می باشیم.

22512562832940435225.jpg

در تصویری که از داخل بازی تهیه تهیه شده است، فردی را می بینیم که روزنامه ای را در دست دارد (هویت او ناشناس است) که در آن صحبت از یک عفونت و آلودگی مرموز شده است که همان حادثه اصلی The Last of Us را شامل می شود. در کنار این تصویر کلمه OutbreakDay به همراه تاریخ 26 سپتامبر 2013 یعنی همین فردا ذکر شده است. این DLC با اینکه همچنان مبهم است، اما پاسخ برخی سوالات نظیر تاریخ رونمایی (!) را شامل می شود. همچنین به نظر
می رسد ما شاهد اطلاعات جدیدی پرامون DLC بخش تک نفره بازی خواهیم بود.

پیش بینی شما پیرامون موضوع و محتویات این DLC چیست؟
DS

فکر کنم قضیه ی شروع شیوع بیماری باشه !
اسپویل خفن داستانی :
سارا یک روز بعد از تاریخ این روزنامه،یعنی 27 سپتامبر رهسپار اون دنیا شد! :((
و این روزنامه،همون روزنامه ای نیست که همون اول بازی با سارا یه نگاهی بهش انداختیم؟؟؟ فکر کنم همون باشه! :-"
در کل حمایت میشه و امیدواریم زودتر بیادش! :x

فکر کنم قضیه ی شروع شیوع بیماری باشه !
اسپویل خفن داستانی :
سارا یک روز بعد از تاریخ این روزنامه،یعنی 27 سپتامبر رهسپار اون دنیا شد! :((
و این روزنامه،همون روزنامه ای نیست که همون اول بازی با سارا یه نگاهی بهش انداختیم؟؟؟ فکر کنم همون باشه! :-"
در کل حمایت میشه و امیدواریم زودتر بیادش! :x

آره همونه ، قسمت بالایی معلومه که سنگ روشویی هستش.

واقعا این قسمت خلا داستانی حس میشد و نیاز به همین DLC بود:bighug:
بی صبرانه منتظرم:x

آهنگِ تم اصلی این بازی میرزه به کل بازی های موجود تو بازار! واقعا یک شاهکار به تمام معنا خلق کرده آقای گوستاوو!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or