اطلاعات جدید از Uncharted 4 به زودی

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
fl0fbzpsbb61ihtq8aul.jpg

ظاهرا در آینده ای نه چندان دور از رمز و راز Uncharted 4: A Thief کاسته خواهد شد.

این بازی در روز لانچ کنسول PS4 پرده برداری شد و در E3 2014 شاهد یک تریلر کامل از بازی بودیم اما بعد از آن رفته رفته اخبار این بازی کمرنگ تر شد. اما به نظر میرسد این رویه تغییر خواهد کرد. Evan Wells از ناتی داگ در گفتوگویی که با GameCrate داشته اذعان کردند که اطلاعات و پرده برداری های جدیدی در آینده نه چندان دور انجام خواهد شد.

ایشان اضافه کردند که: "همه چیز به خوبی پیش میره. بعد از E3 ما سخت مشغول به کار بودیم و فعلا تمامی چیزی که میتونم بگم اینه که خیلی زود چیزهایی برای نشون دادن خواهیم داشت."

با توجه به سابقه ناتی داگ و رابطه اونها با مراسم VGX شبکه Spike بعید به نظر نمیرسد که تریلری از این عنوان در ماه دسامبر و در همین مراسم نمایش داده شود. Uncharted 4: A Thief’s End ممکن است آخرین شماره از این سری باشد اما ظاهرا ناتی داگ کاری بسیار بزرگ انجام خواهد داد. آن ها هدف خود را بر روی رزولوشن 1080p و 60 فریم بر ثانیه گذاشته اند!

آخرین ویرایش:
زمان این مراسم کی هست؟
بازی که خودش خیلی دیر عرضه میشه ولی این مدل خبرا و دنبال کردنش یه حس لذت خیلی خوبی میده.مخصوصا اگه یه نمایش از گیم پلی باشه که دیگه هیچی

امروز هم مصاحبه GameCrate با Bruce Straley منتشر شد. در مورد U4 گفته:
All I can say is awesome. I’m really, really excited about what we’re doing. Just like any game that I’ve ever been on as game director, Uncharted 1 and trying to figure that, Uncharted 2 and trying to figure that out to The Last of Us and trying to figure that out. We’re still trying to figure it out and yet I have faith in the team, I have faith in where we’re going with it. I can say we have some really, really, cool ideas that I’m really excited to… sometime show you. That’s all I can say but it’s going to be awesome. I’m excited so you should be excited. Naughty Dog has a track record and just trust us, it’s going to be cool.

زیاد چیز مهمی نداشت بنابراین معنی نکردم ولی مصاحبه ی خوبیِ پیشنهاد میکنم بخونید.

دیر اومدنش عیبی نداره حتی بره واسه 2016 ولی یه چیزی باشه مثل همیشه مو درزش نره ! این مهمتره

تا یه حدی با حرفت موافقم .ولی برام یه سوالی پیش میاد اونم اینه که کسی که کنسول میخره باید چند سال منتظره بازی کردنه یه بازی باشه.؟بشه داستانه Last Gaurdian یا FF VS این سوال برای من پیش میاد...!!؟

تا یه حدی با حرفت موافقم .ولی برام یه سوالی پیش میاد اونم اینه که کسی که کنسول میخره باید چند سال منتظره بازی کردنه یه بازی باشه.؟بشه داستانه Last Gaurdian یا FF VS این سوال برای من پیش میاد...!!؟
درسته اما چیزی که هست ناتی داگ گفته 2015 پس 2015 هست به احتمال زیاد هم پاییز یا تابستون عرضه میشه یعنی بعد e3 که یه نمایش نهایی هم داشته باشه !!

درسته اما چیزی که هست ناتی داگ گفته 2015 پس 2015 هست به احتمال زیاد هم پاییز یا تابستون عرضه میشه یعنی بعد e3 که یه نمایش نهایی هم داشته باشه !!

tlou قرار بود 2012 بیاد ولی 2013 اومد...
حتی تا حدی یادمه موقع معرفی uncharted 4 (اون تیزر نقشه ای) گفته شد بازی 2014 میاد (اینو دقیق یادم نیست)

پ.ن. نمیخوام بی اذبی کنم ولی از ناتی بت نسازین... اینکار فقط شما رو سرخورده می کنه بعد بازی کردن بازی بعدی...

tlou قرار بود 2012 بیاد ولی 2013 اومد...
حتی تا حدی یادمه موقع معرفی uncharted 4 (اون تیزر نقشه ای) گفته شد بازی 2014 میاد (اینو دقیق یادم نیست)

پ.ن. نمیخوام بی اذبی کنم ولی از ناتی بت نسازین... اینکار فقط شما رو سرخورده می کنه بعد بازی کردن بازی بعدی...
TLoU تاریح عرضه رسمیش توی VGA 2012 مشخص شد که بعد 1-2ماه تاخییر خورد کی قرار بود 2012 بیاد ؟ /:)

پ.ن: در مورد U4 هم همینطور . هیچ جا گفته نشده قرار ـه 2014 بیاد تا تریلر E3 که مشخص شد بازی برای سال 2015 در نظر گرفته شده .

من الان اینو نفهمیدم یعنی بازی بعدی ناتی داگ قراره اینقدر بد باشه که طرفدارای سونی رو سرخورده کنه ؟!

من الان اینو نفهمیدم یعنی بازی بعدی ناتی داگ قراره اینقدر بد باشه که طرفدارای سونی رو سرخورده کنه ؟!

ابدا... منظورم اینه که توقعاتت خیلی بیش از حد میره بالا... هایپ کاذب رخ میده (در توانایی ناتی شکی نیست ولی خوب زیادی نریم ب نفع خودمونه بیشتر)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or