اطلاعات جدید از Ultra Street Fighter IV

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
78441618981255106109.jpg

گروه ژاپنی Kagoshima Amusement Liberty اعلام کرده اند که نسخه آرکید بازی Ultra Street Fighter IV در ماه آپریل سال 2014 منتشر می شود. طبق توئیت این مرکز برای بازی هم به صورت دوره ای مبلغ 100 ین دریافت می شود.
همچنین افرادی که یک نسخه از بازی Super Street Fighter IV را در اختیار دارند با پرداخت مبلغ 15 دلار می توانند بازی خود را به نسخه Ultra Street Fighter IV آپگرید نمایند. نسخه اصلی آن به صورت مستقل 40 دلار قیمت گذاری شده است.
به احتمال قوی نسخه قابل بازی PC, PlayStation 3 و Xbox 360 هم در بازه زمانی نزدیک به تاریخ انتشار نسخه آرکید باشد.

شرکت Capcom هم اطلاعات جدیدی از بازی را منتشر کرده است.
دو سیستم جدید مبارزه ای به نام های Ultra Combo Double و Red Focus Attack معرفی شدند:

سیستم Ultra Combo Double

98544132194957341309.jpg

در نسخه های قبلی، بازیکن تنها می توانست یکی از حالت های خشم را انتخاب کند(Ultra 1 یا Ultra 2)
اما هم اکنون انتخاب سومی هم اضافه شده است که Ultra Combo Double می باشد. این حالت ترکیبی از Ultra Combo 1 و Ultra Combo 2 است. آسیب وارده در این حالت اندکی کمتر شده اما تغییرات بیشتری را جهت حمله و دفاع به همراه دارد.

سیستم Red Focus Attack

28149665797100887669.jpg

این سیستم تقویت شده سیستم Focus Attack است و باعث تحلیل Super meter می شود اما در مقابل می تواند ضربات چندگانه را دفع کند. زمان استفاده از آن هم با شدت گرفتن نور قرمز مشخص می شود و بازیکن باید در زمان مناسبی از آن استفاده کند زیرا این سیستم باعث کاهش سرعت و شدت حرکت می شود.

به طور کلی سیستم Ultra Combo Double بیشتر روش های حمله را مهیا می سازد و سیستم Red Focus Attack توانایی های دفاعی را به ارمغان می آورد.

پوستر جدیدی از بازی رونمایی شده که در زیر می توانید آنرا مشاهده نمایید.

با کمی دقت می توان کاراکتر جدیدی را در این پوستر دید.

1
2

سلام
شاهد یه بازی هندی دیگه هستیم
96964433829102970536.jpg

شنیدی میگن اون سمت چپیه دستش به گوشت نمیرسه؟ قضیه همین شماهاست که نمیتونین SF بازی کنین و میگین هندی بازیه:)) فعلا باید با بهترین فایتینگ این نسل کنار بیایین.

کپکام یعنی نمود خودشو با این ورژن Street fighter
اقا برو ورژن 5 رو برای ps4 بساز ای اقا
این روال عجیبی نیست. کپکام با تمام شماره‌های SF همین کار رو کرده.
چندین نسخه از SF2 داریم.
3 نسخه از SF3
3 نسخه از سری SF Alpha
چند نسخه از سری SF EX

یا مثلاً Arc System Works هم با BlazBlue و Guilty Gear همین کار رو کرده.

سلام
تا مورتال کمبت هست این بازی باید بره جلو بوق بزنه
من خودم فن دو آتیشه کمبتم ولی باید بگم این بازی انقدر پیچیده ـست که کلا کمبتو تو جیبش میذاره :دی ! هرکاراکتر انقدر کمبو دارن که تو کمبت اینقدر نمیشه !
من خودم بیشترین میزان کمبت chained شده ای که تو کمبت زدم 22 بوده :دی ! ولی تو این قشنگ میشه بیشتر از اینم زد !

سلام
تا مورتال کمبت هست این بازی باید بره جلو بوق بزنه
همون بازی نا بالانس و شل و ولی که همیشه توی مسابقات جهانی EVO از نظر تعداد پلیرها رتبه آخر رو با افتخار کسب میکنه؟:)) حتی از نظر فروش هم پایین تر از SF هست. از اون طرف هم متاش هم بازم زیر SF هست:bighug: در کل این Ed Boon و بازیش هست که باید بره بوق که چه عرض کنم، ناقوس کلیسا رو بزنه:lol:
ملت خوشال به خاطر 4تا فاتالیتی و خون و خون ریزی هنوزم فک میکنن MK بهترین فایتینگه:cheesygri MK در رده بندی فایتینگ های حرفه ای شبیه یه جک میمونه:-j

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or