اطلاعات جدید از Ninja Gaiden 3

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

32658458778981385731.jpg

مجله ی معتبر Famitsu در مصاحبه ای که با یکی از مسئولین Team Ninja داشته است اطلاعات مختصری در مورد Ninja Gaiden 3 بدست اورده است که با هم مرور میکنیم

- Team Ninja هنوز منتظر زمانی مناسب است تا پلتفرم هایی که NG3 بر روی انها منتشر میشود را معرفی کند .

- TN فعلا دارد این زمان را به طرفداران این سری میدهد تا حدس و گمان های خود را در مورد این شماره داشته باشند ، یکی از این حدسیات میتواند در مورد پوستر ریو باشد که منتشر شده است و اینکه حدس مردم در مورد اینکه بازی برای چه پلتفرم هایی میاید و جمع کردن این اطلاعات از مردم و سرانجام سورپرایز کردن انها با محصول نهایی .

- Yousuke Hayashi از TN به طور خاصی به دست های ریو اشاره میکند ، که این اشاره فقط مختص به خونی که دست هایش را احاطه کرده نیست ، بلکه یک چیزی در مورد ان درست نیست ( طبیعی نیست ) ... یک چیز غیر طبیعی در مورد این خون وجود دارد

- بازی در واقعا به عنوان یکی از بازی های شماره دار این سری خواهد بود ( یعنی مثل Sigma به صورت عنوان دار نیست )

- TN میخواهد بازی که میسازد به عنوان اکشن سرگرم کننده برای دوران کنونی باشد یعنی که بازی یک وجهه مجزایی خواهد داشت و در واقع یعنی خطی داستانی بازی بر قسمت های گذشته تکیه ندارد و داستان جداگانه ای را روایت میکند . او میگوید : او و تیمش برای شماره های قبلی احترام زیادی قائلند ولی میخواهیم فن های بازی این بازی را برای انچه در خود بازی هست انتخاب کنند و از ان لذت ببرند

- TN فعلا مراحل اولیه ساخت بازی را به پایان رسانیده است و در حال تکمیل کار خود است و مراحل ساخت بازی به خوبی ادامه دارد . البته انتظار نداشته باشید بتوانید چیزی از بازی ببینید اما بدانید در داخل شرکت نظرات مثبتی در مورد انچه تا کنون ساخته شده به گوش میرسد ( امیدوارم این طور باشه )

برای این بازی هنوز زمان عرضه و پلتفرم هایی که بر روی انها عرضه میشود ذکر نشده است .

منبع

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: FaRd!N
- Yousuke Hayashi از TN به طور خاصی به دست های ریو اشاره میکند ، که این اشاره فقط مختص به خونی که دست هایش را احاطه کرده نیست ، بلکه یک چیزی در مورد ان درست نیست ( طبیعی نیست ) ... یک چیز غیر طبیعی در مورد این خون وجود دارد
فك كنم واسه حالت دستشه انگار ميخواد ماسكشو در بياره :d

- TN میخواهد بازی که میسازد به عنوان اکشن سرگرم کننده برای دوران کنونی باشد یعنی که بازی یک وجهه مجزایی خواهد داشت و در واقع یعنی خطی داستانی بازی بر قسمت های گذشته تکیه ندارد و داستان جداگانه ای را روایت میکند . او میگوید : او و تیمش برای شماره های قبلی احترام زیادی قائلند ولی میخواهیم فن های بازی این بازی را برای انچه در خود بازی هست انتخاب کنند و از ان لذت ببرند .
بای بای NG ...
اما اینکه روی چه پلتفرمهایی بیاد شک دارم مولتی نباشه ...
یاد و خاطره سال 2005 رو گرامی میداریم ...:ninja:
بابت تاپیک هم ممنون نیما جان.

اگر میخوان برا اعلام پلتفرم بازی سوپرایزمون کنن پس حتما انحصاریه..

اون دستش هم حتما مثل نرو یک بلای سرش اومده و هی خون ازش میاد..

خب اینجا طرف به خون اشاره کرده نه دست ریو ! اون که معلومه داره ماسکش رو برمیداره ! ولی در مورد خون ! طریقه ی جریان یافتن خون جوریه که منبعش از کف دست ریو هست ! و از بین انگشتاش به روی دستش جاری شده ! که معنیش می تونه این باشه که ریو یه چیزی تو دستش بوده که غرق خون بوده ! یا خودش به شدت زخمی شده و تیر خورده یا اتفاقی واسه اون یکی دستش افتاده(شاید قطع شده !) یا کسی قراره بمیره و تو آغوش ریو جون داده :-s
در کل به شدت, همه رقمه از بازی استقبال میشه :x
-----------------
چه تخیل قدرتمندی دارید !!. ریو دست راستِ و با اون شمشیر نگه میداره. اون خونی هم که روی دستکش ریخته خون دشمنه (حساب کتاب انچنانی نمیخواد).
این یارو فیلمتون کرده.
چون دست راسته یعنی نمی تونه شمشیرش بیوفته ! :d اصلا شاید این عکس مربوط به آخرین صحنه ی بازی باشه ؟!
آخه خود طرف گفته بود خون ؟!

آخرین ویرایش:
چه تخیل قدرتمندی دارید !!. ریو دست راستِ و با اون شمشیر نگه میداره. اون خونی هم که روی دستکش ریخته خون دشمنه (حساب کتاب انچنانی نمیخواد).
این یارو فیلمتون کرده.

مرسی نیما واسه خبر.
- TN میخواهد بازی که میسازد به عنوان اکشن سرگرم کننده برای دوران کنونی باشد
یعنی یه اکشن نوب پسند و ساده!!:|
امیدورام اشتباه کنم ولی اگه بخوان آسونش کنن زیاد ازش استقبال نمیکنم.
.................
فکر کنم مهمتر از دستش(!!)چشم چپش و اون انعکاسی که از چهره ی یه زن تو چشم راستش هست باشه!:dزیاد به دستش توجه نکنین!!

مرسی نیما واسه خبر.

امیدورام اشتباه کنم ولی اگه بخوان آسونش کنن زیاد ازش استقبال نمیکنم.
.................
فکر کنم مهمتر از دستش(!!)چشم چپش و اون انعکاسی که از چهره ی یه زن تو چشم راستش هست باشه!:dزیاد به دستش توجه نکنین!!

چه ربطی داره؟ اکشن سرگرم کننده برای دوران کنونی یعنی اکشن نوب پسند؟

خب اینجا طرف به خون اشاره کرده نه دست ریو ! اون که معلومه داره ماسکش رو برمیداره ! ولی در مورد خون ! طریقه ی جریان یافتن خون جوریه که منبعش از کف دست ریو هست ! و از بین انگشتاش به روی دستش جاری شده ! که معنیش می تونه این باشه که ریو یه چیزی تو دستش بوده که غرق خون بوده ! یا خودش به شدت زخمی شده و تیر خورده یا اتفاقی واسه اون یکی دستش افتاده(شاید قطع شده !) یا کسی قراره بمیره و تو آغوش ریو جون داده
در کل به شدت, همه رقمه از بازی استقبال میشه
بیشتر به نظر میاد این بلایا سر دشمن ریو اومده باشه تا خودش!:d

من که فکر میکنم این قضیه به خشونت بیشتر ریو ربط داشته باشه تا بیماری خونی!

آخه خود طرف گفته بود خون ؟!
چَرَند گفته. تنها نکته معنی داره متن، اشاره به سولپرایز در مورد پلتفرم بازی هست که خیلی راحت میتونه 3DS باشه!.
Westernization-n00b-Action.
----------
بدون ایتاگاکی-ساما کلاً امیدی به Team Ninja نیست. QT رو یادتون نرفته که؟

چَرَند گفته. تنها نکته معنی داره متن، اشاره به سولپرایز در مورد پلتفرم بازی هست که خیلی راحت میتونه 3DS باشه!.

Westernization-n00b-Action.
----------
QT رو یادتون نرفته که؟
فریدون منظورت Quantum Theory که نیست ؟ اخه ربطی به TN نداره .
در مورد دستهاش هم من مثل فریدون فکر میکنم ، چون گفته شده تو این بازی قراره به ابعاد انسانی ریو توجه بشه فکر کنم قراره نقابش رو برداره و داستان رو یکم درام کنه .

من واقعا می خوام یه اعترافی بکنم,این بازی تنها بازیی بود که به خاطر سختیه زیاد ولش کردم.یعنی واقعا نسخه ی دوم اشکم درومد.
کلا نینجا گایدن هر شماره داره از قبلی اسون تر میشه سختی ng2 .در برابر گایدن بلک هیچ بود.

معلومه تو این شمارش حسابی زده به سیم اخر!!!!!
فقط کاشکی یکم زاویه دید بازی رو بهتر کنن چون شماره دومش بعضی موقع ها میرفت پشت ستون اعصاب ادم خورد میشد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or