اطلاعات جدید از Ninja Gaiden 2

rezaigi2004

کاربر سایت
اطلاعات جدید از دمو قابل بازی NG2 توسط Itagaki اعلام شده که به شرح زیر اعلام میشود:

- به جرات تنها عنوان X360 میباشد که از تمام قدرت X360 در هر زمینه ای برای اجرای Ninja Gaiden 2 استفاده میکند.
- در نگاه اول بازی در شهر Aqua Castle آغاز میشود
- در دمو دو اسلحه بازی معرفی شد اولی داس برای درو کردن دشمن! که در سایز بسیار بزرگ برای کشتن دسته جمعی استفاده میشود و نوع دیگر اسلحه معرفی شده چنگک متحرک چند گانه میباشد که توسط Ryu به صورت دستی از پا و دستان بیرون میزند و فعال میشود.
- شخصیت بازی Ryu میتواند 2 دشمن را در 5 ثانیه در پای در بیاورد!
- بار دیگر اعلام شد Ninja Gaiden 2 ships exclusively for Xbox 360 in 2008

آپدیت با تشکر از finalgod عزیز:

انتخاب اسلحه ها در بازی راحتتر از قسمت قبلی هست و دیگه برای انتخاب اسلحه احتیاج نداره به منوی بازی برید و اسلحه رو انتخاب کنید بلکه با استفاده از D-Pad علاوه بر انتخاب اسلحه میتونید Ninpo خود را تغییر بدید
اینم اضافه کنم به احتمال زیاد Ninpo هایی که در این بازی استفاده میکنید کاملا تغییر کنه چون یکی از Ninpo هایی که در دموی بازی استفاده شد Tornado بود

1703_itagaki%20san.jpg

آخرین ویرایش:
- برای انتخاب اسلحه ها در بازی بسیار ساده عمل خواهید کرد و با زدن کلید pause به منو رفته و انتخاب میکنید.

خوشم میاد خیلی پور روئه:laughing:
خیلی ساده؟! خدا بگم چیکارش کنه این سادست!؟
فکر کنم دکمه کم اورده طرف:) مگه نه یه LB یا RB رو میزاشت واسه اینکار!

خوشم میاد خیلی پور روئه:laughing:
فکر کنم دکمه کم اورده طرف:) مگه نه یه LB یا RB رو میزاشت واسه اینکار!

از بس حرکت های اکشن بازی بالا هست احتمالا به همین دلیل از منو استفاده کرده و کلید ها حتی کلید های ترکیبی تکمیل:biggrin1:

سر اين بازي جنون ميگريم با او خشونت بازي :)
:cheesygri اين اسمش بهش مياد Ninja Gaiden 2 : Blood Stream
معلوم نيست كي 2008 مياد. خودم فكر كنم كه q4 باشه

- برای انتخاب اسلحه ها در بازی بسیار ساده عمل خواهید کرد و با زدن کلید pause به منو رفته و انتخاب میکنید.

فکر کنم اینجا رو اشتباه متوجه شدی رضا جون در اصل اینطوریه انتخاب اسلحه ها در بازی راحتتر از قسمت قبلی هست و دیگه برای انتخاب اسلحه احتیاج نداره به منوی بازی برید و اسلحه رو انتخاب کنید بلکه با استفاده از D-Pad علاوه بر انتخاب اسلحه میتونید Ninpo خود را تغییر بدید

اینم اضافه کنم به احتمال زیاد Ninpo هایی که در این بازی استفاده میکنید کاملا تغییر کنه چون یکی از Ninpo هایی که در دموی بازی استفاده شد Tornado بود

فکر کنم اینجا رو اشتباه متوجه شدی رضا جون در اصل اینطوریه انتخاب اسلحه ها در بازی راحتتر از قسمت قبلی هست و دیگه برای انتخاب اسلحه احتیاج نداره به منوی بازی برید و اسلحه رو انتخاب کنید بلکه با استفاده از D-Pad علاوه بر انتخاب اسلحه میتونید Ninpo خود را تغییر بدید

ممنون درسته الان تو سایت IGN دیدم ممنون پستی که من یک جا دیده بدم دقیق نوشته نشده بود ماله فروم بود دقیقا سورس خبر مال IGN ممنون تو پست اول اعمال کردم;)

همه ی بازی ها تو این سبک برای عوض کردن اصلحه باید بازی رو Pause یا توی PS دکمه ی Select رو برای عوض کردن اصلحه زد !

من که هنوز هیچ کدوم از Ninja Gaiden ها رو بازی نکردم ، ولی معمولا تو این سبک بازی ها شمشیر ها قدرتی دارن که تموم میشه . بعد هم شمشیر در بازی های این چنینی زیاد هست و اگه با LB و RB باشه آدم شمشیر ها رو گم میکنه ( بعضی وقتها ) ولی اگه توی Pause باشه هم میتونیم قدرت شمشیر ها رو ببینیم ( هم چقدر آپگرید شدن ) هم عکس خود شمشیر رو بعد انتخاب کنیم . ( از نظر من اینطوری خیلی بهتره )

در ضمن من عاشق اینجور بازی هام ( خدا کنه زود تر بیاد :biggrin1: )

خوشم میاد خیلی پور روئه
فکر کنم دکمه کم اورده طرف مگه نه یه LB یا RB رو میزاشت واسه اینکار!
امین جون متوجه نشدم پست کی رو نقل قول کردی:biggrin1:.
پ.ن. یحتمل پستش پاک شده:biggrin1:
=========================================
همون Pause رو میزاشتن بهتر بود مخصوصا با این D-Pad دسته هایه 360! ولی خب حالا اگه قرار باشه زیاد اسلحه عوض نکنیم میشه یه کاریش کرد.
1) نگه داشتن بازی برای تعویض اسلحه یکم دموده شده:biggrin1: ( همون جواد خودمون :biggrin1:)
2) حالا مگه D-PAD دسته چشه :confused:.
==========================================
(البته بعضی وقتا قاطی میکرد ولی زیاد مشکلی نداشت !)
:eek::confused:
==========================================

در مورد این تب Pause که همه گرفتن بگم :biggrin1:، فقط یه حسن داره، اون هم اینکه میتونی یک قرص ارام بخش + یک لیوان اب یخ بخوری، عرق دست و صورتت رو پاک کنی، یکم تمرکز کنی و بعد دوباره وارد محلکه بشی. البته این چیزهای که گفتم برای Ninja Gaiden و Ninja Gaiden Black بود روی درجه Master Ninja ولی اینجوری که بوش میاد :biggrin1:،
Ninja Gaiden II قراره تازه از Master Ninja شروع شه:biggrin1:.
نکته: I love it:biggrin1:.
اما تعویض سلاح با PAD باعث میشه وقت تلف نکنید و این حرکت برای یه بازی فوق سریع با اون اکشن نفس گیرش مثل سری Ninja Gaiden لازم و ضروری بود.

پ.ن. خدا رو شکر راحت شدم:love: کی حوصل داشت تو اون شلوغی بره تو منو :biggrin1:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or