سلام
یعنی این بار این بازی برای pc هم ساخته میشه؟
یا علی مدد
البته اگه سیستمت بکشه البته,یعنی ما میتونیم رو pc بازیmortal kombat رو فیض ببریم
![]()
احتمالا وقتی sub zero و Scorpion دارن میجنگند تو هم باید با کیبورد کشتی بگیری:biggrin1:چیزای با حال میشنوم این چند روزه![]()
من موندم چه جوری رو pc ما mk بازی کنیم...اصلا با عقل جور در نمیاد..مگر با joystick
به همون راحتی که من با emulator روی کامپیوتر Tekken 3 بازی می کردم با keyboard، خیلی هم راحت همه کمبو ها رو میزدم. و هر کی هم شاخ می شد یه دسته ps می دادم دستش و باز می بردمشچیزای با حال میشنوم این چند روزه![]()
من موندم چه جوری رو pc ما mk بازی کنیم...اصلا با عقل جور در نمیاد..مگر با joystick
به همون راحتی که من با emulator روی کامپیوتر Tekken 3 بازی می کردم با keyboard، خیلی هم راحت همه کمبو ها رو میزدم. و هر کی هم شاخ می شد یه دسته ps می دادم دستش و باز می بردمش![]()
من هنوزم tekken 3 رو روی pc بازی میکنم ولی با joystick !:biggrin1: خداییش نمیشه با کیبرد بازی کرد..میشه ولی سخته و نیاز به تمرین دارهبه همون راحتی که من با emulator روی کامپیوتر Tekken 3 بازی می کردم با keyboard، خیلی هم راحت همه کمبو ها رو میزدم. و هر کی هم شاخ می شد یه دسته ps می دادم دستش و باز می بردمش![]()