اطلاعات جدید از Mortal Kombat 8 بازی با موتور UE3 ,...

rezaigi2004

کاربر سایت
سلام

Epic Games رسما اعلام کرد عنوان Mortal Kombat 8 که به عنوان Mortal Kombat NextGen نیز نام برده میشود برای X360-PS3-PC در دست ساخت میباشد و لیسانس ساخت هر 3 نسخه بر پایه UE3 برای Midway تایید شده است.

img_3851_mortalkombat8_450x360.jpg

از همون اولش مشخص بود واسه 360 میاد یا مشکل از منه؟
:biggrin1:
حالا جالب اینجاست که میخوام .: تا این لحظه که شایعه ست:. برای PC هم بزنن. یعنی سنت شکنی میشه :biggrin1:.

پ.ن. خدا کنه برای PC هم بیاد تا همه با هم حالشو ببریم.

چیزای با حال میشنوم این چند روزه :دی

من موندم چه جوری رو pc ما mk بازی کنیم...اصلا با عقل جور در نمیاد..مگر با joystick
به همون راحتی که من با emulator روی کامپیوتر Tekken 3 بازی می کردم با keyboard، خیلی هم راحت همه کمبو ها رو میزدم. و هر کی هم شاخ می شد یه دسته ps می دادم دستش و باز می بردمش:)

به همون راحتی که من با emulator روی کامپیوتر Tekken 3 بازی می کردم با keyboard، خیلی هم راحت همه کمبو ها رو میزدم. و هر کی هم شاخ می شد یه دسته ps می دادم دستش و باز می بردمش:)

احتمالا اون یارو هوانگو برمیداشتی تند تند لغت پرت میکردی :laughing:

من هنوزم tekken 3 رو روی pc بازی میکنم ولی با joystick !:biggrin1: خداییش نمیشه با کیبرد بازی کرد..میشه ولی سخته و نیاز به تمرین داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or