اطلاعات جدید از Mgs4

Wroth Master

کاربر سایت
در جدیدترین اخباری که از کمپانی کوجیما درباره این بازی به بیرون درز کرده استفاده از شخصیت مونث جدیدی به عنوان یکی از دشمنان اسنیک است.این خانم با اسم Yumi Kikuchi قرار است که به عنوان مدل یکی از دشمنان اسنیک ایفا نقش کند و همچنین استفاده از وی برای طراحی حرکات شخصیتش در بازی (motion-capture) استخدام شده است.

این هم عکس این خانم:
YumiKikuchi--screenshot_large.jpg

خانم Kikuchi در Leipzig Games Convention امسال در غرفه Konami حضور دارد.
متاسفانه کوجیما هیچ اطلاعاتی از این کاراکتر نداده و فقط معلوم است که عضو گروه Beauty in the Beast _که به تازگی در تریلر امسال Leipzig Games Convention نمایش داده شده اند_است.ولی به احتمال زیاد این شخصیت هم یکی از قربانی های اسنیک خواهد بود چون اصولا کوجیما به قربانی کردن کاراکترهای مونث علاقه خاصی دارد.

شما میتوانید جدیدترین تریلر این بازی را از لینک زیر دریافت کنید.

32 مگابایت
(برای رفتن به لینک روی عکس کلیک کنید )
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

اطلاعاتی از Boss های بازی:

Screaming Mantis
مونث,همون تناسب اندام Psycho Mantis را دارد و به همون صورت بر روی زمین حرکت می کند.اون دست های اضافی برای نگه داشتن چاقو دارد که از روی شانه هاش بیرون آمده اند.

Crying Wolf
او مذکر است (البته احتمالا!!!!)او بر روی چهار پا بسیار بزرگ که هیچ شباهتی به پای انسان ندارند حرکت می کند همچین یک اسلحه بزرگ بر پشت خود دارد.

Raging Raven
مذکر,به طرز قابل توجهی عضلانی پس نمی تواند پرواز کند ولی چیزی شبیه بال دارد ولی ممکن است بتواند.او یک مینی گان با خود دارد.

Laughing Octopus
مونث,چهار شاخک ضخیم او از سرش بیرون امده اند و همچنین می تواند با این چهار شاخک به کندی حرکت کند.

همه این موجودات پنجه های تیز دارند و در کل کریح منظر هستند.
اسمهای این موجودات در اصل برای FOXHOUND بوده که بر روی این موجودات قرار داده شده.همچنین اشاراتی به حضرت موسی دارد.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در حقیقت این موجودات زاییده Boss های نسخه اول بازی یعنی MGS1 هستند که پس از سال ها بالغ شده اند و این اسمها برایشان انتخاب شده.
ما نمی دونیم که این Boss ها واقعا مثل موجودات زنده هم اسمشان هستند یعنی زاد و ولد و.... یا فقط به خاطر شباهت ظاهریشان به موجودات زنده این اسم برایشان انتخاب شده.
ولی شباهت های دیگری هم به موجودات زنده دارند برای مثال Laughing Octopus سعی میکند اسنیک را با جوهری که از خود بیرون میدهد نابینا کند.
بزرگترین تغییر این Boss ها نسبت به نسخه های قبلی Metal Gear این است که این Boss ها به نظر cyborg می رسند و موجود زنده نیستند.!!!!!!!!

ما میدانیم که دست لیکوئید تقریبا به طور کامل تسلط Revolver Ocelot را بر اختیار گرفته.
متاسفانه کوجیما خیلی پنهان کار است و بیشتر از این اطلاعاتی را منتشر نمیکند و اصلا دلیل به وجود آمدن این موجودات و... را بر ملا نمیکند و سوالات زیادی را در ذهن همه گیمرها ایجاد کرده.

کوجیما یه چیزایی راجع به این Boss های MGS4 گفته که من یه ذره قاطی کردم ولی فکر کنم اصل کار این باشه :
یه سری Boss در بازی وجود دارن که شما هم در تریلر GC-07 دیدین ولی زیر این Boss ها 4 تا زن وجود دارن که به خاطر این جنگ تبدیل و ترنسفورم شدن. اینها جزیی از تلفات جنگ هستن که حالا به این صورت دراومدن و در باطن زنهایی خوشگل و با کمالات (!) هستن !!
این هم عکس این چهارتا زن ( فکر کنم بهتره بگیم مدل ! ) هست که بهزاد یکیشون رو گذاشته بود :
%D8%B622.jpg
%D8%B6%D8%B6222.jpg

%D8%B6334.jpg
%D8%B6211.jpg

اون عكس خانم اولي تو شماره سوم اين بازي بود... وقتي از تو هاپيما با يه ميني موشك ميپه بيرون مقداري از دمو رو ميشه كنترل كرد و داخل كاين رو نگاه كرد وقتي به طرف بالا نگاه كردم عكس اين خانم بود.....

اون عكس خانم اولي تو شماره سوم اين بازي بود... وقتي از تو هاپيما با يه ميني موشك ميپه بيرون مقداري از دمو رو ميشه كنترل كرد و داخل كاين رو نگاه كرد وقتي به طرف بالا نگاه كردم عكس اين خانم بود.....
اتفاقآ همون Yumi Kikuchi در سخنرانی کوتاه خودش توی GC گفته که بیشتر از 10 ساله که داره با کوجیما همکاری میکنه !!

امروز در کنفرانس مربوط به MGS 4 که در اون Hideo Kojima و تیمش از شرکت Kojima Productions شرکت کرده بودند چند چیز مبهم توسط کوجیما بیان شد:
وقتی از او درباره آهنگ های بازی سوال شد او در جواب با لغزش گفت:"شاید در بازی قسمتی باشد که شما بتوانید soundtrack مورد علاقه خود را اجرا کنید."

و کمی قبل از این سوال توسط Konami آمریکا معلوم شد که Metal Gear Online یک بازی کاملا مستقل است و کوجیما اعلام کرد این بازی هیچ ربطی به MGS 4 ندارد و به صورت جدا از MGS 4 فروخته خواهد شد.وشاید MGS4 هم قسمت کوچک انلاین داشه باشد.

و در آخر مترجم کوجیما اعلام کرد که وی در TGS 2007 اطلاعات زیادی از این بازی را فاش خواهد کرد.
kojima_presser.jpg

Kenichiro Imaizumi تولید کننده بازی Metal Gear Online اعلام کرد که ما قصد داریم برای این بازی از موتور بازی MGS4 استفاده کنیم همچنین از قابلیت rumble که اخیرا معرفی شده در این بازی استفاده کنیم.
"ما علاقه زیادی به استفاده از قابلیت rumble داریم ولی فعلا نمی توانیم قطعا اعلام کنیم که MGO از این قابلیت جدید کنترلرها استفاده کنیم زیرا هیچ اطلاعاتی از روش استفاده از آن نداریم شاید در آینده اتفاقات متفاوتی بیفتد"
کوجیما با خنده بیان کرد:
"ما یک شخص را برای طراحی بازی با قابلیت rumble استخدام کرده ایم که در واقع فعلا بی کار است ولی ممکن است در آینده از او استفاده کنیم."
یکی از حضار درباره عرضه بازی MGS4 سوال کرد ولی
کوجیما جواب نداده و جواب دادن این سوال را به Imaizumi واگذار کرد او هم با پوز خند گفت:"ما فقط بر روی نسخه PS3 کار می کنیم و هیچ نقشه بر روی 360 نداریم."

kojima_leipzig_07.jpg

کوجیما یه چیزایی راجع به این Boss های MGS4 گفته که من یه ذره قاطی کردم ولی فکر کنم اصل کار این باشه :
یه سری Boss در بازی وجود دارن که شما هم در تریلر GC-07 دیدین ولی زیر این Boss ها 4 تا زن وجود دارن که به خاطر این جنگ تبدیل و ترنسفورم شدن. اینها جزیی از تلفات جنگ هستن که حالا به این صورت دراومدن و در باطن زنهایی خوشگل و با کمالات (!) هستن !!
این هم عکس این چهارتا زن ( فکر کنم بهتره بگیم مدل ! ) هست که بهزاد یکیشون رو گذاشته بود :
%D8%B622.jpg
%D8%B6%D8%B6222.jpg

%D8%B6334.jpg
%D8%B6211.jpg
این عکس پایینی سمت راستی یه جورایی شبیه Amy Lee هست... :-" :confused:

واقعا عالي بود من پس از 5 دقيقه كه دارم به مدلهايه 4 تا Boss كه نگاه ميكنم هنوز موندم عجب مدلهايي اين Kojima ديگه حالش خيلي خرابه خدا عاقبت به خيرش كنه راستي مستر جان مگه Kojima زن نداره ؟؟؟

یکی از حضار درباره عرضه بازی MGS4 سوال کرد ولی
کوجیما جواب نداده و جواب دادن این سوال را به Imaizumi واگذار کرد او هم با پوز خند گفت:"ما فقط بر روی نسخه PS3 کار می کنیم و هیچ نقشه بر روی 360 نداریم."

جالبه!
اولن این قضیه پوزخندو از کجا آوردی؟
درضمن Imaizumi در جواب سوال درباره نسخه 360 گفت نقشه ای بر روی نسخه 360 نداریم و بعدش هم با حالت مرموزانه ای گفت: البته فعلا
یعنی بهیچوجه نه تنها اینکه برای نسخه 360 رو رد نکرد بلکه خودشم یه جورایی به شایعات دامن زد.
البته من بعنوان کسی که 360 دارم زیاد این قضیه برام مهم نیست چون بازیه خوب رو 360 زیاده، فقط جالب بود نقل قول شما...

جالبه!
اولن این قضیه پوزخندو از کجا آوردی؟
درضمن Imaizumi در جواب سوال درباره نسخه 360 گفت نقشه ای بر روی نسخه 360 نداریم و بعدش هم با حالت مرموزانه ای گفت: البته فعلا
یعنی بهیچوجه نه تنها اینکه برای نسخه 360 رو رد نکرد بلکه خودشم یه جورایی به شایعات دامن زد.
البته من بعنوان کسی که 360 دارم زیاد این قضیه برام مهم نیست چون بازیه خوب رو 360 زیاده، فقط جالب بود نقل قول شما...

“You know, right now we’re only making it for PS3. We don’t have a plan for Xbox 360 for now.”
شما درست می گی:blushing::laughing::cheesygri:-":confused::(;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or