اطلاعات جدید از F.e.a.r 2 + تصاویر جدید (شاهکار)

rezaigi2004

کاربر سایت
اطلاعات جدید از شماره دوم بازی بزرگ F.E.A.R به نام Project Origin منتشر شده به شرح زیر:

ادامه بازی از آنجایی آغاز میشود که شما خود را در راه روی بیمارستان با حالتی بد و وخیم از آن سقوط میبینید و دکتر روی سر شما با کوشش فراوان در حال بازگزدانی شما با شک های متوالی میباشد اما عملیات با موفقیت انجام نمیشود و شما ناگهان در فضایی تاریک میرودید که سایه دخترک قرمز پوش بار دیگر ترس را بر جان شما هدیه میکند!
28 روز از مردن شما میگذرد اما جسم مرده شما به کمک نیرویی مرموز دوباره لباس بر تن میکند و از کانال دریچه تهویه بیمارستان به داخل سالن اصلی وارد میشود...
همانطور که در یکی از تصاویر مشاهده میکنید واکنش های فیزیکی بعد از شلیک از اسلحه همانند fireball خواهدبود یعنی رشته های گرمایی آتش به اطراف پرتاب میشود این اولین تکنیک خاص ارتقا یافته در شماره دوم میباشد.
در این عنوان سعی شده از رنگ grey یا خاکستری در افکت های تصویری استفاده ریزکارانه و فنی انجام شود و این خود نیز یافته ای در دنیای بازی سازی برای حس اسلومیشن تصویری رنگی و سیاه و سفید میباشد.
در Project Origin همه شهر به رنگ Auburn یعنی تقریبا قرمز مایل به زرد دیده میشود و این نوعی تلفیق رنگ بندی جدید نسبت به واقع آتشین و حادثه ای بازی و القا حس ترس در بازی میباشد.
در این عنوان به طور پی در پی شاهد gloomy playgrounds ( زمینه بازی و محیط افسرده و غمناک ) خواهید بود.
از ابداعات جدید افزوده شده به این عنوان میتوان به cover گیری در پشت هر وسیله به مانند عنوان Gears Of War باشیم یا در طول حرکت در راهرو به صورت داینامیک و متعدد از روی اشیا بلند پرش و سر خرد.
سیستم شبیه سازی مبارزه hand-to-hand دقیقا همانند عنوان COD در این بازی اعمال شده است.
health system یا سیستم بهبود سلامتی بازی نیز به صورت خودکار و در گذشت چند ثاتیه بهبود میابد و باز هم برای نمونه عنوان سری COD مثال زده شده است.

تصاویر جدید فوق العاده :eek:

Asset.aspx

Asset.aspx

Asset.aspx

Asset.aspx

Asset.aspx

Asset.aspx

موفق باشید

آخرین ویرایش:
بازی که خیلی حال میده.
فقط نسخه اولیش.
Time Gate دوتایی که ساخت زیاد باحال نبود.
اما Monolith یه چیز دیگس.من که با تیر اندازیش حال میکنم.

رضا مرسی فقط یک سوال . ادامه بازی مگه نباید ادامه قسمت دوم ساخته شود همونجایی که بسمت هلی کوپتر در پشت بام میری منفجر میشه میفتی روی زمین نفس نفس میزنی مردخونخواره میاد بالا سرت بازی تموم میشه این که شد بعد از قسمت اول با داستان که جور در نمیاد .:eek:

رضا مرسی فقط یک سوال . ادامه بازی مگه نباید ادامه قسمت دوم ساخته شود همونجایی که بسمت هلی کوپتر در پشت بام میری منفجر میشه میفتی روی زمین نفس نفس میزنی مردخونخواره میاد بالا سرت بازی تموم میشه این که شد بعد از قسمت اول با داستان که جور در نمیاد .:eek:

خوب بعد افراد میان کمک میبرن بیمارستان نجاتش بدن بقیه همه تو عالم توهم رخ میده ;)

آخرین ویرایش:
خوب بعد افراد میان کمک میبرن بیمارستان نجاتش بدم بقیه همه تو عالم توهم رخ میده ;)

رضا من مخالفم . ببین یادته تو قسمت اول مرد خونخواره ( اسمشو نمیدونم ) کشتیم تو شماره 2 زنده شد یعنی آلما زندش کرد . یادته وقتی از ریل قطار رد شدیم آلما جلومون بود هرچی به ما شلیک کردن چیزیمون نشد . من میگم نمرده وقتی که جان به جان تسلیمید :biggrin1: آلما زندش کرده :cool:

رضا من مخالفم . ببین یادته تو قسمت اول مرد خونخواره ( اسمشو نمیدونم ) کشتیم تو شماره 2 زنده شد یعنی آلما زندش کرد . یادته وقتی از ریل قطار رد شدیم آلما جلومون بود هرچی به ما شلیک کردن چیزیمون نشد . من میگم نمرده وقتی که جان به جان تسلیمید :biggrin1: آلما زندش کرده :cool:

:biggrin1:

من شماره 2 رو ندیدم منتظر میشم بیاد بعد در مورد داستانش صحبت میکنم اما دقیقا همه چیز رو در مورد داستان و جذابیتش ها لو نمیدن ;)

یک کار مهمی که انجام شده بازی در روشنای روز هم اتفاق می افته که خیلی خوبه
درباره رنگ خاکستری هم خیلی از اشکالات گرافیکی رو میپوشونه و به گرافیک کمک زیادی میکنه که من با این افکت تو kill zone2 خیلی حال کردم

با همون موتور قبلیه هستش یا ویرایش جدیدشه؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه با قبلیه که به درد نمیخوره:cheesygri:cheesygri
ولی این دختر کوچولویه خیلی حال میگیره ناکس:eek::eek::eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or