اطلاعات جدید از Evolve

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
درود.سایت Kotaku دررابطه با بازی Evolve دمو و اطلاعاتی رو منتشر کرده .این اطلاعات و تجارب رو باهم مرور میکنیم.

در اکثر بازی ها (قسمت مالتی پلیر) تا به حال به عنوان چند سرباز مقابل چند سرباز دیگر مبارزه میکردیم.حال فرض کنید در یک بازی یه گروه چند سرباز رو تشکیل بدن،و طرف مقابل (تیم مقابل)یک غول یا جانور عظیم باشد که نفسش از جنس آتش هست!واقعا جالبه!
واقعیتش این هست که تجربه ای که اخیرا از Evolve داشتم من رو تحت تاثیر قرار داد.چند هفته پیش من در یک کنفرانس مطبوعاتی در San Francisco که به میزبانی 2K ناشر بازی بود , شرکت کردم.گروه خبرنگاران مشغول بازی (برروی PC) در مقابل هم یا درکنار هم بودند.بازیکنا با همچین چینشی مقابل هم باز میکنند:
Evolve به بهترین شکل مالتی پلیر تیمی در مقابل یک باس که توسط یک نفر هدایت میشود رو توصیف میکند.4 نفر به دست و پای باس بازی میپیچند و به دنبال شکست آن هستند.اما سختی کار وقتی افزایش میابد که گروهی مزدور به کمک این غول عظیم از نواحی مختلف میان.بازیکن پنجم کنترل این جانور عظیم رو به عهده داره(جانوری بزرگ و به شدت قوی که هر چیزی رو سر راهش تکه تکه میکنه و در طول بازی قوی تر میشه!!)
شکارچیان با کشتن این غول پیروز میشن و نفر پنجم که باس رو هدایت میکنه با کشتن شکارچیان , یا تحول یافتن به دفعات , یا رسیدن به یک لول خاصی از یک هدف (مثلا هدفی که برای ما تعیین شده بود خراب کردن مولد و خوردن دانشمندان بود)
اطلاعات بیشتر:
  • شما باید با با این 4 گروه که مکمل هم هستند راهی مبارزه شوید(گروه پزشکی, گروه سربازان ,گروه ساپورت و گروه مربوط به تله )حمله های شما وقتی موثر میشه که مهارت های تیمی داشته باشین.(وظیفه ی گروه پزشکی شلیک یک اشعه ی التیم بخش برروی هم تیمی خود هست.گروه ساپورت باید از سربازان حین حمله کردن مراقبت کنند.گروه تله گذاری باید مسیر و محدوده ی جانوران را محدود کنند تا کار سرباز ها راحت تر شود.)هم کاری خیلی مهم هست و ارتباط با هم کلید موفقیت.درغیر این صورت اون غول بزرگ شما رو شکست میده و حتی نگران هم کاری و ارتباط با دیگر اعضلی گروهش نیست!
  • تو ویدیو من گفتم که احتمال میدووم دمو برای نسخه ی PC باشه, اما حالا 100% مطمئنم!خود 2K این قضیه رو تایید کرد.
  • Evolve حالت Split-Screen رو ارائه نمیدهد و هر بازیکن باید با PC/Console جداگانه بازی کند.
  • Jetpack ها خیلی جالب هستند (در Titanfall و Envolved ) و حالت پیشرفته ای دارند و بازی ها بیشتر به این وسایل گرایش پیدا میکندد.
  • بازی فقط برروی PC/PS4/XO عرضه میشود .Ashton دلیل این کار رو یک پارچگی و بالانس بودن گیم پلی دونسته.
  • شما نمیتونید به بعضی ار حیوانات یا پرندگان دسترسی داشته باشین.چون اونها قسمت مهم از بازی هستند(غول ها برای رشد و بقا نیاز به خوردن این حیوانات دارند و شما از طریق این حیوانات میتونید جای پنهانی باس ها رو پیدا کنید.
  • میتونید تو نقش باس یا سربازان معمولی در حالت افلاین قرار بگیرید.
  • من از پرفورمنس بازی برروی کنسول های نسل بعد پرسیدم و Ashton گفت به زودی معلوم میشه.ورژن PC که ما بازی کردیم با رزولوشن 1080p و 60fps بود .

• از بین تمام حالت هایی که بازی کردم, قسمت ساپورت کردن بیشتر به من لذت داد!تنوع بیشتری داشت.محافظت از سربازان و سپر قرار دادن,مخفی شدن از دید جانوران و غول هایا حتی استفاده از حمله هوایی که خیلی تخریب پذیر هست.گروه پرشکی و تله هم جالب بودن .ولی سرباز بودن کمترین لذت رو داشت!ولی باز هم جالب بود فقط در صورتی که گروه ساپورت و تله گذاری خوبی همراهیتون کنن!و گره پزشکی با تجربه برای وقتی که با غولی به اندازه یک ساختمان مبارزه میکنید... اما نقش غول رو داشتن از همه جالب تر بود. (و راحت تر)
  • تو دمویی که ما تجربه کردیم,هر 4 نقش یک اسم داشتند.Hank(نقش ساپورت),Markov (سرباز),Val(پزشک) و Griffon(تله گذار).فکر میکردم اون خانوم فقط نقش پزشک رو داره.ولی بعدا Ashton به من گفت که کاراکتذهای زیادی برای ایفای هرنقش وجود داره و اون خانوم هم فقط یک پزشک نمیتونه باشه!گویا چیزهای زیادی تو بازی هست که مادر دمو تجربه نکردیم

• هر فرد وظیفه ی متفاوتی با هم تیمی هاش دارد.حتی دوتا پزشک وظیفه ی متفاوتی و متنوعی دارند.ابزار و اسلحه ها شبیه به هم هست ولی قابیلت ها و وظیفه ها متفاوت.
  • تحول و رشد به عنوان یک غول کار سختی هست.و کنترل ان شبیه به کنترل تانک در Left 4 Dead هست!طوری که ادم یه لحظه فکر میکنه Turtule Rock اولین L4D رو ساخته!غولی که ما اون رو کنترل کردیم قابلیت پرتاب تخته سنگ و چنگ انداختن رو داشت.که خیلی خوب بود(و جالب).اما سازنده های بازی از توضیح بیشتر راجب دیگر باس ها خودداری کردند.
  • مرحله ایی که ما تجربش کردیم ,بزرگ و متنوع بود.باید با برنامه ریزی بازی کنید.مخصوصا وقتی که با غول های بزرگ و باهوش طرف بشین!یک باس باهوش میتونه شما رو به دام بندازه.یا با راهی کردنتون به سمت تمساح ها یا خزندگان سمی!

Evolve واقعا من رو تحت تاثیر قرار داد!و دوست دارم بیشتر بازیش کنم چیزهای بیشتری ازش بدونم.اگر مالتی پلیر های نسل بد میخواهند گیمرهای بیشتری رو جذب کنند باید همچین طراحی نامتقارن و گیم پلی تیمی و جالبی داشته باشند!Evolve باعث میشه این نسل بیشتر از همیشه پابند مالتی پلیر بشم!
و در اخر دمو و عکس های جدید:
منبع

تریلتر بازی رو ک دیدم خیالم از جو فوقق العاده بازی گرافیک و موسیقی بازی مطمعن شدمو با پیشینه ای ک از این استدیو سراغ داریم باید منتظر ی بازی فوق العاده دیگه باشیم.

تریلر گیم پلی دیدم واقعا بازی عالی به نظر میرسه.اون قسمت هم که کنترل غول هارو بدست میگیری خیلی جالبه
  • تو ویدیو من گفتم که احتمال میدووم دمو برای نسخه ی PC باشه, اما حالا 100% مطمئنم!خود 2K این قضیه رو تایید کرد.
یک دمو هم اومده که مربوط به نسخه Xbox One
Evolve Xbox One gameplay video - Left 4 Dead meets Predator

Turtle Rock:
"For once we're in a position where PC and consoles are going have parity on how good they look, so that's pretty good," he continued. "I don't know if I can say if there's anything specific about Xbox One versus PS4 that is really going to stand out - they're both good consoles and we expect the game's going to be awesome on both of them."
So will Evolve meet the much-sung "next gen" performance benchmark of 60 frames a second in 1080p?
We're still working on it. 60 frames per second - that's really hard to hit, right? We're going to do our best but... I think we're still very early in the process.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or