اطلاعات جدید از Delta Force Xtreme 2

Modern Samurai

کاربر سایت
با فاصله چند روز مانده به ریلیز Delta Foece Xtreme 2 شرکت Novalogic اطلاعات جدیدی را از عنوان شوتر اول شخص جدیدش بروز داده.این بازی شامل بخش تک نفره و دونفره و مولتی پلیر است که شامل بیش از 40 نقشه میباشد و گستره ی وسیعی از انواع ماموریت ها را شامل میشود.DFX2 یک اکشن نظامی نفس گیر را برای طرفداران FPS به ارمفان میاورد.بخش مولتی پلیر هم شامل death match - team deathmatch - king of the hill - capture the flag و سایر مد های چندنفره ی معروف میباشد.بعصب از feature های بازی عبارتند از:

• 10 مرحله ی single player
  • وسایل نقلیه ی جدید شامل هلیکوپتر های شاهین سباه - قایق - موتورسبکلت - تانک های M1A1 و غیره.
  • بیش از 20 اسلحه از دنبای واقعی و تکنولوژی گلوله های بالیستیک پیشرفته که باعث تجربه ی شلیک های دقیق تر و کشنده تر میشوند.
  • 10 نوع شرایط آب و هوایی با افکت های آب و هوایی جدید.
  • بازیکنان میتوانند نقشه های خودشان را به راحتی طراحی کنند.
  • و غیره.

آخرین ویرایش:
بتای این بازی را بازی کردم در بخش تک نفره این بازی بازی کردم این بازی هم سطح بازی کانتر 0 است و نکته قابل توجهی ندارد یک نکته جالب در این بازی این است وقتی با دکمه SPASE می پریم انگرار نیروی جازبه زمین کج است !!!!!!!!

سلام دوستان
من ای بازی رو دانلود و نصب کردم اما یه چیز اینکه وقتی وارد بازی میشک گزینه های تک نفره و دو نفره منو بازی خاموشه؟
دلیلش چیه؟
چی کار باید بکنم؟

سلام دوستان
من ای بازی رو دانلود و نصب کردم اما یه چیز اینکه وقتی وارد بازی میشک گزینه های تک نفره و دو نفره منو بازی خاموشه؟
دلیلش چیه؟
چی کار باید بکنم؟
به اینترنت وصلی؟
اگه نیستی تاریخ ویندوز رو یه چند روزی بکش عقب! فکر کنم این دمو محدودیت زمانی داشته!

به اینترنت وصلی؟
اگه نیستی تاریخ ویندوز رو یه چند روزی بکش عقب! فکر کنم این دمو محدودیت زمانی داشته!
همه این کارا رو انجام دادم اما نمیشه باز:(( هم چنان گزینه تک نفره و دو نفره بازی بسته شدست!!!!
چی باید کنم دیگه؟:eek:

دوست دارم بازی خوب تو آرشیوم باشه
در این صورت فراموشش کن ، هوش مصنوعی در حد مرغ
گرافیک در حد ماریو ( بلانسبت ماریو )
گیم پلی به کلیشه گفته زکی
کلا هدف سازنده ها چی بود من نفهمیدم :confused:

نه مهبد جان دوست من بحث این نیست که چقدر پولش هست

آخه آرشیو بازی دارم . دوست دارم بازی خوب تو آرشیوم باشه
خب بخر ، بعد آتیشش بزن اگه بد بود :دی. شوخی کردم ، حرفهای MRGAME تایید میشه :دی

سری Xtreme بازسازی DF1 و DF2 هست. البته این فقط برای قدیمیها قابل دریافته. و علی رغم ضعف شدید بازی نسبت به بازیهای امروزی ، برای من به شخصه بسیار خاطره انگیزه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or