اطلاعات جدید از D4

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
screenshot00123.png

• موضوع بازی Murder Mystery
  • شخصیت اصلی بازی دیوید، حافظه خود را از دست داده است.
  • دیوید می تواند به گذشته برگردد، تا پرونده ها را حل کند.(قتل همسرش)
  • دیوید زنش را little Peggy صدا می زند.
  • تداخلات شخصیت ها با یک دیگر عمدا عجیب است، و حالات چهره عجیب و غریب و نگاه ها بسیار طولانی و اذیت کننده است.
  • تقریبا یک بازی Point and Click ماجراجویی مدرن است
  • شما می توانید دنیای اطرافتان را به چند صورت بررسی کنید، اطلاعات در مورد مردم کشف کرده و در مکالمه ها جواب را خودتان بدهید.
  • اکشن بازی برنامه ریزی شده است و خودش تمام کارها را به جز برداشتن چیزها و .... انجام می دهد، و با انجام دادن کارهای مختلف سکانس تغییر میکند.
  • برای کینکت نسل بعد ساخته شده است.
  • بازی کننده ها در سکانس اکشن بازی حرکات روی صفحه را تقلید کرده و در مکالمه گزینه مناسب را با صحبت کردن انتخاب می کنند.
  • نشسته می توانید بازی کنید.
  • دسته هم ساپورت می کند.
  • بازی قسمتی است.
  • بازی مثل TWD اپیزودی عرضه می شود.
  • هدف اصلی دیوید پیدا کردن قاتل همسرش است.
  • برای اینکه بتوانید به گذشته برگردید، باید به Memento ها دست بزنیند.
  • دیوید:"روزی که پگی مرد، من فقط با معجزه نجات پیدا کردم. در ازای خاطراتم، من این توانایی را پیدا کردم تا به گذشته برگردم و می خواهم به آن روز برگردم و همسرم را نجات دهم."
  • معنی D4: به علاوه Dark Dreams Don’t Die، به معنای توانایی دیوید در برگشتن به گذشته که همان بعد چهارم است.(Fourth Dimension)
  • در مکالمه ها صفحه به چند بخش تبدیل می شود.
  • در یک صحنه: مهمانداری می بیینم که شبیه پگی است و از طرف دیوید است. یک مرد زخمی کچل را می بینیم که از دیوید می پرسد چطور سوار این هواپیما شده.
  • اوج جذابیت مبارزه دیوید و Zapatero است.
  • در حین مبارزه صحنه سریع و بعد به Slow-mo تغییر می کند.
  • مبارزه با ناپدید شدن زاپترو تمام می شود.

Source

آخرین ویرایش:
با توجه به اینکه بازی بدست بخشی از سازنده های Deadly Premonition ساخته میشه مطمئنا از نظر داستانی با یک بازی خوبی طرف هستیم. ولی خوب همین دلیل باعث میشه که کلا نسبت به دیگر قسمت های بازی زیاد امیدی نداشته باشیم. نمایش های بازی هم طوری بوده که به نظر میرسه بیشتر خواستن شبیه TWD کنن و به نوعی بیشتر بر روی داستان متمرکز بشن تا دیگر قسمتها. به نظرم اینجوری بهتره. چون DP علیرغم نوآورانه بودن از خیلی جهات کیفیت پایینی داشت و مانع لذت بردن از داستان بازی میشد.
البته به نظرم بهتر بود بازی برای 360 عرضه بشه. ولی خوب...

کم کم سازنده ها دارن متوجه میشن که چه جور بازی هایی باید واسه کینکت ساخت :دی امیدوارم همچین عناوینی یه شروع خوب واسه کینکت نسل بعد باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or