اطلاعات جدید از سونی در مورد PS4 : افزایش سرعت دانلود از PSN

19Rodar

کاربر سایت
ShuheiYoshida.jpg

رئیس استدیوهای جهانی سونی " Shuhei Yoshida " اخیرا در صفحه شخصی تویتر خود به سوالات هواداران در مورد کنسول نسل بعد سونی که نزدیک به انتشار آن هستیم پاسخ داده اند.

اولین سوالی که از ایشان پرسیده اند این است که آیا ارتقا بازی های PS3 به PS4 به دیسک بازی نیازمند است ؟ به نظر می رسد که دیسک درایو PS4 نیاز به انجام یک سری کار دارد.آقای یوشیدا در این مورد پاسخ میدهند:

بله هر زمانی که بخواهید قابلیت ارتقا وجود دارد

مطلب دومی که از ایشان پرسیده شد در مورد قابلیت ضبط گیم پلی بازی توسط HDMI بود( این خبر قبلا نیز جداگانه درج شده ) که آقای یوشیدا اینطور پاسخ میدهند:

بعدا این قابلیت توسط یک آبدیت و Patch ارائه می گردد

سومین موضوعی که از تویتر ایشان مشاهده شد و بسیار خوشحال کننده است در مورد سرعت دانلود از PSN است که از ایشان پرسیده شد : آیا سرعت دانلود از PSN به مانند PS3 کند است یا در PS4 با افزایش سرعت رو به رو هستیم که اینطور پاسخ دادند:

قطعا افزایش سرعت داریم

این چگونه امکان پذیر است؟ما هم در حال حاضر نمیدانیم اما قطعا سونی برای سرور های خوب و بهتری بر روی PS4 سرمایه گذاری کرده است بخصوص اینکه قیمت PS+ را افزایش داده است و این موضوع انتظارات را از سونی بالا می برد که یک شبکه آنلاین قوی برای بازی فراهم خواهند کرد.

با این حال،این بسیار شگفت انگیز است که" Yoshida " با حوصله در هر لحظه به سوالات هواداران به صورت خصوصی پاسخ میدهد با اینکه به خاطر نمایشگاه TGS وقت کافی هم ندارد!

آخرین ویرایش:
من بازی دانلود نکردم تا حالا از psn اما کاش قابلیت پاز و ریزوم برا اپدیت ها پچ ها و کلا دانلود ها بزارن نبودش خیلی رو اعصابه:|

من بازی دانلود نکردم تا حالا از psn اما کاش قابلیت پاز و ریزوم برا اپدیت ها پچ ها و کلا دانلود ها بزارن نبودش خیلی رو اعصابه:|

برا دانلود از خود PSN همچین قابلیتی داره فقط وقتی وارد بازی میشه و خود بازی آپدیت میخواد اینو نمیتونی پاز کنی

وگرنه من کلی بازی و DLC از PSN دانلود کردم همشونو میتونستی پاز کنی

نهایت سرعت دانلود از PS3 فکر کنم حدود 2 مگ بود(360 هم همینطور) همین باعث میشد اونهایی هم که اینترنت خوبی دارن باز برن سراغ نسخه فیزیکی البته سر TLOU سرعت از 2 مگ خیلی بیشتر بود چون سرور های دانلود اختصاصی داشت بازی حدود1 ساعت میشد نصف بازی رو دانلود کرد البته نه با اینترنت ذغالی ما کلا واسه ما زیاد فرق نمیکنه

دقیقا یکی از مشکلات PS3 همین سرعت پایین دانلود توی کنسوله! با PS3prox از PC که دانلود میکنی سرعت عالیه ولی تو خود کنسول نه واسه همین ما با پی سی دانلود میکنیم :دی البته ما منتظر PS4prox نیز هستیم :دی

نهایت سرعت دانلود از PS3 فکر کنم حدود 2 مگ بود(360 هم همینطور) همین باعث میشد اونهایی هم که اینترنت خوبی دارن باز برن سراغ نسخه فیزیکی البته سر TLOU سرعت از 2 مگ خیلی بیشتر بود چون سرور های دانلود اختصاصی داشت بازی حدود1 ساعت میشد نصف بازی رو دانلود کرد البته نه با اینترنت ذغالی ما کلا واسه ما زیاد فرق نمیکنه

منظورت 2 مگابیت ـه یا 2 مگابایت ؟ چون من خودم تو ایران تا 6 مگابیت هم دانلود داشتم و میشناسم کسایی رو که با یه فایل 4 گیگی رو تو 10-15 دقیقه دانلود کردن.

ما که اینترنت 512 آسیاتک داریم سرعتمون رو 20 هست همون سرعت رو نبرن بالا بهتره حداقل کمتر احساس حقارت نسبت به باقی دنیا می کنیم..

ما که اینترنت 512 آسیاتک داریم سرعتمون رو 20 هست همون سرعت رو نبرن بالا بهتره حداقل کمتر احساس حقارت نسبت به باقی دنیا می کنیم..
گیرم تقی به توقی خورد و معجزه ای انجام گرفت و اینترنت پرسرعت یه چیز عادی شد,اونوقت چی؟:d

برا دانلود از خود PSN همچین قابلیتی داره فقط وقتی وارد بازی میشه و خود بازی آپدیت میخواد اینو نمیتونی پاز کنی

وگرنه من کلی بازی و DLC از PSN دانلود کردم همشونو میتونستی پاز کنی
آپدیت ها رو اگه پلاس باشی میتونی بزاری بک گراند دانلود بشه ، ولی پاز و اینا رو فکر نکنم همینطور که خودت گفتی ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or