اطلاعات جدید از بازی UT3 نسخه Xbox 360

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
سلام .

خب کم کم به عرضه بازی Unreal Tournament III برای کنسول Xbox 360 نزدیک میشویم و خبرهای پراکنده شده از سوی این بازی هم طبعا افزایش پیدا کرده .

این بار سایت Ripten از تغییراتی که در نسخه Xbox 360 این بازی به وجود اومده اطلاعات جالبی منتشر کرده :

بازی UT3 برای کنسول 360 از Content های انحصاری و ویژه ای برخوردار هست . علاوه بر این , این بازی اطلاعاتی از بازی زیبای GeOW 2 را نیز در خود جا داده است . حالا چه اطلاعاتی و چگونه معلوم نیست !

نسخه 360 این بازی دارای 5 نقشه و 2 کاراکتر جدید میباشد که در نسخه PS3 این بازی که مدتی قبل منتشر شده بود وجود نداشت . همچنین میتوان به قابلیت بسیار خوب split-screen برای نسخه 360 اشاره کرد . شنیده شده که موارد دیگه ای هم هستند که نسخه 360 این بازی را بهتر از نسخه های قبلی میکنند . اما فعلا به اون موارد اشاره ای نشده .

ut3tandem2-1.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

دیگه با این Split screen دیگه Unrealـی نمی مونه بازی کنیم. خط داستانی رو بریز دور و بشین Co op بازی کن. یک سوال: بازی رو میشه رو داستانی Co op بازی کرد؟ اگه نشه که بده.:confused:

واقعا جالبه.
البته با توجه به خرجی که مایکروسافت سر gow کرد و بهینه سازی هایی که در این راه UE3.0 برای کنسول مایکروسافت به خودش دید وجود split screen که اتفاقا epic قبلا تجربه اجراشو در همون gow داشته چیز شوکه کننده ای نمیتونه باشه ولیکن تجربه این بازی به این صورت با gow زمین تا اسمون متفاوت خواهد بود و هرچند میتونه جذابیتهایی داشته باشه ولی در کل بنظرم نمیرسه لذت بخشی این حالت رو در gow داشته باشه (یعنی مطمئنم!)
از اطلاعات خوبت ممنون QuinT عزیز.

آقا خداییش من دیگه پول ندارم همهی بازی ها را خریدم توی این ماه میترسم تموم شه واقعا 360 ترکونده به خدا دیگه چی میخواهید به غیر یک بازی همهی بازی ها را داریم اینک که اومد عالی شد من ناراحت بودم برای 360 نمیاد (البته میدونم خیلی وقته تایید شده برای 360 )

علاوه بر این , این بازی اطلاعاتی از بازی زیبای GeOW 2 را نیز در خود جا داده است . حالا چه اطلاعاتی و چگونه معلوم نیست !

خوب خیلی ساده است!
می تونه چند تا Trailer باشه!

هر کی UT3 رو بازی کرده حالش بهم خورده این بازی بدترین UT ی بود که تا حالا عرضه شده در واقع این بازی حکم یک افتضاح رو داره برای طرفداران این سری
شما خوشت نيومده دوستت خوشش نيومده حالا اينا كه دليل نميشه كه همه خوششون نيومده.:-"
تاكيد اين بازي تو اين سري روي مولتي پلير هستش كه حالا بعضيها اين جوري دوست ندارن اين دليل نميشه كه هي بزنين تو سرش.:biggrin1:

البته در اینکه III بدترین و مزخرفترین و خوشحالترین بازی سری UT هست شک نکن عزیزم :دی جمله آخرتون هم استاد LEERY 360 عجیب و غریب بود ، این دوستمون گفته بدترین نسخه سری بازی همینه ، شما میگی از سری بازی بدت میاد ؟ منظور ایشون این بود که بدترین بازی در سری UT نسخه سوم است ، درباره بقیش حرفی نزدند :دی
UT 3 متوسط امتیازش 83 درصد بوده ، در حالیکه اولین نسخه بازی میانگین امتیازش 93 درصد بوده
Unreal Tournament 2004 هم امتیازاتش 92 درصد بوده ...
حالا همین امتیاز 83 درصدی رو هم خیلی خوشحال و با لطف به این بازی دادند وگرنه یک بی آبرویی برای UT محسوب میشه ...

دقیقا مشکل اینجاست که بعد از UT2003 این بدترین تجربه UT خود من بوده و هست و از طرفی میدونم که قرار نیست هیچ تغییری در کلیت و حتی جزئیات گیمپلی بازی برای نسخه 360 بوجود بیاد پس شاید بهبودهای جزئیی در گرافیک و مراحل ببینیم ولی در ذات بازی که گیرایی نسخ قبلی رو نداره شک نکنید.

البته در اینکه III بدترین و مزخرفترین و خوشحالترین بازی سری UT هست شک نکن عزیزم :دی جمله آخرتون هم استاد LEERY 360 عجیب و غریب بود ، این دوستمون گفته بدترین نسخه سری بازی همینه ، شما میگی از سری بازی بدت میاد ؟ منظور ایشون این بود که بدترین بازی در سری UT نسخه سوم است ، درباره بقیش حرفی نزدند :دی
UT 3 متوسط امتیازش 83 درصد بوده ، در حالیکه اولین نسخه بازی میانگین امتیازش 93 درصد بوده
Unreal Tournament 2004 هم امتیازاتش 92 درصد بوده ...
حالا همین امتیاز 83 درصدی رو هم خیلی خوشحال و با لطف به این بازی دادند وگرنه یک بی آبرویی برای UT محسوب میشه ...
اخه من روي كامپيوتر كه بازي كردم خوشم اومد به اندازه قبليها.:biggrin1: البته ايشون بد حرف زدن گفتم كه منم بد حرف بزنم كه بعدش مثل اينكه ضايع شدم:biggrin1:.
اين حرفو ميتونستن به صورت دلنشين تر بزنن.:biggrin1::-"
اینه که حالا که روی 360 میاد شده ته بازی و از این حرف ها
حالا شما اين جوري فك كن.من وقتي هم كه بياد نميخرمش چون بازيهاي قشنگتر هست.:cheesygri
من منظوري نداشتم.نارحت نشين:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or