اطلاعات جدید از بازی Ubersoldier 2 : The End of Hitler

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
سلام .

خب مطئنا تعداد زیادی از شما دوستان با بازی Ubersoldier اشنایی دارید . عنوانی که در تاریخ 3/27/2006 در سبک FPS برای پلتفرم PC منتشر شد . حالا پس از دو سال اطلاعات جدیدی از نسخه شماره دو این بازی اعلام شده که در زیر میخوانید :

نام کامل شماره دوم این بازی Ubersoldier 2: The End of Hitler میباشد . سبک این شماره از بازی نیز مانند گذشته ( Classic First Person Shooter ( FPS است و وقایع جنگ جهانی دوم را رعایت میکند .
جایی که قهرمان اصلی بازی با نام Karl Stolz و ملقب به UberSoldier از توانایی های زیادی برخوردار هست و در حال جنگ با نازی ها میباشد .

برای این بازی مراحل و ماموریت های متنوعی طراحی شده است . همچنین شما با پیشرفت در بازی متوجه خواهید شد که دشمنان شما علاوه بر انسان ها از موجودات غیر زمینی ( عجیب و غریب ! ) نیز تشکیل شده اند !

از نکات برجسته این بازی میتوان به :

1 – به کار گیری گرافیک , فیزیک و هوش مصنوعی نسل جدید در این بازی .

2 – قابلیت MultiPlayer هم از طریق Lan و هم از طریق اینترنت به همراه GameSpy support

3 – اسلحه های بازی به صورت دقیق و کاملا مطابق با زمان WW2 و نمونه اولیه انها طراحی شده است . 21 اسلحه در این بازی وجود خواهد داشت که میتوان به MG-42 و … اشاره کرد .

4 – این بازی از عناصر سبک RPG نیز بهره خواهد برد . به طور مثال شما میتوانید در بازی توانایی های مخصوصی به دست اورید و Level Up شوید .

5 – شما در این بازی با دوجینی از انواع دشمنان وحشیانه طرف هستید که از قابلیت های منحصر به فردی برخوردار هستند .

6 – همچنین شما در Ubersoldier 2 میتوانید از وسایل نقلیه زیادی استفاده کنید . به طور مثال میتوان به جیپ ها , کامیون ها , هواپیما ها و ... اشاره کرد .

لازم به ذکر هست که این بازی توسط شرکت بازیسازی Burut در حال ساخت میباشد و ناشر ان شرکت Strategy First نام دارد .
عنوان UberSoldier 2 در تابستان امسال برای پلتفرم PC به صورت انحصاری منتشر خواهد شد .

Ubersoldier_II.jpg
.%5CGaleria%5CGry6%5C592780531.jpg

منبع

موفق باشید .
مهدی ...

من مونده ام با این اوضاع کپی دنیا، سازنده ها به چه امیدی برای pc بازی انحصاری میزنند
لطفا از این بحث ها شروع نکنید که موضوع تاپیک منحرف میشه;)
مهدی معلوم نیست از چه Engineــی استفاده میکنه؟

لطفا از این بحث ها شروع نکنید که موضوع تاپیک منحرف میشه;)
مهدی معلوم نیست از چه Engineــی استفاده میکنه؟

محمد والا من هنوز ندیدم که اسم انجین این بازی رو جایی گفته باشه . اما خب یه جستوجویی میکنم خبرش رو بهت میدم .
البته فکر میکنم چند روز پیش یه جا خوندم که اومدن از همون انجین اپدیت شده یا به قول معروف optimization شده شماره یک این بازی برای ساخت شماره دوم بازی استفاده کردند .... !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or