اطلاعات جدید از بازی Rambo منتشر شد

hosein me

کاربر سایت
Rambo-forest-hunt-600x337.jpg

شرکت Reef Entertainment لیستی از قابلیت های بازی را منتشر کرد که به قرار زیر هست

قسمت اکشن بازی:
شما نیاز دارید برای زنده ماندن ازحمله دشمنان به صورت تکنیکی وارد عمل شوید برا ی این کار باید و از مخفی شدن و کاور گرفتن استفاده کنید وجود مسیرهای چند راهه وماموریت های کوتاه همچنین زمان سریع حوادث و بیشتر از ا 25 نوع دشمن باعث می شوند آدرنالین شما زیاد شود

قسمت تخریب بازی:
وجود سلاحهای سنگین دربازی نظیر M60 و همچنین گلوله های مجهز شده به مواد منفجره و بمب های زمان داره دربازی تایید شده .که شمارایاد صحنه های از فیلم اولین خون می اندازه
قسمت مبارزه :
این قسمت از بازی دقیقا مانند فیلم های سوم شخص بوده و همچنین وجود صحنه های مبارزه برگرفته شده از فیلم ها در حالت سوم شخص هستو همچنین وجود صحنه های
quick-time-events
قسمت اسلحه ها :
تنوع سلاح در این بخش بسیاربالاست مانند قسمت های از فیلم Rambo: First Blood Part II و Rambo III
قسمت مخفی کاری:
حمله از جنگل به صورت کاملا مخفی کاری به پایگاههای دشمن با استفاده از کمان مخصوص و همچنین چاقو که شما می توانید دشمنان را بدون کوچکترین صدای از پا دربیاورید در مورد چاقو هم با توجه به انتخاب شما کشنده و بی هوش کننده می تواند باشد

قسمت Bosses
مبارزه با Bossesبازی از فیلم ها الحام گرفته که یکی از قابلیت ها و ویژگی های باز ی به شمارمی رود و برای مثال مبارزه Rambo با گروهبان تی Lieutenant Tay که سوار بر یک هلیکوپتر روسی و مجهز به DShK 12.7mm هست
منبع

آخرین ویرایش:
متنفرم از اینکه Bossـه یه بازی هلی کوپتر باشه ! :|

اتفاقا اینجوری خیلی نوستالژیک میشه که...! توی بازی کلاسیکش هم با تانک و هلی کوپتر مبارزه میکردی...! :bighug:
اما خوب کلا نمیشه زیاد بهش امیدی داشت...
اولین تجربه من از این عنوان رامبو خود بازی اصلیش نبود...!!!
زمانی که ما فنچی بیش نبودیم بازی Contra تازه برای NES آمده بود و توی شهر ما به عنوان رامبو میشناختنش...!
دنیای من بود این بازی و البته رامبو هم قهرمان دوران کودکیم شده بود...:p
قسمت تلخش هم این بود که اون زمانا هیچ وقت پول نداشتیم که کارتریج این بازی Contra رو بخرم و برام خیلی دست نیافتنی شده بود

اتفاقا اینجوری خیلی نوستالژیک میشه که...! توی بازی کلاسیکش هم با تانک و هلی کوپتر مبارزه میکردی...! :bighug:
اما خوب کلا نمیشه زیاد بهش امیدی داشت...
نه من tفقط مشکلِ شخصیمو گفتم :دی
من فقط همین رامبو رو بازی کردم :

که خاطره ی خوبی هم ندارم چون یادمه پسرعموم اومد خونمون سیمه دسته یِ منو کند :| :دی

هنوز هیچ تریلری از بازی نیومده طرف میگه امید ندارم
خب بزار یک تریلر بیاد بعد بگو
طرف خودتی :دی
شاید هم خوب شد ولی اینو بدون تا الان که چند ماهه بازی معرفی شده ولی هنوز تریلری ازش بیرون ندادن. یه بوهایی میده این فضیه

این اطلاعاتی که از بازی اومده خیلی خوبس فقط اکشنش هم که باید اکشن باشد و از این حرف ها :دی یعنی یه جوری باشه آدم داره بازیش میکنه آدرنالین از چشاش بزنه بیرون :دی

ولی خو احساس میکنم خروجی نهایی خوب نیست :(

این بازی زمان عرضه در کنسول سگا جزو یکی از محبوبترین بازی های نسلش بود و همچنین بخاطره گییم پلی و باس های عالی یکی از محبوبترین بازی های اون نسل هم بود ...این عکس چقدر خوش ساخت به نظر میاد چه نورپردازیه شخی داره...

قسمت Bosses
مبارزه با Bossesبازی از فیلم ها الحام گرفته که یکی از قابلیت ها و ویژگی های باز ی به شمارمی رود و برای مثال مبارزه Rambo با گروهبان تی Lieutenant Tay که سوار بر یک هلیکوپتر روسی و مجهز به DShK 12.7mm هست
منبع

اگه خلاقیت به خرج بدن میتونند این قسمتو خیلی خوب دربیارند! فرض کنید رامبو بالای یه تپه با پوشش نسبتا کم درخته و هلیکوپتر این یارو میرسه و به سمت رامبو آتیش میگیره رامبو هم میدوه پشت یک سنگ بزرگ یا پشت یه درخت تنومند پناه میگیره و سریع راکت اندازشو یا یه اسلحه قدرتمند دیگه را میگیره سمت هلیکوپتر و بووووم!!؟:d

Rambo-forest-hunt-600x337.jpg

من هرچقدر به این یارو نگاه میکنم شباهتی به رامبو تو قیافش نمیبینم! شما میبینید؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or