اطلاعات جدید از بازی Gta Iv

Wroth Master

کاربر سایت
Michael Pachter تحلیل گر مشهور جدیدترین تحلیل خود را درباره تاخیر نسخه Ps3 بازی GTA
IV
michael%20pachter.jpg
او ابتدا گفته که تاخیر اعلام شده توسط Take-Two برای نشر این بازی به خاطر انتظار سود بیشتر این بازی در نسخه Ps3 هست .
او ادمه داد که سونی نباید اصلا با ماکروسافت و راک استار به خاطر تاخیر این بازی مشکل داشته باشد زیرا کار بر روی نسخه Ps3 این بازی به مراتب مهم تر از کار روی نسخه 360 بازی هست زیرا سود اصلی این بازی از نسخه Ps3 هست.:excited::lol::surrender:

game would arrive as early as February next year.

ببخشید دیگه مفصل نیست فعلا اینو داشته باشید تا فردا:love::love:

این هم نه زیاد ربط داره نه زیاد ریط نداره(خودم هم نفهمیدم)
فروش کنسول Ps3 در ژاپن در هفته گذشته دو برابر شده و اگر فروش سرسام اور DS Lite رو در نظر نگیریم (به خاطر مقایسه بین نسل بعد کنسول ها) به مکان دوم در جدول فروش صعود کرده
این هم جدول فروش تا اخر July 29
DS Lite: 150,494
Wii : 77,169
PSP: 28,829
PS3:35,068
PS2: 11,757
Xbox 360: 3,872
GB Micro: 263
GBA SP: 228
GC: 102
DS: 90
GBA: 41

Xbox 360 هم که بدجور ترکونده :lol::lol::lol::lol::lol:

این هم نه زیاد ربط داره نه زیاد ریط نداره(خودم هم نفهمیدم)
فروش کنسول Ps3 در ژاپن در هفته گذشته دو برابر شده و اگر فروش سرسام اور DS Lite رو در نظر نگیریم (به خاطر مقایسه بین نسل بعد کنسول ها) به مکان دوم در جدول فروش صعود کرده
DS Lite: 150,494
Wii : 77,169
PSP: 28,829
PS3:35,068
PS2: 11,757
Xbox 360: 3,872
GB Micro: 263
GBA SP: 228
GC: 102
DS: 90
GBA: 41

Xbox 360 هم که بدجور ترکونده :lol::lol::lol::lol::lol:
اگه با اومدن HSG5 اين قدر رشد نميكرد بايد تعجب ميكرديم. فروش 180 هزار نسخه در يك هفته از يك بازي چيز كمي نيست. به قول يكي از سايتها سوني براي به دست آوردن بازار ژاپن بايد بيشتر اين جور بازيها را روي كنسولش بياره.

اگه با اومدن HSG5 اين قدر رشد نميكرد بايد تعجب ميكرديم. فروش 180 هزار نسخه در يك هفته از يك بازي چيز كمي نيست. به قول يكي از سايتها سوني براي به دست آوردن بازار ژاپن بايد بيشتر اين جور بازيها را روي كنسولش بياره.

ببخشید این کدوم بازیه ؟ :confused:
میشه اسم کاملشو بنویسید ؟

Michael Pachter تحلیل گر مشهور جدیدترین تحلیل خود را درباره تاخیر نسخه Ps3 بازی GTA
IV
michael%20pachter.jpg
او ابتدا گفته که تاخیر اعلام شده توسط Take-Two برای نشر این بازی به خاطر انتظار سود بیشتر این بازی در نسخه Ps3 هست .
او ادمه داد که سونی نباید اصلا با ماکروسافت و راک استار به خاطر تاخیر این بازی مشکل داشته باشد زیرا کار بر روی نسخه Ps3 این بازی به مراتب مهم تر از کار روی نسخه 360 بازی هست زیرا سود اصلی این بازی از نسخه Ps3 هست.:excited::lol::surrender:

ببخشید دیگه مفصل نیست فعلا اینو داشته باشید تا فردا:love::love:

دوست عزیز من خبر هاتو میخونم و خوبن ولی این یکی رو فاجعه ترجمه کردی و اصلا این چیزایی که گفتیو مایکل پچر بدبخت نگفته یکم دقت کن این متن خبره:
PlayStation 3 Complications Caused GTA IV Delay - Michael Patcher
Analyst Michael Pachter believes Rockstar has delayed the release of Grand Theft Auto IV because it is struggling with development on the PlayStation 3.

And the Xbox 360 version of the game has suffered at least a six month delay as a result, due to contractual obligations that will have prevented the publisher from releasing the game first on Microsoft's machine, says the analyst

منظورشم اینه که بازی بخاطر کامل نشدن نسخه ps3 عقب افتاده (چون ساخت بازی رو ps3 سخت تره ) و نسخه 360 بخاطر ps3 حداقل 6 ماه عقب افتاده!
علت اینکه نسخه 360 رو زودتر نمیدن اینه که راکستار با سونی قرار داد داره که بازی هارو همزمان بدن بیرون!

پ.ن:حالا یه نگاه کن ببین شما چی ترجمه کردی زمین تا اسمون فرق داره!!!
پ.ن2:کاشکی ماکروسافت یه کاری کنه که راکستار بتونه از زیر قرار داد فرار کنه و نسخه 360 رو 6 ماه زودتر ریلیز کنه;)

پ.ن2:کاشکی ماکروسافت یه کاری کنه که راکستار بتونه از زیر قرار داد فرار کنه و نسخه 360 رو 6 ماه زودتر ریلیز کنه;)

محمد جان الهی خدا از دهنت بشنوه :love::love:
اگه اینجور بشه که هم فروش X360 به صورت سرسام اوری میره بالا و هم ما میتونیم بازی رو زودتر تجربه کنیم :excited::excited:
ولی فک کنم احتمالش خیلی کم باشه :(

دوست عزیز من خبر هاتو میخونم و خوبن ولی این یکی رو فاجعه ترجمه کردی و اصلا این چیزایی که گفتیو مایکل پچر بدبخت نگفته یکم دقت کن این متن خبره:

منظورشم اینه که بازی بخاطر کامل نشدن نسخه ps3 عقب افتاده (چون ساخت بازی رو ps3 سخت تره ) و نسخه 360 بخاطر ps3 حداقل 6 ماه عقب افتاده!
علت اینکه نسخه 360 رو زودتر نمیدن اینه که راکستار با سونی قرار داد داره که بازی هارو همزمان بدن بیرون!

پ.ن:حالا یه نگاه کن ببین شما چی ترجمه کردی زمین تا اسمون فرق داره!!!

اقا من یه معذرت خاهی به همه بدهکارم چون این مطلب رو درست نخوندم و دیدم این یارو یه چیزایی در باره تاخیر گفت بعد خبرو گذاشتم مطمئن باشید دیگه تکرار نمیشه
خوب از اول صبح ساعت 8 دارم براتون خبر میزارم دیگه خسته بودم این یکی از زیر دستم در رفته:blushing::blushing::blushing::blushing::blushing:

Pachter said in an investor note. "We think it is also likely that Take-Two had a contractual commitment to Sony that it would not favor competitor Microsoft by launching the Xbox 360 version of GTA IV prior to launching the PS3 version, and believe that any delay of the PS3 version necessitated a delay of the Xbox 360 version."
او ادمه داد که سونی نباید اصلا با ماکروسافت و راک استار به خاطر تاخیر این بازی مشکل داشته باشد
میدونم تو این خبر اشتباه داشتم و اشتباهم رو تا پس فردا به طرز عجیبی جبران میکنم

اقا من زیاد هم بیراه نگفتم

نظورشم اینه که بازی بخاطر کامل نشدن نسخه ps3 عقب افتاده (چون ساخت بازی رو ps3 سخت تره ) و نسخه 360 بخاطر ps3 حداقل 6 ماه عقب افتاده!
از یه طرف ادم میخواد لعن و نفرین بفرسته به این ps3 و sony ولی اگه دقت کنید میبینید که عرضه این بازی مصادف بود با HALO 3 که خودش به تنهای فکر تمام بازیبازان دنیا رو مشغول کرده. حالا Assassin's CRRED و Call of Duty 4 هم هیچی. بنظر من که خوب شد:biggrin1:.

از یه طرف ادم میخواد لعن و نفرین بفرسته به این ps3 و sony ولی اگه دقت کنید میبینید که عرضه این بازی مصادف بود با HALO 3 که خودش به تنهای فکر تمام بازیبازان دنیا رو مشغول کرده. حالا Assassin's CRRED و Call of Duty 4 هم هیچی. بنظر من که خوب شد:biggrin1:.
به نظر من اگه برا halo3 بود 2 ماه تاخیر می خورد.
نه اینکه 6 الی 7 ماه یه بازی را دیرتر عرضه کنن و دلیلشم فقط halo3 باشه.

ميگم كل دنيا ميشه ژاپن؟!
بازارهاي ديگه هم هست ها!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or