اطلاعات جدیدی از Heroes of the Storm

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

به نظر می آید بازی Heroes of the Storm نیز مانند دیگر عناوین MOBA از سیستم چرخشی قهرمانان سود می برد. در این عنوان هر هفته گیمرها می توانند از بین 5 قهرمان یکی را انتخاب کرده و با رسیدن به درجه هفت و کسب تجربه یک قهرمان به این 5 قهرمان اضافه کرده و هر هفته حق انتخاب میان 6 نفر را داشته باشند. سیستم چرخشی قهرمانان هر سه شنبه به روز می شود اما گیمرها می توانند با استفاده از طلاهای داخل بازی قهرمان مورد علاقه خود را خریداری کنند. ضمن این که کسانی که عنوان Diablo 3: Reaper of Souls را پیش خرید کرده باشند Valla the Demon Hunter را به صورت مجانی دریافت می کنند.
بازی همچنین اجازه خرید سه مدل ظاهر متفاوت برای هر قهرمان را نیز می دهد که البته از این سه ظاهر، اولی به صورت مجانی است و دو ظاهر دیگر به وسیله Hero Questها باز می شود. یکی پس از تمام کرده دو Hero Quest و دیگری پس از تمام کردن چهار Hero Quest.
Heroes of the Storm از سیستم سواری نیز پشتیبانی می کند و گفته می شود تنوعی بسیار زیادی در این زمینه خواهد داشت.
بازی در حال حاضر در مرحله Technical Alpha Test است و بلیزارد تعداد بسیار محدودی دعوت نامه برای امتحان بازی فرستاده است.

منبع

تا اینجا که توی توییچ چیز جالبی نداشته، یهنی خیلی زوده برای قضاوت، اما بازی واقعاً کریپ ها رو بی ارزش کرده و همه به شکل دنبال بازی، دارن دنیال هم میکنن تا بکشند هم رو. تا بتا هنوز راه زیاده و بعد هم تا نسخه فاینال. امید زیادی به این بازی دارم.

تا اینجا که توی توییچ چیز جالبی نداشته، یهنی خیلی زوده برای قضاوت، اما بازی واقعاً کریپ ها رو بی ارزش کرده و همه به شکل دنبال بازی، دارن دنیال هم میکنن تا بکشند هم رو. تا بتا هنوز راه زیاده و بعد هم تا نسخه فاینال. امید زیادی به این بازی دارم.
هدف بلیز هم همون هست که Hos نسبت به بازی‌های هم سبک دیگه سریع تر باشه و در واقع سبک خودش رو داشته باشه توMoba. بخواد همون راه Dota و LoL رو در پیش بگیره جلو اون دوتا یک هفته هم دوام نمیاره.

هدف بلیز هم همون هست که Hos نسبت به بازی‌های هم سبک دیگه سریع تر باشه و در واقع سبک خودش رو داشته باشه توMoba. بخواد همون راه Dota و LoL رو در پیش بگیره جلو اون دوتا یک هفته هم دوام نمیاره.

کاوه آخه این کار یه مقدار عجیبه، آیتم زیاد نیازی نباشه، بعد ملت بریزن دور هم هی بکوبن تو سر و پوز هم خوب بعد؟ ببین توی DotA این همه خودت بازی کردی این همه بازی هم دید، ولی تا الان دوتا بازی شبیه هم دیدی؟ استراتژی ها همیشه در حال تغییرن، یه سری چیزا ثابته باقیش متغییر، اما این که همه برای سرعت بریزن دنبال هم بعد یه مدت خسته کننده میشه. (شاید هم نشد، مثلاً بعد از تست خود من یهو دید آواتار بوچر رو اسب بستم :دی )

کاوه آخه این کار یه مقدار عجیبه، آیتم زیاد نیازی نباشه، بعد ملت بریزن دور هم هی بکوبن تو سر و پوز هم خوب بعد؟ ببین توی DotA این همه خودت بازی کردی این همه بازی هم دید، ولی تا الان دوتا بازی شبیه هم دیدی؟ استراتژی ها همیشه در حال تغییرن، یه سری چیزا ثابته باقیش متغییر، اما این که همه برای سرعت بریزن دنبال هم بعد یه مدت خسته کننده میشه. (شاید هم نشد، مثلاً بعد از تست خود من یهو دید آواتار بوچر رو اسب بستم :دی )
خوب من استریم ندیدم زیاد از HOS، ولی‌ از چیزی که خوندم قرار بود بازی یجوری طراحی بشه که در 25 دقیقه تموم بشه هر گیم،طبیعتاً هم با سریع تر کردن گیم مانوری که می‌شه در طول گیم داد کمتر می‌شه،حالا در طول زمان با اضافه کردن آیتم بیشتر یا حتا شاید Game mode اینو تونستن برطرف کنن.
ولی‌ این عادی هست که با افزایش Game time کارایی که می‌شه کرد افزایش پیدا می‌کنه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or