اطلاعات جدیدی از Dragon Age: Inquisition.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

طبق اعلام بایوور در PAX Australia سیستم دیالوگها در عنوان Dragon Age: Inquisition با توجه به نظرات بازیبازانی که عنوانهای قبلی سری را تجربه کرده اند مورد تجدید نظر قرار گرفته است.
به نظر می رسد علاقه مندان این سری انتخابهای بازیهای قبلی را ساده و تنها شامل دو حالت می دانستند و حال به نظر می رسد در عنوان سوم گفت و گو های بهتری را خواهیم دید.مکالمات اکنون بیشتر به ویژگیهای کاراکتر اصلی و همراهان وی ربط دارد و حتی با توجه به انتخابهای قبلی در بازی حالتی دراماتیکتر خواهد داشت.همچنین بایوور در صدد است مشکلات بین دیالوگهای گفته شده و نوشته انتخاب آن را رفع کند.
بازی شامل ماجراجویی های بیشتر و مناظر چشم نوازتر و دشمنان جدیدی مانند گونه های تازه شیاطین خواهد بود.
مناطق بازی شامل صحرا,جنگل,کوهستان,چمنزار,خرابه های شهری,مرداب و منطقه های برفی و یخ زده خواهد شود و دو نوع دشمن جدید هم تایید شده است:
Hulking که نوعی Demon از جنس کریستال با گرزی بزرگ هست و نوعی اسکلت به نام کابوس(Nightmare).
Dragon Age: Inquisition سال 2014 برای PC,XOne و PS4 و کنسولهای نسل حاضر عرضه خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
اطلاعات خیلی خوب و امیدوارکننده ای بود .
چون شماره یک عالی بود و شماره ی دو رو گند زدن، فقط باید امیدوار باشیم و البته با این حرفایی که دارن میزنن، خوش بین !

- - -ویرایش - - -

مناطق بازی شامل صحرا,جنگل,کوهستان,چمنزار,خر ابه های شهری,مرداب و منطقه های برفی و یخ زده خواهد شود
مثل اینکه واقعا بزرگه!
مکالمات اکنون بیشتر به ویژگیهای کاراکتر اصلی و همراهان وی ربط دارد و حتی با توجه به انتخابهای قبلی در بازی حالتی دراماتیکتر خواهد داشت
اینم اگه مثل شماره اول باشه که عالیه !

تو تاپیک بازی هم گفتم امیدوارم بیخیال اون دایره مس افکت بشن و سیستم دیالوگها به نسخه اول برگرده!!!
والا من تجربه ی زیادی در نقش آفرینی ندارم؛ مگه این سیستم دیالوگ های مس افکت چه ایرادی داره؟! اگه یه توضیح بدید ممنون میشمl-)
چون شماره یک عالی بود و شماره ی دو رو گند زدن، فقط باید امیدوار باشیم و البته با این حرفایی که دارن میزنن، خوش بین !
البته تا اونجایی که بنده خبر دارم این شماره رو تیم سازنده نسخه اول میسازه که کلا با تیم سازنده نسخه دوم متفاوته پس باید خیلی بهش امید داشت!
کلا نمیدونم چی شده این همه استودیو بازی بد میسازن کسی چیزی نمیگه ولی این بایوویر بیچاره با ساخت یه بازی ضعیف اینقدر زیر سوال رفته:|

والا من تجربه ی زیادی در نقش آفرینی ندارم؛ مگه این سیستم دیالوگ های مس افکت چه ایرادی داره؟! اگه یه توضیح بدید ممنون میشمl-)

البته تا اونجایی که بنده خبر دارم این شماره رو تیم سازنده نسخه اول میسازه که کلا با تیم سازنده نسخه دوم متفاوته پس باید خیلی بهش امید داشت!
کلا نمیدونم چی شده این همه استودیو بازی بد میسازن کسی چیزی نمیگه ولی این بایوویر بیچاره با ساخت یه بازی ضعیف اینقدر زیر سوال رفته:|

سیستم دیالوگهای مس افکت واسه خودش هیچ ایرادی نداشت و یکی از بهترین ویژگیهای بازی بود و بنده به شخصه تو اون بازی کاملا طرفدارشم و ازش دفاع میکنم!!
ولی واسه یه بازی ساده مثل خودش نه یه نقش آفرینی پیچیده و حرفه ای مثل Dragon Age,این نوع سیستم واسه یه بازی CRPG خیلی سادست و باید به همون نوع Origins برگرده که خیلی کامل تر بود.
در مورد تیم سازنده هم خیلی از مسئولین اصلی ساخت بازی هم توی Origins شرکت داشتن و هم شماره دو پس نمیشه گفت کامل تیم اول بازی رو میسازه!!!

البته مشکلات DA فقط همین نیست. باید روی دیالوگها و شخصیت پردازیها هم کار بشه خیلی راحت میگم که Origins از نظر شخصیت پردازی، جزو سه بازی برتر این نسل من هست.
یه دستی هم باید به گیم پلی بازی بکشن. از اون طرف بازی مستعد کوآپ 4 نفره هست اگر بتونن چنین سیستمی رو توی باژی به نحو احسن تعبیه کنن، واقعا به تجربه ای ناب تبدیل میشه.

البته مشکلات DA فقط همین نیست. باید روی دیالوگها و شخصیت پردازیها هم کار بشه خیلی راحت میگم که Origins از نظر شخصیت پردازی، جزو سه بازی برتر این نسل من هست.
یه دستی هم باید به گیم پلی بازی بکشن. از اون طرف بازی مستعد کوآپ 4 نفره هست اگر بتونن چنین سیستمی رو توی باژی به نحو احسن تعبیه کنن، واقعا به تجربه ای ناب تبدیل میشه.

البته فکر میکنم قرار دادن Co-Op باید آخرین مرحله از کارشون باشه چون مسلما همون ویژگیهایی که گفتین خیلی مهمتر از Co-Op هست و وقتی از ساخت همه قسمتهای دیگه مطمئن شدن باید برن سراغش!
یه بازی تک نفره عالی مثل Origins خیلی بهتر از یه بازی مثل شماره دوم هست که Co-Op هم داشته باشه!

البته فکر میکنم قرار دادن Co-Op باید آخرین مرحله از کارشون باشه چون مسلما همون ویژگیهایی که گفتین خیلی مهمتر از Co-Op هست و وقتی از ساخت همه قسمتهای دیگه مطمئن شدن باید برن سراغش!
یه بازی تک نفره عالی مثل Origins خیلی بهتر از یه بازی مثل شماره دوم هست که Co-Op هم داشته باشه!
اون بازی تک نفره ای که مد نظر شما هست، حداقل خواسته یک فن بیس هست. ولی نبود کوآپ 4 نفره یک خلا برای این سری محسوب میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or